Maciek9020 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Kevin Love pewnie http://www.youtube.com/watch?v=hGFDF96hwTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Albo Gary Neal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 hahaha dobre, tego z Love'em nie widziałem, a z Nealem to pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 haha ta, chyba o to z Lovem mi chodziło, ale kojarzę teraz oba :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nic chyba nie przebije dwukrotengo mistrza NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Gonzalez Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wiem że CP3 nie gra na 100 % ale jak to jest że gwiazdy NBA nie mogą na luzie zmieść z powierzchni ziemi Biebera? Coś tam słyszałem że Morrison ma wracać do NBA. Dajcie mu już spokój, Adam jest introwertykiem, neurotykiem i nie odnajduje się w świecie wielkiej koszykówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wiem że CP3 nie gra na 100 % ale jak to jest że gwiazdy NBA nie mogą na luzie zmieść z powierzchni ziemi Biebera? Za ładną ma buźkę żeby mu jebnąć postera z kolanem na ryju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Gonzalez Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Delikatnie mówiąc Paul mnie nie powala. W pierwszej akcji to przechodzi go nie talentem czy szybkością tylko bardziej większą masą ciała ale i tak nie trafia, w drugiej w prawdzie Bieber pudłuje ale Chris go za łatwo puszcza. Zresztą co jest do przewidzenia idzie na swoją prawą co amatorzy nagminnie czynią. U mnie to w 80-90 % przypadków goście idą na swoją prawą a moją lewą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Oj tam, Tim Hardaway zawsze chodził w tą samą stronę, a i tak crossował ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 już wszystko gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 KIA 2011-12 NBA Tip-Off Ja pi****le, żeby nawet do takiego czegoś wepchać tą kiję, bez komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 przecież to od kilku sezonów już tak jest, teraz Cię to dziwi ? tak jak "5 Hour Energy -Energy Play of the Game" albo inne "US Army Team Play of the Game " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 why did the chicken cross the road? Basketball Reasons. świetny koment pod filmem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 http://zawszepopierwsze.bloog.pl/id,330 ... caid=6d975 jebany jest ten deAndre, jeden z lepszych dunkow EVA jakie widzialem, r3sp3ct btw clipps w tym roku to bedzie jeden wielki human highlight film go clips, go nix co za czasy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ofensywnie nie ma chyba rzeczy, której Blake by nie potrafił. A 5:15 WOW :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOvernaut Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 nie widzialem tematu wczesniej wiec wrzucam filmik mojego autorstwa , ktory od kilku dni byl w temacie bullsow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Blake up and under jak u Hakeema, k****! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 25 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=K5DnCzzKCzg coś cudownego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Lou.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi