Skocz do zawartości

Deron "Graczem Miesiąca" czyli jak zatkało co niektórych...

Maxec

Kto zasłużył na POTM na Zachodzie  

38 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto zasłużył na POTM na Zachodzie

• 1. Chris Paul
    • 2. Manu Ginobili
    • 3. Dirk Nowitzki
    • 4. Russell Westbrook
    • 5. Deron Williams
    • 6. inni

Rekomendowane odpowiedzi

West robił z sezonu na sezon postępy jeśli chodzi o ppg. Poprzedni jak Paula praktycznie nie było miał juz słabszy...chyba o czymś to świadczy?!

Świadczyć świadczy ale odpowiedzi kategorycznej nie daje, tobie ten argument pasuje akurat, ja bym wolał zobaczyć ich grających w osobnych ekipach, plus nie zapominajmy że jednak poniekąd obie strony korzystają na tej współpracy, z tego co ja widziałem West jednak sporo potrafi w ataku no a właśnie szczególnie ten rzut z wyskoku ma dobry, czyli potrafi zdobywać ptk też z pozycji nie jakichś bardzo łatwych.

Szukałem tego cytatu i szukałem, a c+ mi pomógł i nie mogłem "se" odmówić :mrgreen:

I'm trying to imagine what will be the League in the future and how it will look like a game of young playmakers. Chris Paul, Deron and Tony Parker. These three will rule the League. It's still the future of the NBA - Magic w 9 Le Chiffre - Le Homme

Parker na poziomie CP3 i DWILLA? Skończ waść wstydu oszczędź.

Idź powiedz to Magicowi :mrgreen:

Szukałem tego cytatu i szukałem, a c+ mi pomógł i nie mogłem "se" odmówić :mrgreen:

I'm trying to imagine what will be the League in the future and how it will look like a game of young playmakers. Chris Paul, Deron and Tony Parker. These three will rule the League. It's still the future of the NBA - Magic w 9 Le Chiffre - Le Homme

Parker na poziomie CP3 i DWILLA? Skończ waść wstydu oszczędź.

Idź powiedz to Magicowi :mrgreen:

No tak w ogóle to Parker skopał tyłki 1 on 1 w tym sezonie i Paulowi i Williamsowi, więc tym bardziej to jest ciekawe, ogólnie to on jest taki z cicha ... cośtam :) tutaj gada się o top pg to zazwyczaj sie go pomija a tutaj on potrafi poprowadzić swoja ekipe do zwycięst przeciwko tym pg od których jest teoretycznie gorszy, niby taka z niego pipka i myslałem że longoria ma go pod butem, a tu prosze podobno zdradzał ja na lewo i prawo :) Po prostu człowiek enigma, chociaż imo z taką laseczka jaką jest jego żona, to jednak skrewił, no poza tym że się jej postawił i nie chciał się przenieść do NYK :wink:

zanim mnie zacytujesz to z laski swojej naucz sie czytac ze zrozumieniem , 3 wersy to chyba nie za duzo nawet dla ciebie!!!

No i ogólnie na tym jednak trochę lepszym niż średniej jakości jumperze on większość ptk zdobywa, nie przesadzajmy z tym że mu Paul taka niesamowitą robotę robi, bo to przypomina teksty bataliona o tym że amare bez Nasha będzie cienko prządł, za rok kto wie czy West ie odejdzie gdzie indziej moze wtedy będzie można zweryfikować co jest wart.

nie wiem o co ci chodzi again, ale powtorze sie specjalnie dla ciebie , jestes policjantem ????

sredniej jakosci jumper poniewac potrzebuje duzo miejsca aby trafic, contestowany west zazwyczaj nie trafia , skoro west opiera swoja gre na jumpshocie i nie jest dirkiem aby samemu wypracowac sobie pozycje i rzucic przez lapy ,dodatkowo nie jest dobrym finisherem w pomalowanym ,to kto mu wypracowuje w takim razie pozycje do rzutu skoro sam jest w tym slaby ??????

po drugie nigdzie nie napisalem ze west zginie bez paula wiec nie wypisuj takich bzdur tylko czytaj ze zrozumieniem i nie przyrownuj mnie do bastillona

napisalem:

bez dobrej klasy pg poziom gry westa spadlby drastycznie,

z dreonem tez by mu sie fajnie gralo bo to dobrej klasy pg

z dreonem tez by mu sie fajnie gralo bo to dobrej klasy pg

Można by rzec że solidny jest :lol:

zanim mnie zacytujesz to z laski swojej naucz sie czytac ze zrozumieniem , 3 wersy to chyba nie za duzo nawet dla ciebie!!!

Twoje 3 wersy to zadużo jak dla kogo kol

nie wiem o co ci chodzi again, ale powtorze sie specjalnie dla ciebie , jestes policjantem ????

a co twoi ziomkowie z policji łapią co do nich gadasz :)

Dobra dość żartów, sorka po prostu nie mogłem sobie darować :wink:

West wcale nie ma kiepskiego jumpera, dla mnie nawet nazwanie go średniej jakości jest nietrafne, bardziej można się już przyczepić do wszechstronności jego repertuaru niż do tego. Przynajmniej imo, robota Paula z Westem wygląda dość łatwo, albo bardziej, jest mało skomplikowana, bo koleś jedyne co robi właśnie dobrze to trafia te swoje rzuty z wyskoku, w ataku niezbyt na cokolwiek innego "poluje".

Dziś fajnie Westbrook dał lekcję Paulowi jak się grać powinno, CP3 co najwyżej łapie się na pudle w ranku pg, komiczne jest że niektórzy mają czelność stawiać go ponad Deronem :?

Dziś fajnie Westbrook dał lekcję Paulowi jak się grać powinno, CP3 co najwyżej łapie się na pudle w ranku pg, komiczne jest że niektórzy mają czelność stawiać go ponad Deronem :?

Niektórzy??O wiele więcej ludzi stawia CP3 nad Deronem niż na odwrót...i nie mówie tutaj o naszym narodzie.

Deron imo jest ciśnięty przez większa ilość PG tej ligi niż CP3.

ja pamiętam jak dziadek Stockton poniewierał Kidda gdy ten zaczynał. na razie jak dla mnie to obaj grają na podobnym poziomie. to całkiem innego typu zawodnicy, ale w tym roku Deron w końcu jest liderem, a nie ten który miał nim być czyli loozer.. i chyba widać że gość się nie boi, bierze ciężar gry na siebie, widać że to lider pełna gębą i to jego zespół. Paul miał tak od początku u siebie. tam było wszystko kręcone woków niego. to on był w centrum, to od początku był jego zespół. Williams u Sloana nie miał tak łatwo i pewno podobnie miał by Paul. ale ten sezon pokazuje że w niczym od swojego przeciwnika gorszy nie jest. myślę że sukcesy jakie odniesie jeden i drugi określą ich w hierarchii. na razie wg. mnie jest na remis.

Tak ale ja nie mówię o naszym "super" gadaniu vs. tylko ogólnie Westbrook ostatnio gra rewelacyjnie i w tym spotkaniu i tak ogółem prezentuje się lepiej

Niektórzy??O wiele więcej ludzi stawia CP3 nad Deronem niż na odwrót...i nie mówie tutaj o naszym narodzie.

Deron imo jest ciśnięty przez większa ilość PG tej ligi niż CP3.

Podsumujmy, Deron z Jazz ma więcej zwycięstw, indywidualnie notuje lepsze staty, 1 on 1 przejechał się po Paulu, odpowiedź jest oczywista Paul jest lepszy :lol:

Oczywisty to jest twój loveryzm.

Nie ma co sie na ten temat spierać z gościem, który twierdzi ze Sundiata jest dobry rzutowo itd.

Oczywisty jest twój hateryzm, zresztą trudno dyskutować z gościem nie dostrzegającym faktów :twisted:

hejteryzm względem kogo niby??nie ośmieszaj się, bo Deron to jeden z moich ulubionych zawodników. Mimo to potrafie obiektywnie spojrzeć na jego grę i dla mnie nie jest najlepszy. Wy fani Jazz ni c***a nie uznacie wyższości innego PG.

Utah Jazz to fajna ekipa ale gadanie, że Deron over CP3 jest idiotyczne. Postawmy znak równości a rozmowy z niektórymi są bezcelowe bo przecież AK DPOTY, Big Al superstar itd.

A tak wracając do tematu to zasłużenie Williams dostał ale jednak Manu daleko w tyle nie był ;)

hejteryzm względem kogo niby??nie ośmieszaj się, bo Deron to jeden z moich ulubionych zawodników. Mimo to potrafie obiektywnie spojrzeć na jego grę i dla mnie nie jest najlepszy. Wy fani Jazz ni c***a nie uznacie wyższości innego PG.

Dokładnie - nie ośmieszaj się :twisted: I jeszcze te wulgaryzmy, a fe... 8)

A co ty gadasz, 2/3 sezony temu większość mówiła że Paul jest lepszy, to bardziej teraz niektórym skleroza się rozwinęła, wstecz parę lat temu pamiętacie ale tego co się dzieje obecnie ni cholery nie kojarzycie.

Jak to było na wstępie, Paul jest lepszy bo: ma staty lepsze, ekipa ma lepszy bilans, to były argumenty po kilku spotkaniach, teraz Paul jest lepszy bo jest lepszy, a bilans można sobie wsadzić bo ma suport denny, oczywiście on w kazdym meczu porusza niebo i ziemię ale to ten suport wszystko psuje. Utah jest lepsza, miedzy innymi, od NOH dlatego że w barwach Jazz występuje Williams a w Hornets Paul.

skoro Deron to dobry obronca to dlaczego Jazz z nim na boisku maja 109 ORtg a bez niego 96.5 ?

Bo second unit gra nadzwyczaj dobrze.

Cytat:

Jazz bench crew of E Watson, R Price, CJ Miles, A Kirilenko and F Elson is the #4 defensive unit in the NBA (min 20 mins) but only +1