Skocz do zawartości

Trades & Rumors - Season 2010/2011

Luki

Rekomendowane odpowiedzi

nie no Perk patrzy na liste

Haywood kosmos

Gortat Diop MLE na 5 lat

40 letni Camby 10 baniek co rok

a tu Perkins jeden z nielicznch centrow ktory potrafi zatrzymac Gasola dostaeje taka oferte to mozna sie wkurwic

w lidze jak dla mnie wysocy dziela sie na tych ktorych Gasol potrafi przestawic i osmieszyc i na tych ktorzy go niszcza fizycznie i Gasol nie jest przewaga

Perk zalicza sie do tych drugich

umiesz zatrzymac Gasola =wygrywasz tytul

umiesz zatrzymac Howarda = wygrywasz druga runde

Howard na dzien dzisijeszy nie ma gry klubu i trenera (SVG to jelop i krzykacz, zmeczyl mnie juz troche a tych w MAgic na pewno tez) wiec uwazam ze Dwight stopper jeszcze nie jest w cenie tak jak Gasol stopper

k**** ai nie pierdziel. Perk jest zawodnikiem Bostonu, leci teraz na non-rookie kontrakcie, wiec maksymalny extension, jaki Celtics mogli mu teraz zaproponowac to 10,5% podwyzki wzgledem sumy z ostatniego roku kontraktu. Czyli wychodzi okolo 23 banki za 4 lata.

Nie widze nic zlego, ze zaproponowali mu extension juz teraz. Za rok pewnie bedzie zupelnie inna rozmowa, co nie zmienia faktu, ze ja nie pakowalbym sie z nim w 55/5

nie no Perk patrzy na liste

Haywood kosmos

Gortat Diop MLE na 5 lat

40 letni Camby 10 baniek co rok

a tu Perkins jeden z nielicznch centrow ktory potrafi zatrzymac Gasola dostaeje taka oferte to mozna sie wkurwic

w lidze jak dla mnie wysocy dziela sie na tych ktorych Gasol potrafi przestawic i osmieszyc i na tych ktorzy go niszcza fizycznie i Gasol nie jest przewaga

Perk zalicza sie do tych drugich

umiesz zatrzymac Gasola =wygrywasz tytul

umiesz zatrzymac Howarda = wygrywasz druga runde

Howard na dzien dzisijeszy nie ma gry klubu i trenera (SVG to jelop i krzykacz, zmeczyl mnie juz troche a tych w MAgic na pewno tez) wiec uwazam ze Dwight stopper jeszcze nie jest w cenie tak jak Gasol stopper

jednak mimo wszystko ci wszyscy z wyjatkiem Diopa sa duzo lepsi niz Perkins w ataku, a w obronie rowniez wnosza sporo w help D i w przeciwienstwie do niego potrafia to robic przez dluzszy czas, a nie 20 MPG.

Macie swojego Perkinsa.

Lakers w pierwszej kwarcie chyba tylko po dwoch swoich niecelnych akcjach NIE MIELI zbiorki w ataku.

Jego punkty byly po akcjach, gdzie kazdy center z D-League by to skonczyl. Co z tego, ze kilka razy zatrzymal Bynuma w ataku? Przynajmniej dwa razy tyle mial fauli w ataku i strat.

Nie rozsmieszajcie mnie, ze Perkins jest wart wiecej niz MLE. Kolo ma boiskowe IQ Kwame Browna i nie jest szybszy niz 40-letni Shaq. Jedyna jego zaleta to indywidualna obrona. Poza tym jest koszykarskim retardem.

http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... nday_Night

Co ten Walsh odpierdolił ? Z Billupsem, Melo i Amare już teraz moglibyśmy o coś powalczyć. Aż tak się zakochał w makaroniarzu ? Jeszcze bym rozumiał gdyby kontrakt Billupsa nie pozwolił nam powalczyć o Paula albo Derona w 2012, a tak ? :shock:

The Nuggets offered Anthony and Chauncey Billups to the Knicks for Danilo Gallinari, Raymond Felton, Eddy Curry, another starter and at least one first-round pick.

Another starter? Czyli kto? Fields, Chandler, Mozgow?

Jak dla mnie dobrze zrobili. Nie ma sensu sie wykosztowywać w tej chwili. A zagrożenia dla Carmelo w Knicks specjalnie nie widać.

Po co maja oddawac Feltona i Makarona skoro beda miec Melo w lato za friko? W tym sezonie i tak nic nie ugraja- z melo czy bez. A w przyszlym przy paru wzmocnieniach moga wejsc na pelnej parze w sezon.

Albo niech poczekaja az Nuggets beda w takiej desperacji ze beda chcieli np Wlocha+Edka. Bo Feltona mimo wszystko bylo by mi szkoda na ich miejscu.

tym bardziej, że ostatnio dosyć mizernie wygląda Billups-Melo w Nuggets, a przecież support mają w okół siebie bardzo dobry (Afflalo, Nene, Lawson, Harrington, Martin, Smith, Andersen..) i obecnie okupują już ostatni playoffowy seed, a gonią ich Grizzlies i Suns. Wiadomo, że pewnie czuć tam w atmosferze zapach rebuildingu, ale jednak ..

ten trade pojdzie juz mniej wiecej w takim ukladzie bo Nuggets nie pozostalo juz za wiele czasu, to oni beda musieli isc na coraz wieksze ustepstwa

ale nie pchalbym sie za nic w Billupsa. Felton powinien zostac.

nie wiem czy Melo gdzies po cichu naciska na Knicks zeby teraz go brali ale przeciez w lato moga miec go za free bez straty Gallo i picka.

Z drugiej strony moze jak polecialby Gallinari (i Curry :wink: ) to zrobiloby sie troche miejsca dla Randolpha, wasaty wyraznie go nie trawi i marnuje jego potencjal

Felton-Fields-Melo-Amare-Turiaf

na lawce Douglas Chandler Williams Randolph i Mozgow

podoba mi sie to i Billups jest im w tej chwili niepotrzebny, za niego nie dostana CP jesli ten odwali swoje "drama" za rok a Felton i ktos do pakietu (Randolph) to juz ciekawa opcja - nawet w tym roku

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=4wk7fbv

moim zdaniem to moglo by przejsc nawet przed tym deadline gdyby CP wyrazil mocna chec odejscia

Że niby teraz Hornets oddają Paula za orzeszki ? Paul to w tej chwili jedyna szansa na pozyskanie nowego właściciela. Poza tym lepiej dograć te 2 lata z Paulem niż Feltonem. Azubuike już pewne w NBA nie zagra, a Anthony Randolph nie jest wart pozbywania się Paula.

za kilka dni trade deadline, a w obozie pizdons cisza.

chodzi mi oczywiście od ripa.

wiadomo że z trade nici bo kontrakt fatalny a i wartość nie za wielka.

ma 2 lata kontraktu, da się to jakoś wykupić?

rip w bostonie w tym sezonie i myślę że do finału nba można wstawiać c's.

za 2 lata wschód na asg będzie niesamowicie mocny. 8)

Rip jest na radarze Celtics od kilku tygodni. Problemem jest jednak jego 25/2 kontrakt, a pewnie nie zgodzi sie na duze uszczuplenie przy buyoucie....

Anyway, raczej nie widze hamiltona w Bostonie. Az tak zdesperowani to chyba nie jestesmy.

Aha, no i mowi sie jeszcze o Troyu Murphym, ale to chyba jakis kiepski zart jest...

ale przy ewentualnym (jeśli się da) wykupieniu ripa ten automatycznie podpisuje z bostonem, ze względu na allena z którym się kumpluje, do tego walka o misia będzie priorytetem hamiltona, gdyż pierwszej młodości no nie jest.

duet rip+allen nieco się dubluje ale mimo wszystko, jaki sapacing ile opcji offensywnych. Serio boston z ripem dla mnie jest contenderem numer 1.

ale przy ewentualnym (jeśli się da) wykupieniu ripa ten automatycznie podpisuje z bostonem, ze względu na allena z którym się kumpluje, do tego walka o misia będzie priorytetem hamiltona, gdyż pierwszej młodości no nie jest.

duet rip+allen nieco się dubluje ale mimo wszystko, jaki sapacing ile opcji offensywnych. Serio boston z ripem dla mnie jest contenderem numer 1.

Strzelasz czy masz jakieś info na ten temat ?