ktorr Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 do którego roku jest się juniorem w koszykówce? do kiedy można grać w takim klubie, a kiedy trzeba przejść na zawodowstwo(czy coś takiego) 18, 20 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Z tego co mi wiadomo juniorzy starsi to jest U-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktorr Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Bo ktoś mnie nastraszył, że po 18 roku to do widzenia, albo przechodzi do seniorów, albo koniec gry. To czyli jak mam 17.5 roku to jeszcze 2.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Jeśli drużyna jest takowa zgłoszona do rozgrywek to jak najbardziej. Do 19-stki można grać w juniorach starszych (tj. aktualnie rocznik 91 jest najstarszy i chyba po tym sezonie pozostaje im już liga, a i młodsze roczniki mogą grać w juniorach starszych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 U mnie to juniorzy to U-18 (czyli poniżej 18), i juniorzy starsi U-20 (poniżej 20). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 juniorzy chyba do 3 liceum po skończeniu szkoły średniej możesz grac na AZS ale nie w normalnej lidze. Roczniki reprezentacyjne natomiast są inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi