GeDDo Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 mam pytanie co robimy z wolnymi ekipami? nie ma wprawdzie nowych chetnych, jednak xamel wyrazali chec prowadzenia drugiej druzyny (moze znajdzie sie ktos jeszcze?). moim zdaniem lepsze to, niz jakby komp mial je prowadzic. aczkolwiek pod warunkiem calkowitego zakazu prowadzenia wymian pomiedzy druzynami prowadzonymi przez nich. natomiast w przypadku pojawienia sie nowej osoby chetnej, beda musieli w kolejnosci jakiej otrzymali druga druzyne oddac jedna przez siebie prowadzona. w takim wypadku decyzja bedzie nalezala do nich, ktora oddadza. co Wy na to? uwazam, ze przed starem draftu musimy podjac jakas decyzje. aha, prosba do Ciebie Maslon, abys zmienil przenosiny druzyn rogera i piotrka. ja nie wiem jak to zrobic, aby wszystko odpowiednio gralo. save'y sa na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wolałbym żeby nie było dubli, ale skoro nie ma chętnych... Tylko co z wyborem GMów? O ile Xam jest dla mnie do przełknięcia bez problemu, to jest paru, których darzę mniejszym zaufaniem. Z tą wymianą drużyn pokombinuję, Pop to załatwiał kiedyś i nie wiem jak to zrobił, ale może Kahr pamięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 no wiec tak ... na chwile obecna nikt nowy sie nie zglosil. natomiast zglosilo sie kilku juz grajacych GMow. biorac po uwage kolejnosc zgloszen, to sa to: xamel, Qba, piotreksuper oraz Stromile. masz Maslon do ktoregos z tych GMow jakies zastrzezenia? nikt nie wie jaka ekipe przejmie i nie wiedza w jakiej kolejnosci sie zglosili. tak wiec, decyzja nalezy do nas aczkolwiek zanim bedziemy dobierac GMow do drugich druzyn, to najpierw musimy ustalic wolne ekipy. na chwile obecna sa to Memphis, Atlanta oraz Dallas. czyli dwie ekipy na zachodzie oraz jedna na wschodzie. w tym przypadku udaloby sie zapelnic wszystkie druzyny GMami. biorac jednak pod uwage zmiany lokalizacji niektorych druzyn, wolne by byly Orlando, Washington oraz Atlanta. czyli wszystkie na wschodzie. wiec tylko xamel i piotreksuper mogliby przejac drugie druzyny i jedna mielibysmy nadal wolna. wiec co robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Crap... No nie wiem, nie zgłosił się jeszcze nikt? Możemy zapytać czy ktoś jeszcze nie ma ochoty na przeprowadzkę. BTW Pytałem kahra jak było z jego przenosinami, czy przeszli tylko zawodnicy, czy też całość team wins itd., ale nie pamięta. Gimme nie odpowiada na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 moze olejemy ten problem z ekipami na inna konferencje? bo tak to nigdy tego nie dogramy, a chcialbym juz wystartowac ten draft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Magic teraz napisali że mogą zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 tak tylko, ze to nadal nic nie zmienia. obecnie po przenosinach wolne bylby Wizards, Grizzlies, Hawks. a tylko xamel jest z zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 To może nie róbmy przenosin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 To może nie róbmy przenosin?tez jestem za. tylko komu jaka ekipe dajemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 kolejnosc zgloszen: xamel, Qba, piotreksuper oraz Stromile wolne ekipy: Grizzlies, Hawks i Mavs. xamel musi dostac Hawks, bo inna konferencja. pytanie komu dajemy Grizzlies a komu Mavs do prowadzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Kolejność zgłoszeń niech będzie. Chyba że wolisz losowanie. A jak nie, to niech Qba wybiera, potem piotrek dostanie wolny team i tyle. Ja muszę niestety lecieć zaraz, będę dziś później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 oki, wiec niech wybieraja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 taka oto wiadomosc otrzymalem dzisiaj ... mam na imie Mariusz i właśnie przed chwilą dowiedziałem się, że poszukujecie chętnych do gry ale nie wiem czy nie jest na późno jeszcze i stąd mój mail. Dlaczego tak późno? dlatego, że dopiero teraz sie dowiedziałem że jest cos takiego gdzie są ligi i można mile spędzać czas. Jestem solidny szybko sie uczę i gwarantuje, że będę wywiązywał sie z obowiązków gracza. Fanem NBA jestem od dzieciństwa znam zasady i prawa lecz co do tego jak grać w waszej lidze nie wiem. Chciałbym do was dołączyć. Mam 23 lata. pozdrawiam i czekam na odpowiedz. bierzemy go? jesli tak, to jaka druzyne mu przydzielamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ech, sam nie wiem. To jakiś forumowicz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ech, sam nie wiem. To jakiś forumowicz?raczej nie. wiem tylko, ze piotreksuper dawal jakies ogolszenie gdzies na sznurowadle czy jakos tak. no i calkiem mozliwe, ze koles jest z tamtych rejonow. poniewaz, zalozyl konto i najpierw napisal do piotrka. natomiast piotrek odeslal go do mnie. napisalej jemu jedynie, zeby zapoznal sie z odpowiednimi tematami (abyc zobaczyl jak to wyglada). jakby co to piotrek mi pisal, ze moze oddac jemu prowadzenie dallas. wiec moim zdaniem nic nie tracimy, a mozemy tylko zyskac kolejnego kolesia (ktory z czasem moze kogos jeszcze sciagnie). a jak nie wypali i zrezygnuje za jakis czas, to wtedy piotreksuper znowu poprowadzi dallas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ok, niech będzie. Trzeba się będzie tylko uważnie przyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 kolejny sie zglosil matio909. podobno to kolega tego nowego co dostal Dallas. no i ten tez chce grac w tej lidze. jakby co, to xamel cos tam pisal, ze moze oddac hawks do prowadzenia. wiec ekipe by mial. pytanie czy ryzykujemy z kolejnym (pewnie kompletnie zielonym) grajkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 W sumie czemu nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zagram jakby bylo jakies miejsce, w fbx pykam juz troche lat I aktywnosc gwarantowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zagram jakby bylo jakies miejsce, w fbx pykam juz troche lat I aktywnosc gwarantowana nie wiem, czy tutaj ktoś zagląda najlepiej napisz do Geddo, Cichego albo SlaKB, jakiś team powinien się znaleźć raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi