mazik77 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Hardaway handling b- outside c+ inside b- to troche zniewaga. Ktos chyba nie ogladal jego wystepow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No Hardaway trochę słabo wygląda .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 trochę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Powiedzmy że jakoś ogarniam atak Szaq, choć nie bardzo wiem jak się to ma do Olajuwona który był more skillfull, ale blok 86 przy potencjale 100? Do tego masa i sila starego Szaka a wyskok mlodego?? A juz zupełnie bez sensu jest handling. Ja sie muszę meczyc z handlingiem Haakima mniejszym niż 10 a Szaq se ma 50. Kiedy to Szaq miał tak znacząco mniej strat niz the dream?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Boisz się ze ktoś z Shaqiem za jakiś czas może Ci zagrozić? Shaq jak dla mnie jest ok, poza tym Shaq w Lal miał już masę i siłę a dalej robil zajebiste dunki Edytowane 3 Czerwca 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Musze wniknac w cyferki jeszcze, ale tak na pierwszy rzut oka, poza dwoma centrami i jednym PF, nie ma jakis wybitnych zawodnikow w tym drafcie.....Oby tylko nie wypasc poza top3 pick.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Nie bardzo jestem w stanie zrozumieć wasze oczekiwania. Już nie pamiętacje jak wyglądały kiedyś drafty i jak 'naszpikowane' były gwiazdy które schodziły w TOP5? Jest w tym drafcie wielu zawodników, którzy w przyszłości będą grali w S5 różnych ekip. No ale tym lepiej dla mnie. Mam kilka picków i wychodzi na to, że nie ma sensu z którego rezygnować. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ale ja nie pisalem z pretensjami, tylko raczej stwierdzilem fakt W real NBA tez sa swietne drafty i takie sobie. Tez sie ciesze, ze procz swojego picku, nie zrezygnowalem z drugiego w 1 rundzie, tylko odleglejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Szaq ma handling 47. Penny ma handling 44. Olajuwom ma coś koło 9. Ja rozumiem że szaq ma być uber hipper extra Ale to monstrum przezuje wszystko co postawicie mu na drodze. Juz widzę minę tego kto da Olajuwonowi maxa na FA po to tylko żeby posłużył za wycieraczke dla Szaqa w PO. Oddam Isiaha I Olajuwona za pick #1 btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ten handling Hardawaya to faktycznie chyba jakis błąd przy robieniu skillow, chyba lepiej to poprawic i dac mu +20 wiecej (mozna zabrac od Shaqa) bo szkoda tracić w grze tak fajnego zawodnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 W ogóle ten kto wylosuje 1 pick będzie miał farta, dostanie zajebistego rozpierdalatora na lata. Za pick w TOP 3 wszyscy z Pistons do oddania jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 1,5 krotni mistrzowie, kilkukrotny mvp ligi I 1,5 krotny mvp finałów za Szaqa oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja tam bym Olajuwana i Thomasa nie oddał nawet za taka bestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Przecież i tak ich nie odda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ten handling Hardawaya to faktycznie chyba jakis błąd przy robieniu skillow, chyba lepiej to poprawic i dac mu +20 wiecej (mozna zabrac od Shaqa) bo szkoda tracić w grze tak fajnego zawodnika!jeśli tak bardzo chcecie, to dokonam takiej zmiany najpóźniej jutro i będzie aktualizacja tych umiejętności. jeszcze jakieś uwagi? xamel, jak wygram 1 pick, to chętnie wymianię szaka na olajuwana i thomasa. oczywiście pod warunkiem, że zatrzymasz Olajuwana na tegorocznym fa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Pod warunkiem że na takie cyferki jak teraz Czy tam wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Kiedy loteria ? Bo juź sikam po nogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Ja kibicuję w loterii Celtom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) po zmianach handlingu dwoch graczy (o których była wcześniej mowa) podaje aktualne linki ... W literkach: http://simbasket.pl/html/draft/draftplayers-name.htm W cyferkach: http://simbasket.pl/csv/SimBasketDraftFile2020.txt Aktualny CSV: http://simbasket.pl/csv/2020_22.csv Aktualny XLS (dla Stro): http://simbasket.pl/csv/2020_22.xls Edytowane 5 Czerwca 2014 przez GeDDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi