Yablon Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Akurat obrona 1na1 Gortata w pomalowanym to najlepsze co robi w PHX, gorzej jest ze zbiórkami, penetracjami niskich i pickami. Pheonix w obecnej formie to jest lepsze chyba tylko od Cavs, a i z nimi u siebie mieli problemy, a jak wiemy Cavs później dostało wpierdol 60pkt od Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Obejrzałem mecz z Blazers i rzeczywiście obrona Gortata 1 na 1 była świetna. Gorzej już było ze zbiórkami w obronie - parę razy dał się wyprzedzić. O zbiórki w ataku walczył, w te 19 minut dwa razy się udało. MG ma świetny rzut z "hakiem" i tą metodą głównie zdobywa punkty, bo jego jumper to tragedia, nie wiem co się z nim stało, kiedyś było lepiej... Widać było również wyraźnie, że Nash już nie szuka tak często gry z Gortatem po tych paru spudłowanych layupach. Nawet w meczu z Portland, gdy dostał piłkę pod kosz, był praktycznie czysty, aż prosiło się o lekki wsad, jak on to zwykł robić. Ale nie, rzucił od tablicy i, o zgrozo, o mało nie spudłował... Marcin, WHY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 It was the first time in franchise history the Suns lost when giving up fewer than 80 points. They had been 62-0 in such games. O meczu z Pistons. OJP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://img521.imageshack.us/img521/3222/gorat.jpg Uncool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQc4M-OtyCf_67HlhXZ5VE3USSWAgxAGtodr2VQmks_5yxH6mvo&t=1 cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ta, podpatrzone w Ameryce, by Polska rosła w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambis Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Takiego frajerstwa jak w piątek to nie widziałem już dawno. Jak można przegrać mecz w którym przeciwnik rzuca 70 punktów, a samemu prowadzi się 15!!! w 3Q. Końcówka popisowa. Bynum zjebał osobistego, ale Wallace wyruchał gortata na zbiórce. Po chwili po raz kolejny myli się prince z wolnych i jest +3 dla stones. Ciężka sytuacja, ale wydaje się, że można jeszcze coś zrobić. Nagle suns dostają z dupy osobistego, nash trafia. +2 dla stones. Co robi gentry? Każe rzucać za 3 channingowi, który jest hot (do tej pory 1/10 za trzy) i rzucają od razu, bez przygotowanej pozycji, z obrońcą na twarzy. Brawo gentry. Brawo Frye. Brawo suns ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteroo Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gentry jest debilem czy mi się tylko wydaje ? Tak durnej rotacji to ja dawno nie widziałem, Gortat w 3 ostatnich meczach ponad 30 min i 3 dd teraz 10 min a do tego Robin 14, Warrick 12. Nie oglądałem meczu więc nie wiem czym się kierował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Może tym, że Gortat w dwóch pierwszych akcjach nie trafił rzutów z pod kosza....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 On jest pierdolnięty...myśli, że jak przeciwnik gra niską piątką to on sobie też może zagrać taką samą...za każdym razem kończy się to wpi****lem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Może tym, że Gortat w dwóch pierwszych akcjach nie trafił rzutów z pod kosza....? pierwsza akcja to była po picku i dość ciężki rzut ,drugi to lewy bejbi hook. szkoda ,że nie trafił ale to nie była katastrofa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 A tego, że Gortat miał -14 w 10, a bez niego było +4 nikt nie raczy zauważyć :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Próba stawiania tezy, iż tylko wejście Gortata spowodowało taki run Philly jest co najmniej ... śmieszne. Cała drużyna stanęła, a Philly w tym czasie akurat się wstrzeliła po początkowej niemocy... a Gortat grał swoje screeny, i gra w D taka sama jak w innych meczach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Warto zauważyć, że minuty Gortata w miarę pokrywają się z minutami innych rezerwowych, m. in. Dragica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 W ostatnich meczach w niewielkim stopniu, ale wcześniej tak było. Dragic jest kulą u nogi całej ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 A tego, że Gortat miał -14 w 10, a bez niego było +4 nikt nie raczy zauważyć :roll: racja. nie chcę usprawiedliwiać Marcinka ale oglądając mecze Suns ostatnio można wywnioskować ,że ma ....pecha. wchodzi na parkiet kiedy 60-letni Nash chce już odpocząć i nie raz mu się zdarzają juniorskie błędy, wchodz Dragić ,który walczy o kontrakt i rushuje cały czas. atak siada ,obrona jest tak samo słaba jak była i jest - W ostatnich meczach w niewielkim stopniu, ale wcześniej tak było. Dragic jest kulą u nogi całej ławki. dokładnie. takiego go nie kocham. zrobił się za bezczelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Oglądał ktoś mecz? Gortat całkiem przyzwoicie 16/7 znowu 100% skutecznosci z FT tylko dlaczego po drugiej kwarcie w ktorej zdobyl 10 pktow skonczyly sie do niego podania w drugiej polowie? Nie rozumiem, dlaczego nie grają z Gortatem więcej skoro to jest skuteczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Gortat całkiem przyzwoicie 16/7 znowu 100% skutecznosci z FT a do tego kolejny celny jumperek! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no wlasnie, ogladal ktos? bardzo mnie ciekawi kto blokowal Gortata, w statach sa na nim 3 bloki, bobki zablokowaly lacznie 5 rzutow w tym Stephen Jackson 1 a po 2 Henderson i Livingston. no i nie ma chyba nawet co zgadywac kto mial najgorsze +/- w zespole, prawda? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no wlasnie, ogladal ktos? bardzo mnie ciekawi kto blokowal Gortata, w statach sa na nim 3 bloki, bobki zablokowaly lacznie 5 rzutow w tym Stephen Jackson 1 a po 2 Henderson i Livingston. no i nie ma chyba nawet co zgadywac kto mial najgorsze +/- w zespole, prawda? :wink: blok livingstona na Marcinie. a co do +/- to szkoda to komentowac bo wiemy co jest tego przyczyną i bynajmniej problem nie leży w Marcinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi