buła Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Przyjście Gasola to oczywiście był znaczący skok, ale to jednak nieco inna sytuacja, niż w przypadku Celtics i Heat. no bo celtics i heat coś oddali :] greatest ever :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 najbardziej na trejdzie Gasola do LA zyskali wizz serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 co znowu takiego dziwnego? :roll: chyba trzeba założyć temat kto komu kibicuje i dlaczego bo widzę, że to nieprzebrane pole do dyskusji ... On się dziwił nazwaniu Lakers underdogiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 greatest ever :] Dodałbym jeszcze to: Ta wypowiedź Smitha rozpierdala mnie bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 przecież lakers są takim samym tworem jak celtics.Jeśli Lakers są "tworem naszpikowanym gwiazdami", to prawie każda mistrzowska drużyna nim jest. Bez jaj. Z tym, że Celtics ja bym też tak nie nazwał. To, co zrobili mieściło sie jako tako w dotychczasowych kanonach - Allen nigdy nie był superstarem, Pierce też gdzieś półke niżej w prime, Garnett był superstarem, ale przechodząc do Celtics już kończył mu sie prime. Na dobrą sprawe to jest zespół na 3 sezony - w 09 była kontuzja KG, po tym sezonie 37-letni Allen i 36-letni Kg już raczej nie beda w stanie prowadzić drużyny do mistrzostwa. Podsumowując - mamy 3 podstarzałe gwiazdy, których czas świetności mijał, co w historii już sie zdarzało - np. Rockets 97 czy Lakers 04, troche inaczej to wyglądało, ale podobnie. Heat natomiast to kompletny ewenement - dwóch graczy z ligowej pierwszej półki, przyszłe legendy + jedna z ligowych gwiazd, powiedzmy druga półka, co najważniejsze, wszyscy mający kilka lat do rozegrania na najwyższym poziomie. Jest to ewenement tym bardziej, że Jordan-Pippen-Rodman czy Allen-Pierce-Garnett idealnie sie uzupełniają i wnoszą wszystko co potrzeba, a Wade-LeBron-Bosh niekoniecznie. Gdyby nie oni to nikt by sie nie zająknął o tworzeniu drużyn naszpikowanych gwiazdami, a już na pewno nikt nie nazwałby taką drużyną Lakers, czy Spurs. Jak dla mnie to Heat są pionierami fenomenu polegającemu na wpieprzaniu do drużyny tyle star power ile sie da, niekoniecznie przemyślając to od strony sportowej. Następną taką drużyną będą Knicks, jeśli sprowadzą CP3/DW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 co znowu takiego dziwnego? :roll: chyba trzeba założyć temat kto komu kibicuje i dlaczego bo widzę, że to nieprzebrane pole do dyskusji ... On się dziwił nazwaniu Lakers underdogiem. Przecież w tym zdaniu napisałem właśnie, że NIE kibicowałem Jordanowi i tamtym Lakers. To jest dokładne przeciwieństwo nazwania Lakers underdogiem. Jendras, to były fajne czasy to beat la Bardzo się cieszyłem jak wreszcie Pistons im nakopali. Bynajmniej nie myśl, że jestem fanem lakers. Raczej nigdy nie będę. W tym przypadku chodzi tylko o tego jednego człowieka, którego uważam za jednego z all-time greatest i życzę mu jak najlepiej. M.in. kolejnego 3-peatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Chodziło mi o AKTUALNYCH Lakers... Po za tym jaki KOLEJNY 3-peat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 microlab, to, że generalnie kibicuje słabszym teamom to nie znaczy, że tę zasadę stosuję zawsze i bez wyjątków. Bez przesady, jestem człowiekiem a nie jakimś robotem działającym ściśle wg programu :mrgreen: Obecnym Lakersom kibicuję tylko i wyłącznie przez Bryanta. A pierwszy 3-peat kobe zdobyl z shaqiem, jako bardzo istotna druga opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Bynajmniej nie myśl, że jestem fanem lakers. Raczej nigdy nie będę. tak ci się tylko wydaje wielu myślało podobnie. prędzej czy później, wszyscy kończyli w otchłani z tej drogi nie ma powrotu, synu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 przez brzydkie stroje nie da się kibicować lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Te z czasów Showtime były w pyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Zaciety i emocjonujacy mecz w Chicago. To co Krystyna Bosz odjebal to jaka mega porazka, co rzut to cegla (1-18fg!!!), powinien oddac swoj suty, dwutygodniowy czek organizacji, bo wstyd za to pieniadze brac. Cegla Brona w koncowce, wczesniej blad Wade'a ktory zostali Denga przy trojce i pozamiatane. Heat maja najgorsza lawke rezerwowych w lidze (przynajmniej do powrotu Haslema), i to bylo widac w 2 polowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadly4u Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 asik katem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ależ Denver rozpieprza Boston w końcówce. Miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Gallo widac jeszcze spiety, Felton juz lepiej, a Chandler w ogole zajebiscie. Ciekawe czy zdolaja go zatrzymac w Kolorado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Denver po trejdzie ma na rozkładzie red hot Grizz rozje***ych atakiem i Boston rozje***y obroną. Ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 To sie Knicksi staraja, zaraz dostana po raz drugi w dupe od najgorszej druzyny ligi :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 I dostali. Btw, "Hit the Road, Jack, and don't you come back no more..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mam Boozerfobie. Niech się spakuje i wraca do Mormonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 :mrgreen: Co tam Wira chcesz Boozer ma 99 drtg, czyli 8. obrońca w lidze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi