Dunk Fan Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Lebron ostatnio chyba złapał wiatr w żagle, 11-3-3 w 1. kwarcie, ale szybkie faule nr 2 i 3 zesłały go na ławkę. Po zmianie trenera Bobcats widać entuzjazm w grze zawodników, co potwierdzają wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Clippersi przejebali dzisiaj jak starzy dobrzy Clippersi a Blake znowu był człowiekiem. Dodatkowo Marcin dzisiaj jakąś c***nie gra za to Lopez całkiem nieźle sobie radzi. Też jesteście takimi kutasami jak ja i cały czas liczycie po cichu, że Robin coś spierdoli i życzycie mu jak najgorzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 To chyba normalne, bo polskie i ma sprzyjać Polakowi 8) Coraz częściej zaczynam myśleć, że brakuje mu siły i kg, co widać przy zastawianiu. Druga połowa musi być lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Po rzucie Kidda cisza jak makiem zasial w Bostonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Rzeczywiście, niezła końcówka w Bostonie. A Suns, jak to Suns musieli zjebać 4Q... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Coraz częściej zaczynam myśleć, że brakuje mu siły i kg, co widać przy zastawianiu. Druga połowa musi być lepsza. Pierdolicie już trochę, bo któryś raz czytam o tej sile i że "tylko 110 kg waży". Z ostatnich przypadków Jamison, Prince czy Carlos Delfino to nie są kolesie na których trzeba mieć +130 kilo, a Marcin nie potrafi ich ruszyć nawet o pół metra. Żeby nie szukać daleko, to Warrick waży pewnie nie więcej niż 90 kg (w ubraniu i butach zimowych), a tyłem do kosza radzi sobie z każdym. Nie w sile i wadze leży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Masa jest ważna w przepychaniu się pod koszem, ale k**** 110kg to nie tylko. Przepychanie się to też i chyba przede wszystkim umiejętność co widać po Amare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Ja nie mam na myśli "ogólnego" przepychania się, ale grę tyłem do kosza, gdzie Marcin nie daje rady wykorzystywać nawet mismatchów z co większymi guardami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chytruz, a gdzie się Gortat miał nauczyć tych manewrów pod koszem? w Orlando nigdy nie dano mu tak zagrać... jedyne co go nauczono to głownie defensywy, a w ataku to stawianie zasłon i szybkiego rollowania do kosza, i to Marcin robi bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chytruz, a gdzie się Gortat miał nauczyć tych manewrów pod koszem? Może na treningu? Czy rzut spod kosza nad Carlosem Delfino wymaga posiadania wiedzy tajemnej? Gortat jak złapie ofensywną zbiórkę pod koszem i nawet ktoś go wtedy broni, to robi ładne haki i się nie pierdoli, a jak stoi w tym samym miejscu ale dostanie piłkę z entry passa to jest niepewność, paraliż i oddanie na obwód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Więc może po prostu brakuje mu ogrania? A to pytanie gdzie miał się nauczyć było ironią, nawiązującą zarówno do Drwalta, który w Orlando niczego specjalnego tez się nie nauczył, jak i do Marcina, który grał tam tak mało, że nie miał gdzie sprawdzać swoich możliwości ze względu na limited minutes, a zwłaszcza limited touches. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 ma ktos jakiegos linka na MIA LAC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Chytry - 110 kg i środek ciężkości u zawodnika 213 cm... Nie mówię, że tylko to, ale to musi być 1 z czynników. Chodzi o zastawianie deski w obronie (Gortat często jest z tyłu) i grze w ataku (chociaż to mniejszy problem), bo słabo gra tyłem do kosza Dołączam się - Ma ktoś link do Miami Heat - LAC? EDIT: Na atdhe dzień wczorajszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 I ja również... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 http://www.adthe.us/streams/CreepyTV2.html ja tutaj ogladam ale cos lepszego by sie przydalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie sprawdzałem ale powinno działać - http://www.livescorehunter.com/live-str ... asketball/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Chytry - 110 kg i środek ciężkości u zawodnika 213 cm... Srodek cieżkości uniemożliwia mu granie z zawodnikami niższymi o 10cm i lżejszymi o 15 kilo? Lamest excuse ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja jedynie coś takiego mam: http://sjumbo-060211.blogspot.com/2009/ ... nel-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 dziex panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 No to mamy już nr.1 jutrzejszego top 10;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi