Dunk Fan Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kobe, dokończ dzieła, chociaż samemu wygrywa się niezwykle rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Yyy, Dunku Fanie, od kiedy taka zmiana frontu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Lakers jak to przegrają to mają w tym momencie same porażki z contenderami z wyjątkiem Bulls u siebie. Cienizna mimo, że to tylko rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Pewna porażka down by eleven tego już nie odrobią... szkoda starań Kobe'go jak byla zmiana krycia z Pierca na Allena to byla o jedna akcja za dużo w jego wykonaniu... Brakuje ruchu bez piłki wśród naszych graczy. A szkoda bo można było to wygrać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Durant jest wyższy od BoshaNo przecież Durant to już 6'11'' mierzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nigdy nie byłem jakimś haterem Lakers, ale chodzi tu o pierwszy seed dla Heat. W chwili obecnej to już raczej nierealne... Będę miał pytanie do Vana odnośnie jego zasady odnoszącej się do Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 najlepsze jest to ,że w tym meczu allen czy kobe nie nabiją sobie statystyk do "clutch stats" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i wpierdol ktos tu mowil, ze bynum > perk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 po tym co widziałem w meczach Lakers vs contenderzy nachodzi mnie jedno. Jeśli znajdą formę i przejdą Spurs (na ta chwile to S-f) to w finale bedzie taki lomot ze ja pi****le. I to zarowno od Celtics, Bulls czy Heat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Rondo b dobrze wygląda w statystykach. ,KG to samo. dobre mecze dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i wpierdol ktos tu mowil, ze bynum > perk? Ja. I co ma piernik do wiatraka? Anytime Bynum > Perk I chyba dzisiaj także więcej pokazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 no i wpierdol ktos tu mowil, ze bynum > perk? Bynum > Perk po tym co widziałem w meczach Lakers vs contenderzy nachodzi mnie jedno. Jeśli znajdą formę i przejdą Spurs (na ta chwile to S-f) to w finale bedzie taki lomot ze ja pi****le. I to zarowno od Celtics, Bulls czy Heat. Lakers dali dupy, ale Celtics nie będą w serii trafiać 60% z gry i ponad 50% z dystansu. Anyway, wschód dziś górą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mi chodzi o zwyczajny brak pomysłu na gre. Garnett dziś ruchał jak chciał. Gdyby nie mecz sezonu Kobego to dziś byłby taki blowout jakich dawno nie było. EDIT: ciekawy jestem jak zostaną przemieleni przez Scole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Howard w takim tempie zdobędzie 32 punkty i 36 zbiórek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Lakers dali dupy, ale Celtics nie będą w serii trafiać 60% z gry i ponad 50% z dystansu.Nie beda? C's rzucaja z gry 55% w calym sezonie... Natomiast Kobe na pewno nie bedzie rzucal w serii tak jak dzisiaj. Wejdzie raczej na swoj rowny poziom nie przekraczajacy 40%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 C's rzucaja z gry 55% w calym sezonie... W finałach trafiali 43%. Natomiast Kobe na pewno nie bedzie rzucal w serii tak jak dzisiaj. Wejdzie raczej na swoj rowny poziom nie przekraczajacy 40%. Tak jak dziś nie. Ale 40%? Niekoniecznie. Po pierwsze, Celtics nie mają już za bardzo kim go kryć. Po drugie, Kobe jest w tej chwili zdrowszy i w lepszej formie niż rok temu. Kwestia czy uda mu się to utrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tak jak dziś nie. Ale 40%? Niekoniecznie. Po pierwsze, Celtics nie mają już za bardzo kim go kryć. Po drugie, Kobe jest w tej chwili zdrowszy i w lepszej formie niż rok temu. Kwestia czy uda mu się to utrzymać.Oni już w tym sezonie sie przecież nie spotkają 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jeszcze rewanż przecież. A co do finału, to fakt, obstawiam Miami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jeszcze rewanż przecież. A co do finału, to fakt, obstawiam Miami. prędzej Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 bardzo bym się zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi