Skocz do zawartości

jazda jazda jazda 2010/2011

Quester

Rekomendowane odpowiedzi

bosh ma chyba w dowodzie wpisane - pizda. nie wiem w jakiej rubryce ale napewno gdzieś ma

atak miami został chyba na plaży na florydzie.

szczerze

miami się ciężko ogląda z drużynami które grają D

miami nie radzą sobie z drużynami które grają D

i mam w piździe to że ten i tamten mają kontuzje, kontuzje są częścią gry

lakers grają bez bynuma, celtics bez perkinsa i JO, bulls byli przez miesiąc bez boozera

i co z tego? jak się gra biede to się gra biede i atak heat to obecnie bieda jakich mało w lidze

Expected. LeBron w takich meczach zwykle wchodzi w swój extra focus mode i coś tam zaczyna mu siedzieć, szkoda tylko że niezbyt często tak się spina na mecze.

edit. Cleveland w ogóle mega c***owo ostatnio wyglądają, grają swoją ofensywę przez guardów którzy nie potrafią penetrować i napieprzają cały mecz jump shoty, no bardzo ubogi zespól w talent.

lorak byłeś w gaciach brona że wiesz?:]

mimo że na boisku wyglądał dobrze to nie zmienia faktu że mógł grać z obciążeniem w spodenkach:]

jak się nazywa kawałek eminema który wczoraj leciał podczas prezentacji cavs?

Nie wiem, ale sama prezentacja zajebista, za czasów lebrona było trochę biedniej.

jak się nazywa kawałek eminema który wczoraj leciał podczas prezentacji cavs?

Till I Colapse jakoś tak się pisze mniej więcej :wink: Swoją drogą dopiero niedawno przed meczem go usłyszałem po raz pierwszy. I oglądając tą prezentację miałem wrażenie ,że za chwilę nagle się okaże ,że cierpię na epilepsję. Męczą człowieka wstającego w nocy takim miganiem dejmn. A i tak nawiasem szkoda ,że Cavs tak dupy dali bez walki.

Ale Bron ma pelne gacie poki co...

:lol:

ciekawe skąd taki wniosek. trafił pierwszego jumperka w meczu, trafił dwa pierwsze wolne, gdy jeszcze fani cavs mocno pracowali na to, by wleźć mu pod skórę, a ty mówisz, że ma pełne gacie?

Napisalem to zaraz po tej pace Hicksona nad Bronem, podjaralem sie za bardzo, ot i cala tajemnica :)

Oglądanie Magic dla kibica z Polski to bolesny widok. Po prostu reszta ma zakaz podań do Gortata, któremu dodatkowo nikt przy Bogucie nie pomaga. Chyba zrezygnuje z 4. kwarty żeby się nie irytować - SvG to cieć, któremu znowu zespół w PO się zesra przez zapatrzenie w swój system.

Heat za to poprawili mi humor, zaczyna się to kleić, tylko na Arroyo nie mogę patrzeć - zabija tempo, a shooter z niego przeciętny.