ZoltaR Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wzięli się za siebie, przytrzymany blok horforda -- miodzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ciekawe co mial trener Sacto w głowie dając Cousinowi wybijać ostatnią piłke z autu;]. Poza tym nie wiem po co Joe trafiał tego drugiego osobistego. Mecz Suns-Grizz jeszcze nikogo nic nie nauczył w tej lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 PF który odwala takie rzeczy jest geniuszem. PF który odwala takie rzeczy w swoim pierwszym sezonie jest jawną obrazą dla zasad które rządzą tym światem Żeby nie było dlamnie to on może być już za rok #1 tej ligi ale narazie spokojnie bo co można również powiedzić o pf na którym rywale spoko zdowywają po 20+ ptkAle Dallas gra kasznkę ;[3 tygodnie temu kandydat do mistrza teraz to wyglądają tak że nie wiem czy do play off się załapią, cholera podobnej metamorfozy to ja już dawno nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Orlando zajebiste koszulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 true zdecydowanie lepsze niż ich gra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 to na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Tego Mariona to sie ogladac nie da, co to za pierdola to glowa mala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ale Clippersi gonią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wkradł się chyba jakiś bug w ILP gdyż mecz PHX który powinien być o 1:00 w "konsoli" ILP jest zapisany ze poleci o 2:00 ... ktoś ma też ten problem? i nie można włączyć transmisji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mam to samo. Liczę, że się poprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mecz się zaczął. a tu nic ;/ nawet jest na ILP napisane ze kwarta sie rozpoczela... ale nie ma opcji LIVE;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mi już działa. Odświeżcie ILP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Gortat na razie całkiem przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zaraz bedzie DD do przerwy jak dobrze pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bardzo mi się w tym sezonie Nick Young podoba. Jest taki w pozytywnym aspekcie Bryantowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bardzo mi się w tym sezonie Nick Young podoba. Jest taki w pozytywnym aspekcie Bryantowaty On zawsze był fajny tylko nie dostawał wielu minut. Od kiedy go zobaczyłem w barwach USC jarałem się nim. 3 sezony czekałem aż dostanie porządną szansę...nareszcie się doczekałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aglomeracja Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Włączyłem PHX-WAS chwilę temu i trafiłem na piękny run suns. Frye 3 razy z rzędu (?) za 3 prawie z tego samego miejsca, Gortat wszedł, w obronie dobrze, a ataku 2+1, jakaś zbiórka, jakiś tip... chciałbym żeby6 coś z tego wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoltaR Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Deronowi się dziś nie chce grać. Łapie beztrosko faule, wraca na ławeczkę i ma spokój, a Boston robi co chce na parkiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yablon Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 LOL, jaki wpierd... Atlanta zbiera u siebie od Hornets, grają jak 13-latek na PS3 przegrywający i mówiący do siebie: "a pi****le będę specjalnie nie trafiał i tracił piłkę, bo i tak już nie mam szans". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi