SkoczekS1 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ah te wasze komentarze - bezcenne xD Artest faktycznie ukarany za szarpanie ... kolegi z zespolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Kamana to najlepiej za jakąś trójkę wymienić. Gdzieś ostatnio czytałem, że taki jest plan Clipps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ja bym powiedział, że niexle sobie radzi w LA landzie, całkiem mądrze wykkorzystuje ten talent który ma w rosterze. Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało jak wróci Kaman. Tylko że na początku sezonu gra Clippers to była porażka. Jakby nikt nie wiedział co ma robić. A teraz proszę, dużo ruchu bez piłki, spacing, masa dobrych rzutów z wypracowanych pozycji. Dziś dodatkowo znakomity pomysł z trzema obwodowymi jednocześnie i 28 asyst. Kamana to najlepiej za jakąś trójkę wymienić. Możnaby, ale czy jest ktoś wystarczająco dobry żeby za niego oddawać dobrego w ataku centra, który sam jest w stanie kreować sobie rzuty? Choć, z drugiej strony, Blake z Chrisem wyglądają razem fatalnie bo obaj chcą grać izolacje, potrzebują piłeczki a żaden z nich bronić nie potrafi. @tommason Omg, jak ja chciałbym Clippersów w PO. Niestety to jest mało proawdopodobne, ale zobaczymy jak sie sytuacja ułoży. No i jest kolejny sezon jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Clippsi za rok. W tym sezonie czekam na Memphis w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Możnaby, ale czy jest ktoś wystarczająco dobry żeby za niego oddawać dobrego w ataku centra, który sam jest w stanie kreować sobie rzuty? Trochę skrzydłowych na rynku jest. Wallace, Iguodala, Prince - pierwsi, którzy przyszli mi na myśl. Albo jeszcze lepiej - Melo 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jakis link z meczem z phx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yablon Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 http://atdhe.net/32721/watch-phoenix-su ... ork-knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Od dziś przez tydzień ILP jest za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yablon Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 @rahu Dzięki, bo bym nie wiedział i dalej oglądał w beznadziejnej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 akcje w meczu NYK-PHX trwają krócej niż jak my sobie gramy naszą radosną koszykówkę z podaniami wte i wewte :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Javale jaki wsadzik Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Całkiem przyjemną muzyczkę puszczają podczas przerw na ilp. Widać chłopcy ciągle usprawniają usługę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yablon Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Działa wam PHX-NYK na ilp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Carter jest jeszcze grubszy niż jak był w Orlando czy mi sie wydaje? Wygląda coraz gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Na szczęście gra coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aelfric Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Clippers póki co nieźle do momentu zejścia blake'a. Potem trochę się defence posypał, chociaż to głównie spowodowane głupimi stratami. Collison jest niesamowicie szybki, za rzadko go oglądam chyba. Blake jest szalony O_O 4 linijki tekstu zdążyłem przeczytać, a zdążył 7 kolejnych punktów już zdobyć. Potwór. Co do Cartera to dzisiaj świetny mecz, brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Dobry wieczór O ja pierk****dole Griffin! Dobranoc EDIT Do dzisiaj nie oglądałem Clippersów bo myślałem że ten cały Griffin jest przereklamowany i wali dobre staty bo w Clpiersach łatwo. Ale o k****. PF który odwala takie rzeczy jest geniuszem. PF który odwala takie rzeczy w swoim pierwszym sezonie jest jawną obrazą dla zasad które rządzą tym światem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aelfric Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Za każdym razem jak oglądam końcówkę Cats to S-Jax nie trafia potencjalnego GW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ale Dallas gra kasznkę ;[ A Dirk na jednej nodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Oglądam mecz z Sacto i już wiem za co nienawidzę Joe Johnsona :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi