Luki Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Eh k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Podejrzewam ze zajebiscie zrealizowali to co im Gentry rozpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 końcówka Suns wykonana gorzej niż Lakersi, a myślałem że to niemożliwe 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Muszę spropsować obronę Gordona, w tej ostatniej akcji czar Pietrusa "prysł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Aminu ma taki specyficzny sposób poruszania sie i do tego dziwny ball handling kogos mi przypomina ale nie pamietam kogo??Artesta? mimo porazki jestem zadowolony z postawy Marcina. bedzie tylko lepiej i oby gral wiecej z nashem niz z dragiciem ktory mnie wkurwia jaka jest roznica miedzy DeAndre a Blatche lub McGee? gosc ma swietne warunki nawet na cos w stylu mlodszego brata Dwighta ale w bani pusto jak w hali Heat rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Aminu ma taki specyficzny sposób poruszania sie i do tego dziwny ball handling kogos mi przypomina ale nie pamietam kogo??Artesta?Przecież Aminu nie porusza się jak klocek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Wrzućcie na luz, dajcie Gortatowi porzucać, z czasem nabierze pewności, nie ma sie co czepiać, skoro w Orlando woleli rzucić w aut niz podać do niego. Przynajmniej w przeciwieństwie do Howarda ma jajca żeby rzucać fade-awaye na meczu Ale ta akcja gdzie nie mógł przepchnąć Erica Gordona (chyba dwa razy) była słaba. BTW To jest mega różnica jak na parkiet wchodzi Nash za Dragica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 na plus w ataku i na minus w obronie? więc średnio nie ma różnicy [ach ta potęga statystyki :mrgreen: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 . BTW To jest mega różnica jak na parkiet wchodzi Nash za Dragica. ciekawe że gentry tego nie widział przez 6 pierwszych minut IV kwarty i jak nash wchodził to suns już byli w ciemnej dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 BTW To jest mega różnica jak na parkiet wchodzi Nash za Dragica. Normalnie szok ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Swoją drogą, ciekawy grajek się z tego Gordona zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Swoją drogą, ciekawy grajek się z tego Gordona zrobił. dzisiaj to tylko kawałek widziałem i ledwo odróżniałem Gortata od Nasha [słaba jakość tych darmowych streamów], ale kilka innych meczy Clippers zdecydowanie utrwaliło mnie w przekonaniu, że będzie tylko stat fillerem w słabych teamach - 0 mid range game, tylko wjazdy pod kosz albo open 3, nieszczególny kreator, undersized Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 rw ilp Ci nie chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 rw ilp Ci nie chodzi? a co jest znowu jakiś darmowy okres ? nie jestem na bieżąco z ofertami / promocjami ILP,mecze na żywo oglądam tylko wtedy gdy są o jakichś rozsądnych porach [jak dzisiaj suns clips] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Było wiele razy na forum logujesz sie, wpisujesz NBAHOLIDAY przy zamowieniu i działa 1 dzień, jak przestanie działać to wpisujesz znowu (i tak do 1 stycznia chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Swoją drogą, ciekawy grajek się z tego Gordona zrobił. dzisiaj to tylko kawałek widziałem i ledwo odróżniałem Gortata od Nasha [słaba jakość tych darmowych streamów], ale kilka innych meczy Clippers zdecydowanie utrwaliło mnie w przekonaniu, że będzie tylko stat fillerem w słabych teamach - 0 mid range game, tylko wjazdy pod kosz albo open 3, nieszczególny kreator, undersized Ja zwróciłem uwagę na jego obronę, poza tym czytałem, że mocno pracuje nad umiejętnościami rozgrywającego, bo zdaje sobie sprawę ze swoich ograniczeń (wzrost). Gość ma dopiero 22 lata, mid range game może przyjść z czasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 oglądam mecz lakers z playoffs 1988, dostają trochę po tyłku od jazz (w samej pierwszej połowie Eaton miał 7 bloków, a Stockton 10 asyst i 12 punktów - najwięcej ze wszystkich) i po niemal każdej ich nieudanej akcji słychać bullshit z trybun, albo Magic grymasi i dyskutuje z arbitrami. jak widać więc niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Arenas właśnie trafił jeden z bardziej nieprawdopodobnych rzutów, jakie widziałem w życiu. :shock: Szkoda, że nie zaliczyli - off the shotclock :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 To było niesamowite :shock: Nie zaliczyli, bo piłka dotknęła zegara, a nie w związku z syreną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi