PH#1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jason Thompson mi się marzy koło Howarda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 I w ogole Amare, jak mowie, wygrywaja wbrew niemu... to źle mówisz. Amare po prostu nie pomaga tak bardzo, jak jego PPG mogłoby wskazywać. ale nie pierwszy to raz, gdy ludzie są ślepo zapatrzeni w PPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 no tak jak się broniło chorych tez bastiliona na początku sezonu na temat Amare to teraz trzeba odwoływać się do co raz bardziej zaawansowanych statystyk. Dodatkowo pojawił się problem bo Knicks z Amare tak świetnie grającym wygrywają mecze wiec i tu trzeba szukać innych przyczyn takiego stanu rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 zobaczymy czy Amare będzie tak grał, gdy przyjdą trudniejsi przeciwnicy, bo nie zapominaj Vanie, że do tej pory (będąc w phoenix) większość meczów rozgrywał przeciw temu silniejszemu zachodowi, z mocniej obsadzonymi pozycjami 4 i 5 niż na wschodzie. teraz jest odwrotnie i to na pewno ma wpływ na jego produkcję. niedługo mecz z heat i do niego zacznie się trudniejsze granie. w każdym razie jeśli utrzyma ten poziom, to trudno, każdy może się czasem pomylić. dla mnie to będą po prostu dodatkowe dane do przewartościowania pewnych informacji o Nashu i tyle. nie zmienia to jednak tego, że sam Amare w ataku daje tylko nieco więcej niż traci w obronie, a knicks póki co mieli najłatwiejszy terminarz w lidze - w 2005 było podobnie, jeszcze w styczniu mieli dodatni bilans, a Marbury był cudotwórcą niczym teraz Amare, a jak się skończyło to chyba nie muszę nikomu przypominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 do tej pory (będąc w phoenix) większość meczów rozgrywał przeciw temu silniejszemu zachodowi, z mocniej obsadzonymi pozycjami 4 i 5 niż na wschodzie. teraz jest odwrotnie i to na pewno ma wpływ na jego produkcję. niedługo mecz z heat i do niego zacznie się trudniejsze granie.Nie wiem czy gra z drużynami ze wschodu ma jakiś wpływ na jego produkcję, jeśli ma to raczej negatywny. Póki co to właśnie grając z ekipami z zachodu Amare spisywał się lepiej. Zarówno jako Knick, a także jako pomagier Nasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Czy ja dobrze patrzę, że Hornets zdobyli 23 punkty do połowy przeciwko Philly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ogólnie napierdalają na niesamowitej skuteczności 14 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 macie linka do DEN-NYK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Favors dwa faule w 2 minuty. Który to już raz? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 ma się tą obrone, nie ? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Gasol bawi sie z Lopezem. Do dziś nie wieziałem, że pomiędzy tymi zawodnikami jest PRZEPAŚĆ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 wow co za mecz w MSG. techniki spięcia, przepięcia i mordercza końcówka i nieśmiertelne Billups mr big shot :mrgreen: Galinari wymusza ofensa opaseczka się melo przekrzywiła ... aż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 seria amare do 8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 puste statystyki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Gasol bawi sie z Lopezem. Do dziś nie wieziałem, że pomiędzy tymi zawodnikami jest PRZEPAŚĆ. No, Gasol dominuje Lopeza w tym meczu. puste statystyki ;] Dokładnie, Amare to tylko i wyłącznie stat padder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 jak ktoś będzie miał dobry link do portland i sas to dawajta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 jak ktoś będzie miał dobry link do portland i sas to dawajta. nie wiem mi rwie wszytskie streamy nie wiem dlaczego predkosc neta mam 10 razy niższą niż mam dostępną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Mam to samo. cóż trzeba będzie nagrać na c+ bo mi sie nie chce czekac uuułaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Bonner powinien dostać legitymację inwalidy za wygląd jego rzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zajebista jest mina blejka po tych wypaśnych wadach. zero emocji. nie to co robiący strasznie groźne miny vince. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi