Mich@lik Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Panowie skład już znamy. Nie wiadomo, kto komisarzem ale temat trzeba założyć. Proponowany termin draftu to: 10 Październik 21:00 tj. Niedziela. Mi osobiście pasuje każda niedziela weekendowa po 21. Skład ligi. - FBL East 3 - pitti_8 - Chicken - jazzmen - Mich@lik - Links - Wachu_31 - Kraso - Jiwol - cieglo - TILTMAN Proszę aby każdy gracz podał tu swój email/gadu (moze być PM) tak aby dane poźniej zostały przekazane komisarzowi. Czekam na akceptacje w/w terminu ew. propozycje innego (aby termin odpadł muszą być min.2-3 sprzeciwy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Kraso mk15 at wp.pl gg: 2881173 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dane poszły na PM. Co do terminu draftu, to wolałbym aby nie odbywał się on w weekend 8-10.10, więc jest pierwszy sprzeciw :wink: Każdy inny termin mi odpowiada, wieczorne godziny również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 pasuje mi kazda niedziela, dlatego jestem w stanie sie dostosowac. Dni robocze prosilbym po godzinie 19. Dane poszly na PW. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dane na pw. Preferencje co do draftu powtórzę tutaj: godzina po 20.30, najchętniej wtorek-czwartek, względnie pozostałe dni tygodnia z krytycznym wyjątkiem tj. sobotą (nie pasuje w żadnych okolicznościach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rigel Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Mi osobiście pasuje każda niedziela weekendowa po 21. A są niedziele środkowotygodniowe :?: :mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kontakt wysłałem na PW. Co do draftu, dla mnie najlepiej, gdyby odbył się on od poniedziałku do czwartku w godzinach wieczornych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Mi też podany termin pasuje. W takim razie mamy póki co tylko jeden sprzeciw. Jestem komisarzem, liga jest już założona. Mich@lik wyśle mi dane, które do tej pory otrzymał, a reszta może je już wysyłać bezpośrednio do mnie i wypowiadać się w sprawie draftu. Obecny termin draftu: Niedziela, 10 Października 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie chcę niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ok mamy 2 sprzeciwy. Wszystkim, którzy się wypowiedzieli pasuje od wtorku do czwartku, więc nowa propozycja: Czwartek, 14 Października 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Pycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiLTMAN Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Czwartek, 14 Października 21.00Pasuje, jak najbardziej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Moze byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nigdy w życiu, ludzie zróbmy to w weekend a nie w środku tygodnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 W weekend robimy co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 czwartek to weekend :wink: Moim zdaniem najlepszy termin to niedziela po 21, tak jak proponował michalik 5387208 lk[at]graphickitchen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Niedziela o tej porze jeszcze znośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 w niedziele (weekendowa zreszta - haha sorry zmeczony musialem byc) idziemy o 12 do kosciolka, o 14 jemy obiad i koniec obowiazkow, jestem za niedziela! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Mamy dwa terminy i proponuję zrobić głosowanie, bo w ten sposób się nigdy nie dogadamy. 1. Niedziela, 10 Października 21:00 2. Czwartek, 14 Października 21.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi