Kosi Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A se założę temat, bo widzę że reszta to lenie. FB#6 1. Cichy 2. Ashigaru 3. Kosi 4. PH#1 5. Vic 6. Xamel 7. yustus 8. el manique 9. Jiwol 10. Chytruz Rzucać za trzy wolnymi terminami, co by Draft wymyślić? Numerki losujem tera czy przed samym Draftem? Rozumiem, że na applecie na yahoo draftujemy, bo mi się w co innego bawić nie chcę ;] Aha, ligi nie zakładam i jakoś się do komiszowania nie chcę pchać, ale jak innego wyjścia nie będzie to się dla Was poświęcę. Ot taki mam gest ;] Witam wszystkich z którymi grałem i którymi nie grałem. Umowa jest taka, że ja zamykam i proszę się mi nie wpierdzielać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Witam. Bardzo się cieszę, że jestem ligę wyżej. Kolejność draftu w sumie obojętne mi to jest czy teraz czy przed draftem. Co do terminu to myślę, ze początek października będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ja optuje za jakims poniedzialkiem obojetnie kiedy godzina ok 20-21? numerki przed draftem:) siemacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 1) Zgłaszać się chętni na komiszowanie ;] 2) Numerki przed samym draftem czy teraz przed draftem? ;] 3) też jestem za godziną 20-21, dzień na chwilę obecną mi obojętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 numerki jak najszybciej kogo obstawiacie na no 1? zazwyczaj byłby lejbroń ale w tym sezonie chyba diurajnt co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 kogo obstawiacie na no 1? zazwyczaj byłby lejbroń ale w tym sezonie chyba diurajnt co? Ja z 1 brałbym Paula,później Howarda,Lebrona bo myśle że Durant nie wyciśnie już więcej niż te 63-65... Myśle że warto postawić na Paula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 kogo obstawiacie na no 1? zazwyczaj byłby lejbroń ale w tym sezonie chyba diurajnt co? Ja z 1 brałbym Paula,później Howarda,Duranta,Lebrona bo myśle że Durant nie wyciśnie już więcej niż te 63-65... Wydaje mi się że warto postawić na Paula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 numerki przed draftem a dzien draftu obojętny jezeli bedzie w godzinach wieczornych. Odpada tylko sobota 2.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Numerki bezpośrednio przed draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 numerki przed draftem aplet początek października brzmi sensownie - najlepiej ok. 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Numerki z automatu tuż przed draftem, draft może być nawet i w najbliższy poniedziałek. Godziny wieczorne 20-21, raczej na tygodniu niż w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 mi najbliższy poniedziałek nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 k****! Założyłem ligę i ... Draft ustawiłem na 4.10.2010 o godzinie 21:00. Komuś nie pasuje? Trade deadline jest ustawiony na 3.03.2011. Wyłączyć czy zostawić? Nie wiem czy tam jakoś się oddzielnie wybiera żeby applet nam losował picki czy już tak jest ustawiane? (bo chyba ta opcja wygrała) Dane na PM każdy powinien mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja już jestem na pokładzie. Draft na chwile obecną mi pasuje, i raczej tu sie nie powinno nic zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 zalogowalem sie aplet mi i tak nie dziala (fcuken apple nie moze sie dogadac z fcuken adobe) wiec na dzien dzisiejszy szukam kogos z innej (nizszej) ligi zeby zrobil draft za mnie. ponoc flash dziala na androidzie, wiec sa jeszcze szanse jakby co ustawie liste ja stawiam na durrantule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Widzę ciężki sezon przed nami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kosi badz naszym komiszem, jak dla mnie zajebiscie wybrales termin draftu! numerki przed draftem Czarodzieje z Harlemu dolaczyly do ligi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yustus Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 mi tam termin pasuję, godzina też jest odpowiednia - pozostaje tylko odliczać dni i godziny do rozpoczęcia sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Wiem, że do draftu jeszcze fhuj czasu, ale kto się k**** jeszcze nie zalogował do ligi? Ashigaru? i? Jiwol? Bo Vic Ty masz na yahoo wiktor login? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Jiwol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi