Stromile Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Skład ekstraklasy FBL West w sezonie 2010/11 marcinek[/*:m:3uha8ibs] Maslon[/*:m:3uha8ibs] Stromile[/*:m:3uha8ibs] Lorak[/*:m:3uha8ibs] Marzec[/*:m:3uha8ibs] bulek[/*:m:3uha8ibs] drtoudi[/*:m:3uha8ibs] Mazik[/*:m:3uha8ibs] Mar[/*:m:3uha8ibs] Cici[/*:m:3uha8ibs] Liga założona, walcie na PM'a, roześlę namiary. Marzec daj znać czy grasz dalej. Draft na aplecie ustawiłem wstępnie na Niedzielę 3 października, g. 21:15 (przed campami, ludzie wrócą na dobre z urlopów itp.) - piszcie co i jak. Jeśli chodzi o sposób rozlosowania numerków w drafcie to przy okazji postowania tutaj napiszcie co wolicie (aplet tuż przed draftem lub losowanko w Rob Spinning Machine) Edit: Aplet - Rob Spinning Machine 7:2 Draft Day: Niedziela 10 października, g. 21:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 termin póki co mi pasuje. numerki wolę teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 na ta chwile termin ok, numerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 na ta chwile termin ok, numerki. no numerki, ale pytanie co z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 W sensie, niech Rob rzuci kostkami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek_ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Draft na aplecie ustawiłem wstępnie na Niedzielę 3 października, g. 21:15 (przed campami, ludzie wrócą na dobre z urlopów itp.) - piszcie co i jak. nie pasuje u mnie jest tak: do 17 IX nie 25 IX nie 29 IX - 3 X nie poza tym jest ok, moze 26 IX ?? numerki aplet - bo Rob jeszcze nigdy nie wylosowal dla mnie pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 nie pasuje u mnie jest tak: do 17 IX nie 25 IX nie 29 IX - 3 X nie poza tym jest ok, moze 26 IX ?? Ja 6-28 IX jestem poza granicami Polski w podróży poślubnej, z marnym albo żadnym dostępem do neta (żona by pewnie pozwoliła ale logistycznie nie da rady) Więc mi pasuje każdy termin po powiedzmy 29 IX numerki: aplet (IMO większe emocje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Termin: Dostosuję się, choć pod koniec września mogę być jednak niedostępny. numerki: przychylam się do Stro, aplet pociąga za sobą wieksze emocje a druga sprawa, nie znając wcześniej numerka, draft bedzie jeszcze ciekawszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To może kolejny weekend w Niedzielę 10 października, g. 21:15, albo w któryś wieczór między 3-10.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ta niedziela mi raczej w sam raz pasuje. Ryzykowne są natomiast u mnie soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Niedziela 10.X ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Draft na aplecie ustawiłem na Niedzielę 10 października, g. 21:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 W dniach 6-27 IX jestem na urlopie i będę praktycznie nieosiągalny. Sprawy związane z FB #1 przejmuje na czas mojej nieobecności Mar. Gdybyście zmieniali termin draftu to mi pasuje każdy wieczorny termin po 28 IX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 termin 10 X po 21 idealny 4 me numerki teraz, aplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Termin ok, numerki wolę poznać na aplecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiCi Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Termin - najlepiej któryś weekend pażdziernika Losowanie - aplet, większe emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 termin ok, numerki na aplecie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jakby co już jestem. Dzięki Mar za rzetelne zastępstwo Widziałem, że jakiś drobny zastój - przez 3 tygodnie jest nas raptem 5tka w lidze Aplet - Rob Spinning Machine 7:2I wygląda na to, że chyba pojedziemy w tym sezonie apletem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 moze mi ktos poda ID i haslo do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 co się stanie jeśli do momentu draftu nadal wszyscy nie będą zarejestrowani? gramy w 6-7, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi