Qba Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 czemu nie machniemy tego draftu w tą niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja ze Stro mamy draft w innej lidze, a poza tym ktos tam nie mogl jeszcze w niedziele draftowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 jakiś spisek chyba przeciwko mnie macie lol, bo ja nie mogę kompletnie w next niedzielę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja też mam draft w niedziele w innej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja z Marem mamy o 21:15 FB #1, proponowałem np. 20:00, ale to wtedy ktoś nie mógł. W tygodniu ktoś tam nie mógł pn-śr, a kto inny czw-sb. Więc drogą eliminacji wyszła niedziela za 2 tyg (niecałe). Zresztą byłeś wtedy, a siedziałeś cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 kiedy? teraz w niedzielę byłem w domu przed 23. i jak zobaczyłem, że mam Aarona Brooks'a na PG to się załamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 kiedy? teraz w niedzielę byłem w domu przed 23. i jak zobaczyłem, że mam Aarona Brooks'a na PG to się załamałemJeszcze jedna taka niedziela i będziesz mistrzem Pre-Rankowych draftów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 zle jest ustawiona kolejnosc w drafcie no chyba ze jestem rozpatrywany jako zastepca heronima ale to bez sensu bo bylem w tabeli za Mazarem i Qbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 zle jest ustawiona kolejnosc w drafcie no chyba ze jestem rozpatrywany jako zastepca heronima ale to bez sensu bo bylem w tabeli za Mazarem i Qbą THX za info. Już poprawione. Pomyliły mi się Wasze ksywki, więc Mazar był na Twoim miejscu, a Ty na jego. Tak to jest jak dajecie nazwy teamów z kosmosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ta już od dawna powinno być, że nazwa zespołu to xywa i elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tak. i na draft obowiazkowo fartuszek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No i po drafcie Na początku jakieś niezrozumiały do tej pory dla mnie zonk apletowy, chyba napiszę skargę do Y! Ale wydaje mi się, że tak czy siak obydwaj na tym nieźle wyszliście bo składy macie ciekawe . Mój team w tym sezonie: PG: John Wall | Tony Parker[/*:m:pqmw572y] SG: Kevin Martin | Terrence Williams[/*:m:pqmw572y] SF: LeBron James | Carmelo Anthony | Wilson Chandler[/*:m:pqmw572y] PF: Carlos Boozer | J.J. Hickson | DeJuan Blair[/*:m:pqmw572y] C: Al Jefferson | Chris Kaman | Andrew Bynum[/*:m:pqmw572y] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 PG: Rondo | Harris | Conley SG: Arenas | Dunleavy SF: Gallinari | Green PF: Lee | Griffin| Brand | Harrington C: Noah | McGee Trzon zespolu maja stanowic: Rondo + Lee + Noah i Griffin. Licze, ze Arenasowi nie odpierdoli, a Harris zacznie grac na miare mozliwosci, a i Gallinari cos pogra konkretnego. Z calej reszty, czy to poprzez walke o kontrakt (Conley, Dunleavy, Green), czy poprzez zmiane otoczenia/trenera (Brand, Harrington, McGee) mam nadzieje ktos zaskoczy pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Powiem tak: No to oglądajcie moje plecy panowie w tym roku:) 4 miejsce to najgorsze co może mnie spotkać z tym składem. Ale miejsca 1-3 100% realne Russell Westbrook PG Rodney Stuckey PG,SG George Hill Andre Iguodala SG,SF Linas Kleiza SG,SF Lamar Odom SF,PF Evan Turner SG,SF Nicolas Batum SG,SF Kevin Love PF,C Boris Diaw SF,PF Dwight Howard C Roy Hibbert C Andris Biedrins C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazar Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 No cóż miałem draftować z 8 miejsca , aplet dał mi miejsce 10 . Troszkę zrekompensował mi to bug w pierwszej rundzie ( wziąłem 8 i 11 pick zamiast 13). Nie chciałem już protestować , no bo ileż można powtarzać drafta . Skład wyszedł całkiem ciekawy , zobaczymy co z tego będzie , dużo niewiadomych. Raczej postawiłem na stare wygi plus małe namiastki dobrze rokujących;p . Przedstawia się następująco : PG : Steve Nash , Brandon Jennings , Jose Calderon SG : Kobe Bryant , Vince Carter SF : Joe Johnson , Jason Richardson PF : Dirk Nowitzki , LaMarcus Aldridge , Carl Landry C : Andrea Bargnani , Greg Oden , Emeka Okafor Nash , Kobe i Dirk już staruszki , ale mam nadzieję , że powalczą ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Oto mój team na tren sezon: MJ-TEAM 1. (2) Kevin Durant (OKC - SF) 2. (19) Tim Duncan (SA - PF,C) 3. (22) Monta Ellis (GS - PG,SG) 4. (39) Marcus Camby (Por - PF,C) 5. (42) Darren Collison (Ind - PG) 6. (59) Troy Murphy (NJ - PF,C) 7. (62) Luis Scola (Hou - PF,C) 8. (79) Aaron Brooks (Hou - PG) 9. (82) Anthony Randolph (NY - PF,C) 10. (99) Marcus Thornton (NO - SG) 11. (102) Andre Miller (Por - PG) 12. (119) Corey Maggette (Mil - SF,PF) 13. (122) Beno Udrih (Sac - PG) Wybrałem mieszankę doświadczenia i młodości. Zobaczymy czy to będzie sezon Duranta w fantasy i czy dziadek Timmy da radę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Tak sobie zerknalem w ten temat z nudow i mym skromnym zdaniem z tych skladow co tu daliscie to:.. dosc na rowno (poza jednym teamem),ale chyba Żółw najlepiej,Westbrook i Iguadola- w sumie pewniaki na 80-90, Odom, bez Bynuma sporo ponad 90 a Bynuma moze częstyo nie być, do tego Love, Horad i zwlaszcza Hibbert gdzie słowo daje ale każdy może dawać okolice 100. Mocny trzon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tak sobie zerknalem w ten temat z nudow i mym skromnym zdaniem z tych skladow co tu daliscie to:.. dosc na rowno (poza jednym teamem),ale chyba Żółw najlepiej,Westbrook i Iguadola- w sumie pewniaki na 80-90, Odom, bez Bynuma sporo ponad 90 a Bynuma moze częstyo nie być, do tego Love, Horad i zwlaszcza Hibbert gdzie słowo daje ale każdy może dawać okolice 100. Mocny trzon. Dokładnie - nic dodać nic ująć :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 moj team PG Curry I Holiday I Augustin SG Roy I Barbosa I Sessions SF Jamison I Morrow PF West I Blatche I Cousins C Stuodamire I Varejao wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółw Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Kto na ochotnika będzie publikował cotygodniowe i comiesięczne wyniki? Ja moge nadal wysyłać wkład tak jak to zawsze robiłem dla Loqsha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi