piotreksuper Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Gram. Dalej w FB#5? W Fb 5 zbyt wysoki poziom,więc grasz w Fb 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 much obliged Chociaż jeden Kiedy start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Powoli przerywam wakacyjna nieobecnosc, oczywiscie gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 gram, moge komiszowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Znajdzie się miejsce dla szefa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no ja już jestem. ale dzięki za pamięć findek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yustus Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Gram. W końcu trzeba awansować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 no ja gram oczywiscie bonafide dawgz team :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 no dobra to ja tez zagram ale jak mnie znowu wq... prędkość działania fantasy yahooo na iphonie to dam sobie siana. ale może w końcu zrobią znosna wersje. a i może ios4 jakoś udzwignie. albo qwarcze kupię x10mini i zobaczymy na androidzie. gram tylko nie wiem w której lidze wpisany jestem w #6 ale to chyba powinien być xavera moi nazywali się bulletx i są s #7 pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 A kto to jest Xavera? to nie był czasem Czarny? w tym momencie wstrzymuje nas Worldbasket. Jeśli ktoś ma z nim lepszy kontakt niż moje gg (mail, sms) to proszę o podjęcie próby kontaktu. Ostateczny skład lig ustalamy w środę wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Jesli jest jeszcze jakies miejsce to chetnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzisiaj będziemy zamykać ligi. Ok. 22 podsumuję składy poszczególnych lig i możemy zaczynać konkretne przygotowania do sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Dzisiaj będziemy zamykać ligi. Ok. 22 podsumuję składy poszczególnych lig i możemy zaczynać konkretne przygotowania do sezonu. Wrzucisz wszystko dzisiaj czy jutero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Oto składy reszty lig: FB#4 1. ai3 2. niedwor 3. radzio 4. Pietras 5. Vasquez 6. AIR_MJ 7. rzeton 8. Wirakocza 9. rafalsuper 10. Ronnie FB#5 1. Szczepanszczur 2. geniuz 3. Julius 4. antek 5. Dirty Thirty 6. Przem 7. Witja 8. Tizz 9. Boowka 10. Krzemo FB#6 1. Cichy 2. Ashigaru 3. Kosi 4. PH#1 5. Vic 6. Xamel 7. yustus 8. el manique 9. Jiwol 10. Chytruz FB#7 1. Findek 2. Benon 3. Hyniu24 4. QAS 5. Mal 6. mac 7. Mazar 8. Links Proszę przedstawicieli lig o założenie odpowiedniego tematu na forum zgodnie ze wzorem i zorganizowanie ligi: - wybór komisza (preferuję samozwańczych dyktatorów) - założenie ligi na yahoo (jeśli zdarzy się, że ligę założy ktoś kto nie grał z nami rok temu to proszę zwrócić uwagę na poprawne przekopiowanie wszystkich zasad ligi) - dopilnowanie by cała 10ka jak najszybciej zalogowała się do ligi - wyznaczenie terminu draftu - wybór sposobu przeprowadzenia losowania numerków do draftu - itd. W lidze 7 są jeszcze wolne 2 miejsca wiec rekrutacja jest nadal otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 oszukałeś mnie Cichy Ale squad nawet okay mam w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Normalnie rzuciliście się na to zakładanie lig ... aż się kurzy .. chyba nie będę musiał samemu wyznaczać komiszów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 To kto z FB7 się zna na komiszowaniu, sam bym chciał, ale nie mam o tym bladego pojeęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja tez mam niewielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 jak roster wygląda ? pg,sg,sf,pf,c 3xUtil 3xBench w sumie 11? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi