Skocz do zawartości
january

[beGM Playoff'22 East 2nd Round] #1 SIXERS (58-24) vs #5 BUCKS (52-30)

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, RonnieArtestics napisał:

No napisałeś to w tym guście, że zrozumiałem to  jako argument za twoim zwycięstwem :) 

Boston ma po prostu 5x mocne top50 ligi, w tym jest ich siła. Ty tego nie masz na pewno.

Nie, jako argument odnośnie szerokiej rotacji w PO, której wśród zwycięskich teamów wcale tak często nie widzę (no albo jest 50/50 czyli i tak jest neutralna) ale tutaj urasta do jakiś niebotycznych rozmiarów drugi rok z rzędu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, evitacre napisał:

Nie, jako argument odnośnie szerokiej rotacji w PO, której wśród zwycięskich teamów wcale tak często nie widzę (no albo jest 50/50 czyli i tak jest neutralna) ale tutaj urasta do jakiś niebotycznych rozmiarów drugi rok z rzędu.

No ale tak jak mowie - akurat w tym przypadku nie masz właśnie przewagi w top7 rotacji wiec nic twoje przemyślenia nie zmieniają dla mnie :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, RonnieArtestics napisał:

No ale tak jak mowie - akurat w tym przypadku nie masz właśnie przewagi w top7 rotacji wiec nic twoje przemyślenia nie zmieniają dla mnie :) 

Ale je nie pisałem że mam przewagę w top7 nigdzie tylko że argument że szeroka rotacja jest zajebista w play off to z dupy argument :)

Edytowane przez evitacre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki @Tecu za kolejna serie powodzenia! 

Edytowane przez evitacre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Było blisko, nie zniechęcaj się @evitacre zwłaszcza że latem w Bucks jest sporo roboty i ktoś inny na pewno to spierdoli jakimś tankowaniem. Btw szacun że nie jesteś robotem kopiuj-wklej w głosowaniach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
58 minut temu, RonnieArtestics napisał:

Było blisko, nie zniechęcaj się @evitacre zwłaszcza że latem w Bucks jest sporo roboty i ktoś inny na pewno to spierdoli jakimś tankowaniem. Btw szacun że nie jesteś robotem kopiuj-wklej w głosowaniach ;)

Zawsze robie kopiuj wklej tylko później z 5 minut edytuje :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, evitacre napisał:

Dzięki @Tecu za kolejna serie powodzenia! 

Dzięki za serię, przepraszam, że nie byłem w formie 😉

Giannis mnie chyba nienawidzi, pewnie nie tylko On 😉

Dziękuję wszystkim za głosy, mam nadzieję, że z Orlando będę w lepszej formie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak w trakcie sezonu byłem zawiedziony brakiem aktywności @evitacre i trochę wyglądało na to, że Rada będzie musiała się chyba rozglądać za nowym GM'em dla Bucks, tak trzeba przyznać, że za playoffy czapki z głów. Świetna robota. Takich osób potrzeba w tej zabawie! Oby to był krok ku większej aktywności w przyszłości :)

@Tecu no to teraz już chyba nie ma wyjścia. Świetny Giannis pokonany to trzeba te finały machnąć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi