Skocz do zawartości
t_omko

[FBX] FBX#3 - Sezon 2022/23

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Milesa za coś nieźle punktującego. Może być starszy gracz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, barcalover napisał:

@kuba2419 opróżnisz skrzynkę? Bo nie da się wysłać PW do Ciebie :) 

Już 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@kuba2419 jest szansa byś trochę się w tej grze ogarnął? Niewiele trzeba, zacząłbym od uzupełnienia składu, bo masz 10ciu graczy i aż żal patrzeć, że z trio Giannis, Rozier, Lillard tak grasz.

Jeżeli za mocno to przepraszam, ale trochę słabo to wygląda 😐

Jak chcesz spokojny sezon to może rozsprzedaj to trio z głową i tankuj. Tak to trochę szkoda.

Pozdrawiam i bez urazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, barcalover napisał:

Knicks in: Jalen Johnson + Brook Lopez

Bulls in: Herb Jones

@kuba2419 potwierdzi

Ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, t_omko napisał:

Hej

@kuba2419 się nie sprawdził....., przejmuję NYK do momentu znalezienia następcy.

Sorry chłopaki ale czas mi się ograniczył na rozrywkę. Powodzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miles Bridges tanio za pick, kasę lub solidną zieloną strzałkę 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Royce O’Neale wazy 31,05 robi 35,6 - pewne 36 min w rotacji Nets, wiec według mnie pewniak do utrzymania tego co robi do tej pory, przejął role najlepszego stoppera po Bruce Brown jr. i bedzie równy cały sezon 

Caris LeVert wazy 41,3 robi 48,4 - pomimo przyjścia Mitchella wydaje się być pewniakiem do 40-45fp co noc bo to typ co lubi dobrze nabijać cyferki

Spencer Dinwiddie wazy 40,4 robi 36,55 - narazie średnio mu idzie ale widać ze to on bedzie Brunsonem w dallas w tym sezonie, czyli batmanem Doncica i wg mnie to pewniak do utrzymania conajmniej zeszłorocznej średniej, bo Luka tez bedzie pewnie czasem restowal. 

Nikola Vucevic wazy 57,7 robi 55,1 - jego nikomu chyba nie trzeba przedstawiać, pewne 55-60fp co noc i końskie zdrowie od wielu wielu lat. Ja chce tankować, a wiec tego pana oddam za jakiś talent. 

Jusuf Nurkic wazy 50,45 robi 51,55 - tutaj ze drobiem bywa różnie i jest to ryzyko ale może się bardzo opłacić bo Jusuf wyglada na mega zmotywowanego w tym sezonie. Podobnie jak Vucevic oddam za coś młodszego ale tu cena bedzie mniej wygórowana jak coś bo rozumiem ryzyko związane z Nurkiem. 

Gabe Vincent wazy 24,9 robi 19,55 - jak narazie zawodzi ale gdyby ktoś w niego wierzył to jest do wzięcia za naprawdę drobne. 

Rob Will, Anfernee Simons, Tre Jones - mam wiele zapytań o obu moich guardów ale obaj RACZEJ zostaną u mnie, ta trójka to raczej mój „trzon”, który chciałbym narazie zachować. 

Reszta składu raczej do wyjęcia. 

Edytowane przez RonnieArtestics

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, matek napisał:

Wezmę Knicks 

Potwierdzam, nowym kierownikiem NYK zostaje @matek
Powodzenia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddam połamanych, śmiało zapraszam z ofertami na yahoo. 

W sumie c***, wszyscy dostępni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Screenshot-2022-11-01-at-07-06-58.png

Dodałem kolumnę Fantasy Points Behind, żeby pokazać ile dana drużyna traci do pierwszego miejsca na średnich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.