Peter Scott 14 Napisano 15 Maja 2022 Giannis pudluje juz proste jak dla niego layupy na potege Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) Chyba 2 raz tego nie spierdolą chyba nie Edytowane 15 Maja 2022 przez ptak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
steve 477 Napisano 15 Maja 2022 Giannis tez sie nie popisuje w 2 polowie, kilka razy nie trafil sam na sam z koszem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6218 Napisano 15 Maja 2022 Jr świetny na trzecią opcje mistrza a za słaby na 2 opcje finału konferencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 15 Maja 2022 Fajnie się to ogląda. Śpiewy itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 1547 Napisano 15 Maja 2022 pritchard zbiera tuż pod dziurą w ataku .... 4 do 20 w 3kach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 130 Napisano 15 Maja 2022 11 minut temu, steve napisał: Giannis tez sie nie popisuje w 2 polowie, kilka razy nie trafil sam na sam z koszem. W sumie co miał zrobić, reszta zespołu wystawiła go jak sarnę na stado wilków. Bucks byli dzisiaj tragiczni w ataku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 293 Napisano 15 Maja 2022 Grek już oddycha rękawami ... Gość zostawia serce na parkiecie ale cóż z tego skoro nie ma wsparcia od reszty zespołu. Lopez zjawił się na 1q ale później zniknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 15 Maja 2022 Czy mogę już zakładać temat o ECF? Czy jeszcze mogą to spi*****ić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5232 Napisano 15 Maja 2022 Teraz, Grzechu napisał: W sumie co miał zrobić, reszta zespołu wystawiła go jak sarnę na stado wilków. Bucks byli dzisiaj tragiczni w ataku trafiać te layupy by mógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 15 Maja 2022 Jakby co to oglądam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 130 Napisano 15 Maja 2022 1 minutę temu, lorak napisał: trafiać te layupy by mógł. Pozostali dosłownie wpychali mu piłkę w łapy i musiał z miejsca się przepychać z tłumem celtów, w takich warunkach musiało być naprawdę ciężko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 15 Maja 2022 Udoka przyriversowal, dobrze że bez konsekwencji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 15 Maja 2022 Dobra. Mike wpuszcza ręczniki. @ptak weź zrób temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 293 Napisano 15 Maja 2022 7 minut temu, ptak napisał: Czy mogę już zakładać temat o ECF? Czy jeszcze mogą to spi*****ić? Już tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 15 Maja 2022 Nie mam czasu bo o 5 wstaje. Jak nikt tego nie zrobi to przed pracą ogarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 15 Maja 2022 9 minut temu, ptak napisał: Nie mam czasu bo o 5 wstaje. Jak nikt tego nie zrobi to przed pracą ogarnę. Ja pasuje może któryś z fanów Miami zrobi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 16 Maja 2022 Luka musisz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 464 Napisano 16 Maja 2022 Suns nie dojechało.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizter 46 Napisano 16 Maja 2022 Zaczyna się robić poważnie, wszystko w twoich rękach panie Doncic Kristaps who? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach