ptak 903 Napisano 15 Maja 2022 Jak mam dobry humor (piłkarski zajebisty weekend) Start wygrał na żużlu, wypiłem 2 cydry to w sumie nie mam spiny. Ale zwycięstwo mile widziane. Jaki fajny początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikrofalowka 706 Napisano 15 Maja 2022 Celtics przez te 2 minuty rzucili tyle trójek co Bucks przez całą grę. No tak to się kończy jak nie trafiasz rzutów. Albo budzimy się teraz, albo to koniec bo coś nie widzi mi się Boston ponownie grający taką 4 kwartę jak w G5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3436 Napisano 15 Maja 2022 Grant Williams już niech sie w klaya nie bawi, 4 trafił, starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikrofalowka 706 Napisano 15 Maja 2022 Temat łokci powróci xD? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 1584 Napisano 15 Maja 2022 ale Tatuma wyruchali z tym ofensem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 15 Maja 2022 Nie Tatuma tylko Celtics. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3436 Napisano 15 Maja 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Grant Williams już niech sie w klaya nie bawi, 4 trafił, starczy Albo niech rzuca hahaha ! PS Giannis coś pasywny w tej 3Q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6585 Napisano 15 Maja 2022 sędziowie show Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 15 Maja 2022 Nie było faulu Holidaya? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6585 Napisano 15 Maja 2022 stary w dwie strony gwiżdżą po c***u że aż oczy krwawią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 15 Maja 2022 No teraz to z Grekiem pojechali. I będzie, że jest narzekanie na łokcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 488 Napisano 15 Maja 2022 Fajny stat byl w 2q - Boston vs Milwaukee G7 all time 3-0 Boston to 4-0 bedzie po dzisaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 15 Maja 2022 Sędziowie to jakieś nieogary. Brak faulu Greka Hill zdjęty jak w hokeju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikrofalowka 706 Napisano 15 Maja 2022 Ta 3 kwarta to jakiś błąd matrixie. Okropnie się to ogląda. Sędziowie, dziwne faule i słaba koszykówka z obydwu stron. Totalne przeciwieństwo tego co dostawaliśmy wcześniej w tej serii. Teraz, ptak napisał: Sędziowie to jakieś nieogary. Brak faulu Greka Hill zdjęty jak w hokeju. Już przesarżowana ta opinia o faulach Antka. Absolutnie tam nie było faulu. Bardzo dobry call sędziów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karl 425 Napisano 15 Maja 2022 to, co - Boston na mistrza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 15 Maja 2022 2 minuty temu, mikrofalowka napisał: Ta 3 kwarta to jakiś błąd matrixie. Okropnie się to ogląda. Sędziowie, dziwne faule i słaba koszykówka z obydwu stron. Totalne przeciwieństwo tego co dostawaliśmy wcześniej w tej serii. To moja wina, postanowiłem odpalić sobie mecz czego nie robiłem od dłuższego czasu i miałem właśnie Was pytać czy NBA doznała regresu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 15 Maja 2022 Co do jednego nie mam zastrz6. Skuteczności za 3 Bucks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 312 Napisano 15 Maja 2022 Williams rośnie na cichego bohatera w przypadku wygranej Celtów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4514 Napisano 15 Maja 2022 Giannisowi chyba zabrakło paliwa. Przy tym co za atak gra Bucks bez Middletona, to i tak długo ich ciągnął solo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikrofalowka 706 Napisano 15 Maja 2022 No nic. Już bez stresu, na luzie obejrzę sobie ostatnie 12 minut tego sezonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach