LAF 1010 Napisano 8 Maja 2022 1 minutę temu, Kucharius1 napisał: Ale o co chodzi konkretnie? Jak w pierwszych dwóch meczach było sprzyjanie gospodarzom i wieczne chronienie DBooka to git. Ja tam nic takiego nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vero1897 410 Napisano 8 Maja 2022 Opalam mecz, widzę smutnego CP3 na ławce i już mi się zapala czerwona lampka... a tu jednak "tylko" 5 fauli. GO Mavs! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Ja tam nic takiego nie widziałem No właśnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1010 Napisano 8 Maja 2022 - 9 jeszcze nie wszystko stracone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4447 Napisano 8 Maja 2022 Nawet cp3 nie płakał o ten 5 faul, co powinno dać do myślenia ze wiedział iż zjebal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 Czemu nie było flagrant na Bookerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eliasz 134 Napisano 8 Maja 2022 XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 Luka mógłby dziś nie rzucać spoza trumny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3425 Napisano 8 Maja 2022 Jprdl co ten monty z biyombo wyjechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1010 Napisano 8 Maja 2022 Hahaha nawet nie zdążyłem napisać, że zaraz dodrukują 6 faul Paulowi a już to zrobili Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: jaki cudem? 2 ostatnie to drukarnia Teraz, RonnieArtestics napisał: Jprdl co ten monty z biyombo wyjechał Kitajec gówno daje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 8 Maja 2022 dopiero włączyłem, 2-4 Paula i 6 fauli jaki cudem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 8 Maja 2022 z tego co widziałem to debilnie złapał Brunsona za ramię akurat, nawet nie protestowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 Lekkie faule były już nie gadaj. Po prostu dziś sędzia aptekarz i gwiżdże wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) a nie klaskał szyderczo także z głowa wszystko w normie go mavs uuu jakie dwa daggerki Edytowane 8 Maja 2022 przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 DFS dobrze że mu dali kontakt przed PO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 8 Maja 2022 uuu DSF jest super zawodnikiem 2 szeregu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1010 Napisano 8 Maja 2022 Dobra wyłączam to w piździec. Później obejrzę od początku z odtworzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3425 Napisano 8 Maja 2022 Słynne DFS > PG13 się sprawdza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10141 Napisano 8 Maja 2022 ale zazdro czuje z perspektywy Nuggets, poogladałby takie cuś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1010 Napisano 8 Maja 2022 Ayton to też gagatek. Ma piłkę w rękach i patrzy o piłka. Juniorska strata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach