Bostonian 136 Napisano 7 Maja 2022 Jaki jest sens rzucania recznika 8 minut przed koncem meczu? Przy takim poziomie wszystko sie moze jeszcze zdarzyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 7 Maja 2022 Oglądam na C+. Co za dzbany za mikrofonem. Mamy w Boston celtics 2 zawodników z dwupunktową zdobyczą, Brown i Horford. Wbite 14, Tatum 10, Rob 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikrofalowka 681 Napisano 7 Maja 2022 7 minut temu, ptak napisał: Mecz wygrał wam Jason Tatum. jak widać jeszcze nie wygrał. Fatalnie weszli w ostatnią kwartę. W ofensywie jest ok, ale w defie przestali kompletnie grać. Chyba wszystkie topower najłatwiejsze FGM Celtics zrobili właśnie w tej kwarcie. Obudzić się tam kurde bo już sobie smaka na te whisky zrobiłem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 Nie ma. Jayson pokaże co i jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 7 Maja 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak tylko pomyślalem, ze Celtics się kończą to doszli w 1.5 minuty na +5 Zasadniczo -5, ale może być ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 JB and one ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 7 Maja 2022 No to wyjebali nas sędziowie bez mydła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 265 Napisano 7 Maja 2022 Stary Al wrócił na końcówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 I co niedowiarki ? Na hali było - 20 a Ja dałem mordę teraz wierze, że Tatum to wygra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 7 Maja 2022 2 minuty temu, Kołczu33 napisał: Stary Al wrócił na końcówkę. Niech Tatum wróci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4736 Napisano 7 Maja 2022 2 minuty temu, Kołczu33 napisał: Stary Al wrócił na końcówkę. 7pktow z rzedu like its nothing. Natomiast sędziowanie w tym sporcie to totalna abstrakcja dla mnie. I te pseudo anal izy z jakims niby bylym sedzia. Generalnie giannis sie w jednej akcji wjebal w typa barkiem w twarz i jeszcze faul na giannisie niby. Portis przy zbiorce jebnal w oczy rob will i tez niby faul time lorda 1 minutę temu, ptak napisał: Niech Tatum wróci No to wrócil stary Tatum, ten z poczatku sezonu Co Tatum odjebał akcje ala benny hill przy 96-97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 Hej Boston kosz nananananananannan Kurw.a Smart jak mogłeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 265 Napisano 7 Maja 2022 6 minut temu, mac napisał: Co Tatum odjebał akcje ala benny hill przy 96-97 Typowy Tatum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 @ptak trzeba wierzyć w swoją drużynę do końca. Ja wierzyłem gdy po 1 Q było - 20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikrofalowka 681 Napisano 7 Maja 2022 Krzysiu, oj Krzysiu. Jakże ciebie teraz tu brakuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 7 Maja 2022 chciałbyś @LAF aby JT teraz rzucał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 - 3 James Bell na boisko ! Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: chciałbyś @LAF aby JT teraz rzucał? Nie. James Bell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9581 Napisano 7 Maja 2022 po tym co zagrali to już miewazne po czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 7 Maja 2022 Niby szczegóły, ale sędziowie pomogli Bucks i Tatum też niespecjalnie się pokazał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 858 Napisano 7 Maja 2022 Kurw.a było blisko. Nie No @ptaknalesa się brawa za powrót. Nie udało się trudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach