Koelner 6585 Napisano 24 Czerwca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: W pacers dostałby z miejsca pewnie 25 minut. I tam serio jest potrzeba na jego skillset. Swietnie by pasował na lata z haliburtonem ignazz twierdzi ze Sochan idzie do s5 na pf od razu. No szczerze watpie, ja daje mu 10 minut na mecz znając metody klopovica. spurs to nadal dobra opcja wiadomo, ale ja serio nie widzę opcji na fajerwerki W rookie year. Nawet Kawhi dostawał tylko 24 min na mecz a był na tamtym etapie dużo lepszy Sochan PS to ze Kawhiego nauczyli rzucać w spurs to jest kolejny grubyyy mit, w rookie year miał 37% za trzy. szkoda ze dziwnym trafem nie udało sie im nauczyć rzucać poeltla, murraya, czy white. ile W przewidujesz dla Pacers w tym roku a ile dla Spurs? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3436 Napisano 24 Czerwca 2022 1 minutę temu, Koelner napisał: ile W przewidujesz dla Pacers w tym roku a ile dla Spurs? Jeszcze się offseason nie zaczął ale narazie na papierze podobnej klasy zespoły w przedziale 30-42 win Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6585 Napisano 24 Czerwca 2022 11 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jeszcze się offseason nie zaczął ale narazie na papierze podobnej klasy zespoły w przedziale 30-42 win dość duża rozbieżność od prawie Tankera do PO-Team/play-in. dla mnie spurs będzie więcej wygrywało . W zeszłym Spurs było 10 a Pacers 13 (gdzie osłabiło się oddaniem Sabonisa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3436 Napisano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 19 minut temu, Koelner napisał: dość duża rozbieżność od prawie Tankera do PO-Team/play-in. dla mnie spurs będzie więcej wygrywało . W zeszłym Spurs było 10 a Pacers 13 (gdzie osłabiło się oddaniem Sabonisa) Obie drużyny jako jedne z nielicznych maja cos kasy, wiec ciężko na dziś dzień powiedzieć, zobaczmy jak rozegrają offseason i możemy wrócić do tego w sierpniu. Ja cenie haliburtona pewnie bardziej niż Ty, na pewno bardziej niż Sabonisa. Imo bedzie lepszy od niego w przyszłym sezonie i tez wskoczy do asg jak nic złego się mu nie przydarzy. Pewnie stad różnica w opiniach naszych @Braveheart22 pacers wybrali mathurina, tez forwarda, tyle ze bardziej ofensywnie nastawionego. I wg mnie to było właśnie niepotrzebne, Haliburton pokazał w końcówce sezonu spory talent i potencjał do rzucania regularnie deep pull up 3, duarte to tez ofensywny kocur, przy okazji raczej pet w obronie. Oni do tego core co mają potrzebowali właśnie imo defensora. Dlatego wg mnie zjebali sprawę. (Nie dlatego ze jest gorszy niż Sochan, ale dlatego ze maja już tego typu graczy i JS by dużo lepiej pasował do reszty.) Jesli powodem rzeczywiście było to o czym piszesz to straszna szkoda, bo chciałbym żeby w końcu było więcej fanów pacers tutaj niż ja i @matek no i w pacers byłoby wtedy już dwóch Polaków rodaków, hehe Edytowane 24 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 24 Czerwca 2022 Docelowo S5 a nie od razu. Było tylko takich niewielu graczy którzy z marszu S5 i to ponad połowa przed Popem era Docelowo dla spurs lepiej gdy zejdą z Keldona na Pf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3376 Napisano 24 Czerwca 2022 10 godzin temu, Koelner napisał: dzieciaku... Ehhhh.. mam jeszcze Magic Basketball z tego draftu.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6585 Napisano 24 Czerwca 2022 12 minut temu, Alonzo napisał: Ehhhh.. mam jeszcze Magic Basketball z tego draftu.. masz szczęście, moje wszystkie magici i probaskety plus karty NBA przehandlowała gdzieś matka kilka lat temu w sensie rozdała jakimś dzieciakom z rodziny ale nie pamięta komu - dramat starszych kobit :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3376 Napisano 24 Czerwca 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: masz szczęście, moje wszystkie magici i probaskety plus karty NBA przehandlowała gdzieś matka kilka lat temu w sensie rozdała jakimś dzieciakom z rodziny ale nie pamięta komu - dramat starszych kobit ja przezornie ukryłem na strychu w kartonie całą kolekcję Mam komplet + te kilka od Zarychty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1337 Napisano 24 Czerwca 2022 16 minut temu, Alonzo napisał: te kilka od Zarychty. Tak z ciekawości kasę oddał? Jak się w końcu ta sprawa z nowym Magic Basketball skończyła? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3376 Napisano 24 Czerwca 2022 2 minuty temu, Pepis21 napisał: Tak z ciekawości kasę oddał? Jak się w końcu ta sprawa z nowym Magic Basketball skończyła? ja tam nie mam pretensji - spróbował i niestety nie wypaliło.. Szkoda, ale chociaż sentyment z tamtych szczeniackich lat przez chwile odżył. A kasy nawet nie sprawdzałem - nie robi mi to różnicy - nie była to jakaś duża kwota, a doceniam próbę reanimacji MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mich@lik 172 Napisano 24 Czerwca 2022 Skończyła jak się skończyła. Nikt kasy nie dostał. Najgorsze ze redaktor naczelny bez skrupułów wypowiada(ł) się na Twitterze. Za wspomnienie o MB dostalem ban. Zero skrupułów i słoma z butów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dannygd 1779 Napisano 24 Czerwca 2022 10 godzin temu, Lucas napisał: Ja nie rozumiem jak mozna narzekac na ten wybór. Sochan lepiej trafic IMO nie mogl z tych dostepnych drużyn. Mógł trafić do Soty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 25 Czerwca 2022 A na zdjęciu to Nash wyglada już staro. Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi a zdjęcie znam bo tam kto się bardziej do zdjęcia napina tym gorzej skończył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 214 Napisano 25 Czerwca 2022 To co draft winers: 1. Detroit, 2. OKC, 3. Houston, 4 SAS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spabloo 247 Napisano 26 Czerwca 2022 7 godzin temu, marceli73 napisał: To co draft winers: 1. Detroit, 2. OKC, 3. Houston, 4 SAS A wg jakich kryteriów? Bo nie kojarzę, żeby były w międzyczasie jakieś mecze, więc każdy z nowych nadal ma na koncie 0 rozegranych spotkań . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T+?%hZ<A<5ZZB~5L 457 Napisano 26 Czerwca 2022 (edytowane) W dniu 24.06.2022 o 11:08, Koelner napisał: Edytowane 26 Czerwca 2022 przez T+?%hZ<A<5ZZB~5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 214 Napisano 26 Czerwca 2022 7 godzin temu, spabloo napisał: A wg jakich kryteriów? Bo nie kojarzę, żeby były w międzyczasie jakieś mecze, więc każdy z nowych nadal ma na koncie 0 rozegranych spotkań . wg talentu skumulowanego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 26 Czerwca 2022 2 godziny temu, marceli73 napisał: wg talentu skumulowanego. Jakby tak bylo, to Cavs - zebrali najwiecej 25c ! *w drafcie gdzie nie bedzie wiecej jak 50c w top5 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 214 Napisano 26 Czerwca 2022 4 godziny temu, memento1984 napisał: Jakby tak bylo, to Cavs - zebrali najwiecej 25c ! *w drafcie gdzie nie bedzie wiecej jak 50c w top5 :] Mówisz w tym roku? Ale nie tylko sztuki oceniam a uzyskane talenty w stosunku do numerów wybierania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1146 Napisano 27 Czerwca 2022 W dniu 24.06.2022 o 11:54, LAF napisał: Hmm to dziwne. Biorąc pod uwagę, że Rookie w Spurs są w głównej mierze kibicami niż graczami Kibic i jeszcze ci płacą to czym tu się martwić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach