Skocz do zawartości
wiLQ

Sezon 2021/22 Liga II East

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Tecu napisał:

Ja jak zwykle średnio zadowolony 😀

Wg Yahoo spadam, wg ninjy awansuje. Komu wierzyć 🤔

Jak zwykle mam za szeroki skład, więc jak ktoś chce kogoś rozmienić to jest szansa się dogadać, zapraszam. 

Jak masz pomysł, to dawaj z propozycją. Jak nie, to ja wieczorem cos zapriponuję. Potrzebuję zbiórek , bloków.

Pytanie, kto do ruszenia u Ciebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś ma czas czekać na Simmonsa? Ja pewnie będę w takiej sytuacji, że tego czasu po prostu nie będzie. Już myślałem, że jak simmons wrocił na trening,  to drama zbliża się do końca, a tu jednak wręcz przeciwnie - ćwiczył z telefonem w ręku, żeby tylko nie tracić kasy, więc szybko pewnie nic się w tym temacie nie zmieni, a w dodatku tu nie ma slotu IL+ - ale też nigdzie nie padła taka propozycja, by w czasach covidowych to dodać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty ale Slot IL z regulaminu rozgrywek wynika z tego co pamiętam, więc go dodaj po prostu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, dannygd napisał:

Ty ale Slot IL z regulaminu rozgrywek wynika z tego co pamiętam, więc go dodaj po prostu.

jest zasadnicza różnica pomiędzy IL z regulaminu (sadzanie tylko INJ) a IL+, który umożliwia sadzanie nawet zawodników z oznaczeniami O czy GTD - czyli full pakiet (INJ, OFS, O, GTD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DOBRA KOŃCZMY TEN SEZON!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.10.2021 o 08:55, goozman napisał:

jest zasadnicza różnica pomiędzy IL z regulaminu (sadzanie tylko INJ) a IL+

Masz rację, nie zauważyłem tego "+"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem chętny na jakakolwiek wymiane, najlepiej 2 (moich) za1. Zapraszam :)
drużyna DZIEN DOBRY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję, patrząc na to jak szybko i przyjemnie poszło to pewnie nieostatnia nasza wymiana🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
32 minuty temu, Pablo81 napisał:

@bulek ile wymiana musi wisieć, żeby była klepnieta?

O kurcze, zapomniałem, że wedle tych przepisów to komisarz puszcza wymianę, czekając na brak protestów graczy. Sorry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szukam jakichś szefów od przechwytów i/lub bloków

do oddania w sumie każdy poza Jokiem i Currym

TYLKO POWAŻNE OFERTY!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#nigdywiecejrookasow

Simmons, ja znam Twoja chorobę psychiczną. Nazywa się "jak zarobić by się nie narobić". Co za pajac, jprdl.

Edytowane przez bulek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, bulek napisał:

#nigdywiecejrookasow

Trzeba bylo brac Mobleya i Giddey to bys mial inne wrazenie ;->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, wiLQ napisał:

Trzeba bylo brac Mobleya i Giddey to bys mial inne wrazenie ;->

Co do Mobleya to czułem, że będzie kimś, ale po Giddeyu i Barnesie się tego nie spodziewałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gogalq, @Tecu zapomniałem, że @bulek dał mi co-comisha - chciałem ze swojej strony zawetować wiszący trade MPJ -- THJ a mocą komisza go odrzuciłem. niemniej chętnie posłuchabym czemu Tecu chce oddać grającego THJ za gościa, który prawdopodobnie już w tym sezonie nie zagra - co potwierdza tez dzisiejszy raport Woja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, goozman napisał:

@gogalq, @Tecu zapomniałem, że @bulek dał mi co-comisha - chciałem ze swojej strony zawetować wiszący trade MPJ -- THJ a mocą komisza go odrzuciłem. niemniej chętnie posłuchabym czemu Tecu chce oddać grającego THJ za gościa, który prawdopodobnie już w tym sezonie nie zagra - co potwierdza tez dzisiejszy raport Woja

Od jakiegoś czasu rozmawialiśmy o MPju. Jakiś czas temu, po kontuzji MPJa gdy nie było wiadomo co to za kontuzja, dostałem propsa Poole za MPja. Odpowiedziałem, że to za duże ryzyko i skontrowałem ofertą Hardaway za MPja odpowiadając, że ja będzie chciał to ta oferta mi pasuje. 

Byłem świadomy ryzyka, ale Hardaway to u mnie 10/11ty zawodnik w rotacji i jeżeli jest choć cień szansy na MPja to jestem w stanie zaryzykować no i słowo się rzekło. 

Prawdopodobnie jest słowem kluczem. 

Przy okazji. 

Sprzedam:

Hardaway

Poole

Alexander Walker

Birch

THT. 

Do wyboru, do koloru. 

Edytowane przez Tecu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, Tecu napisał:

Od jakiegoś czasu rozmawialiśmy o MPju. Jakiś czas temu, po kontuzji MPJa gdy nie było wiadomo co to za kontuzja, dostałem propsa Poole za MPja. Odpowiedziałem, że to za duże ryzyko i skontrowałem ofertą Hardaway za MPja odpowiadając, że ja będzie chciał to ta oferta mi pasuje. 

Byłem świadomy ryzyka, ale Hardaway to u mnie 12/13ty zawodnik w rotacji i jeżeli jest choć cień szansy na MPja to jestem w stanie zaryzykować no i słowo się rzekło. 

Prawdopodobnie jest słowem kluczem. 

jeśli po dzisiejszych newsach nadal chcesz czekać to klepcie jeszcze raz - tak jak wspomniałem niechcąco to odrzuciłem - poczekajmy na głosy innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Tecu wierzy w to, że MPJ jeszcze zagra, to dla mnie nie ma problemu. Przydatnosć THJ i tak jest niewielka. Gdyby on chociaż regularnie robił te pkt+3pts byłbym też na nie, ale coraz częściej ma taką nockę jak dzisiaj, że się okazuje być jedynie straconym slotem, a z jego dobrym meczem trzeba trafić.

Edytowane przez bulek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miły ścisk u nas na koniec roku :) chociaż ja już długo nie pociagnę bez AD i Tatuma.. ma ktoś wykupionego rotoninję żeby średnie wrzucić?

2rote.jpg

Edytowane przez goozman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi