popeye 8 Napisano 4 Grudnia 2020 Witam w ebasketowej wersji FB, a dokładnie w jej FB#1. Rekordowo chyba kiedyś mieliśmy siedem poziomów lig, stare czasy Lista graczy: Popeye Rafał_Super T_omko Ledley Obi Mar Szogo Buu GeDDo Krzemyk Spóbujemy narazie draft bez ankiety. Mi każdy wieczór od poniedziałku do świąt pasuje. Czy chcemy testować się pod kątem snake/aukcja? Snake wygrywa co roku, raz pamiętam chyba tylko spróbowaliśmy aukcję przez około 20 lat. Ja jak coś, standardowo za snake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 958 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 16 minut temu, popeye napisał: Rekordowo chyba kiedyś mieliśmy siedem poziomów lig, stare czasy Było tak, ja startowałem z FB7 Snake Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Krzemo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1419 Napisano 4 Grudnia 2020 Ledley nie potwierdził, daje mu czas do niedzieli a jak nie to wskakuje na jego miejsce ok? Pomogę oczywiście chłopakom znaleźć dodatkowe osoby do fb2 jak obiecałem. 40 minut temu, Krzemo napisał: Było tak, ja startowałem z FB7 Snake Ja startowałem z fb6 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Siemanko, Zrobiłem ankietę odnośnie terminów: https://doodle.com/poll/x52cgqf3kbe2wxq2?utm_source=poll&utm_medium=link Jeśli chodzi o typ to się dostosuje - jak dobrze pamiętam nie było chyba aukcji w FB#1 nigdy .. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeDDo 235 Napisano 4 Grudnia 2020 @Buu dlaczego tylko godzina 22? Mi osobiście bardziej 21 by pasowała w tygodniu. Czyli od poniedziałku do czwartku 21. Piątek 22 może też być. Weekendy to na razie pasują dwa najbliższe weekendy w godzinach wieczornych. Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obi 35 Napisano 5 Grudnia 2020 Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 5 Grudnia 2020 (edytowane) 22 godziny temu, GeDDo napisał: @Buu dlaczego tylko godzina 22? Mi osobiście bardziej 21 by pasowała w tygodniu. Czyli od poniedziałku do czwartku 21. Piątek 22 może też być. Weekendy to na razie pasują dwa najbliższe weekendy w godzinach wieczornych. Snake @GeDDo, spoko - może być też 21 jeśli większości pasuje, dla mnie osobiście im później tym lepiej - młody pójdzie spać .. Zawsze kompromis 21:30 jest na stole Edytowane 5 Grudnia 2020 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 958 Napisano 5 Grudnia 2020 21 tez jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1419 Napisano 6 Grudnia 2020 Yo, @Ledley był ostatnio 26 września na forum.. i w lidze Keeper tez nie potwierdzil mi udziału, mam wskoczyć na jego miejsce czy jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 6 Grudnia 2020 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Yo, @Ledley był ostatnio 26 września na forum.. i w lidze Keeper tez nie potwierdzil mi udziału, mam wskoczyć na jego miejsce czy jak. Dla mnie ok ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1419 Napisano 7 Grudnia 2020 (edytowane) @popeye to wyrzućcie Ledleya jak jest na Yahoo i dajcie linka do ligi na priv. U mnie prawdopodobnie tylko niedziela 20.12 odpada bo prawdopodobnie ROTO Draft mam o 21. Reszta w tym tygodniu o którym mówicie jest okej wiec nie wypełniam ankiety Edytowane 7 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mar 32 Napisano 7 Grudnia 2020 Snake co do godziny i terminu to się dostosuje ale omijajmy soboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
t_omko 177 Napisano 7 Grudnia 2020 Z chęcią kiedyś spróbowałbym aukcję Odnośnie terminu to może 13 grudzień (niedziela) który jak na razie każdemu pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 8 Grudnia 2020 Ustalmy w takim razie 13.12 bo wszystkim pasuje - pozostaje kwestia godziny .. 21:30 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
popeye 8 Napisano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Dla mnie ok. Zmiany w ustawieniach w lidze dokonane. Draft na razie o proponowanej porze, snake. Ilość meczów zmniejszona do 72. Edytowane 9 Grudnia 2020 przez popeye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogo 50 Napisano 9 Grudnia 2020 Termin ok. Snake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalsupergan 3 Napisano 9 Grudnia 2020 Sposób- Snake albo aukcja. Termin i godzina - każdy byle po godz 21. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1419 Napisano 9 Grudnia 2020 @popeye wyślesz mi zapro do Ligi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 1419 Napisano 11 Grudnia 2020 Jak chcecie mieć Draft w niedziele to przydałoby się mieć dostęp do ligi na Yahoo @popeye jesteś tam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 11 Grudnia 2020 Panowie mam takie strategiczne pytanie, czy ktoś byłby przeciwko jak byśmy o 30 minut przesunieli draft na 22:00 ? Wyszedł kwas i mam 2 draft tego samego wieczora i byłoby mi zdecydowanie łatwiej to ogarnąć .. Ktoś przeciw ? Zawsze dajemy radę w ok 1h się wyrobić ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach