fluber 10387 Napisano 11 Stycznia Mam deja vu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 11 Stycznia 1 minutę temu, fluber napisał: Mam deja vu ech c*** mu w dupę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5861 Napisano 11 Stycznia początek tego zdania z twitta to jeszcze rozumiem, ale końcówki ni chooja, może mi ktoś objaśnić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 11 Stycznia 3 godziny temu, RappaR napisał: Nie wiem, nie ćpam. Drink z palemką 25k(22 zł) picie alko to też ćpanie ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcao 710 Napisano 12 Stycznia 6 godzin temu, RappaR napisał: To takie ceny w Medellin są właśnie To prawda ze Kolumbijki takie hot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 12 Stycznia 3 minuty temu, falcao napisał: To prawda ze Kolumbijki takie hot? Zależy. Sporo brzydkich, sporo zaniedbanych. Ale sporo też dobrych, dużo operacji plastycznych i dużo zrobionych cycków. Sporo murzynek. Ogółem gorzej jak w USA czy w Polsce ale dużo lepiej niż taką Grecja czy Gruzja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 12 Stycznia 2 dni temu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 12 Stycznia https://www.money.pl/gospodarka/przyjaciolka-rodziny-kaczynskich-w-radzie-nadzorczej-orlenu-6854481575119424a.html?amp=1 dorobi sobie i w PGE i w Orlenie, życie jak w Madrycie. kto ma załatwić książeczkę partyjną PiS z niskim numerem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 12 Stycznia 32 minuty temu, Koelner napisał: https://www.money.pl/gospodarka/przyjaciolka-rodziny-kaczynskich-w-radzie-nadzorczej-orlenu-6854481575119424a.html?amp=1 dorobi sobie i w PGE i w Orlenie, życie jak w Madrycie. kto ma załatwić książeczkę partyjną PiS z niskim numerem? Za rządów Platformy ona też siedziała w radach nadzorczych, więc raczej trzeba być po prostu wykształconym specjalistą w tym przypadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 12 Stycznia 7 minut temu, fluber napisał: Za rządów Platformy ona też siedziała w radach nadzorczych, więc raczej trzeba być po prostu wykształconym specjalistą w tym przypadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 12 Stycznia 2 minuty temu, Koelner napisał: No bez sensu wrzucać kogoś takiego do worka z Obajtkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 12 Stycznia 4 minuty temu, fluber napisał: No bez sensu wrzucać kogoś takiego do worka z Obajtkiem pewnie - kobita to człowiek orkiestra od przesłuchiwań w polskim radiu i nagrań w TVP do eksperta od energii i paliw. naciuła żeby znowu pożyczyć hajs Jarkowi. wiem, tylko zazdroszczę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 12 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał: pewnie - kobita to człowiek orkiestra od przesłuchiwań w polskim radiu i nagrań w TVP do eksperta od energii i paliw. naciuła żeby znowu pożyczyć hajs Jarkowi. wiem, tylko zazdroszczę No ale to nic dziwnego. Przecież kwalifikacje do rady nadzorczej są uniwersalne. Chodzi o kontrolę sprawozdań finansowych czy zgodności działań spółki z prawem gospodarczym a nie ustalanie repertuaru na sylwestra z TVP czy oferty lokat na najbliższy miesiąc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 12 Stycznia 2 minuty temu, fluber napisał: No ale to nic dziwnego. Przecież kwalifikacje do rady nadzorczej są uniwersalne. Chodzi o kontrolę sprawozdań finansowych czy zgodności działań spółki z prawem gospodarczym a nie ustalanie repertuaru na sylwestra z TVP czy oferty lokat na najbliższy miesiąc wiem, znam to. zarządzać to można nawet po podstawówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10387 Napisano 12 Stycznia 16 minut temu, Koelner napisał: wiem, znam to. zarządzać to można nawet po podstawówce Tu mamy babkę, która w różnych zarządach i radach siedzi od 50 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6581 Napisano 12 Stycznia 11 minut temu, fluber napisał: Tu mamy babkę, która w różnych zarządach i radach siedzi od 50 lat. dokładnie, dlatego zazdroszczę - mieć 80 lat i być nadal tak sprawnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 12 Stycznia (edytowane) 11 godzin temu, fluber napisał: Mam deja vu Wczoraj lub przedwczoraj w zetce lub rmf któryś platformiak mówił, że podniesienie przez nich wieku emerytalnego będzie konieczne Edytowane 12 Stycznia przez matek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 12 Stycznia 1 godzinę temu, Koelner napisał: https://www.money.pl/gospodarka/przyjaciolka-rodziny-kaczynskich-w-radzie-nadzorczej-orlenu-6854481575119424a.html?amp=1 dorobi sobie i w PGE i w Orlenie, życie jak w Madrycie. kto ma załatwić książeczkę partyjną PiS z niskim numerem? Kaligula chciał awansować swojego konia na konsula, to Jarek koleżance matki daje lukratywne posadki typu no-show no- work job ,.W takiej pracy ani podeszły wiek ani demencja nie przeszkadza, bo się w zasadzie nic nie robi oprócz brania kasy., Ciekawe jakie stanowisko Dziadosław szykuje dla kota ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 12 Stycznia Godzinę temu, mayor napisał: Kaligula chciał awansować swojego konia na konsula, to Jarek koleżance matki daje lukratywne posadki typu no-show no- work job ,.W takiej pracy ani podeszły wiek ani demencja nie przeszkadza, bo się w zasadzie nic nie robi oprócz brania kasy., Ciekawe jakie stanowisko Dziadosław szykuje dla kota ? https://dziendobry.tvn.pl/gwiazdy/oprah-winfrey-zabezpieczyla-psy-na-wypadek-jej-smierci-odziedzicza-majatek-6623725 Po co od razu stanowisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1836 Napisano 12 Stycznia 3 godziny temu, fluber napisał: 2 dni temu... Pobronię PKP. Trzeba sprawdzić czemu sie wykoleił i jakich dokonał zniszczeń a później jej naprawić. Nie jest to takie łatwe, gumą do żucia i srebrną taśmą sprawy się nie załatwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach