RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Teraz, Koelner napisał: To w Sopocie z 60 zł i to w kubku To nie Sopot akurat tutejszy. Ceny mniejsze sporo niż na lądzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 5 minut temu, RappaR napisał: To nie Sopot akurat tutejszy. Ceny mniejsze sporo niż na lądzie. 40 zł to rok temu za c***owa whisky z cola nad jeziorakiem płaciłem - takie są ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 2 godziny temu, fluber napisał: Możesz wskazać dzień i godzinę, które sprawdzasz? Wrocław Główny - warszawa centralna? Poniedziałek 16.01 4:17 wyjazd z Wrocka. Jesteś o 9 w Warszawie. Cena 52,50. Kolejny kurs 6:36, przyjazd 11:12, koszt 65. Nawet ten najdro,szy który jedzie 40 minut krócej kosztuje 199. Więc koleś się postarał i poszukał najdroższego biletu. Pewnie wyborca Schetyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 28 minut temu, Koelner napisał: 40 zł to rok temu za c***owa whisky z cola nad jeziorakiem płaciłem - takie są ceny To takie ceny w Medellin są właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 22 minuty temu, ptak napisał: Poniedziałek 16.01 4:17 wyjazd z Wrocka. Jesteś o 9 w Warszawie. Cena 52,50. No mi pokazuje 82 ziko za to połączenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 6 minut temu, fluber napisał: No mi pokazuje 82 ziko za to połączenie... Wyborcy PiS muszą dopłacać żeby pokryć wydatki budżetu na ochronę Jarosława (musiałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Mam deja vu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Mam deja vu ech c*** mu w dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 początek tego zdania z twitta to jeszcze rozumiem, ale końcówki ni chooja, może mi ktoś objaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 3 godziny temu, RappaR napisał: Nie wiem, nie ćpam. Drink z palemką 25k(22 zł) picie alko to też ćpanie ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 6 godzin temu, RappaR napisał: To takie ceny w Medellin są właśnie To prawda ze Kolumbijki takie hot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 3 minuty temu, falcao napisał: To prawda ze Kolumbijki takie hot? Zależy. Sporo brzydkich, sporo zaniedbanych. Ale sporo też dobrych, dużo operacji plastycznych i dużo zrobionych cycków. Sporo murzynek. Ogółem gorzej jak w USA czy w Polsce ale dużo lepiej niż taką Grecja czy Gruzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 2 dni temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 https://www.money.pl/gospodarka/przyjaciolka-rodziny-kaczynskich-w-radzie-nadzorczej-orlenu-6854481575119424a.html?amp=1 dorobi sobie i w PGE i w Orlenie, życie jak w Madrycie. kto ma załatwić książeczkę partyjną PiS z niskim numerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 32 minuty temu, Koelner napisał: https://www.money.pl/gospodarka/przyjaciolka-rodziny-kaczynskich-w-radzie-nadzorczej-orlenu-6854481575119424a.html?amp=1 dorobi sobie i w PGE i w Orlenie, życie jak w Madrycie. kto ma załatwić książeczkę partyjną PiS z niskim numerem? Za rządów Platformy ona też siedziała w radach nadzorczych, więc raczej trzeba być po prostu wykształconym specjalistą w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 7 minut temu, fluber napisał: Za rządów Platformy ona też siedziała w radach nadzorczych, więc raczej trzeba być po prostu wykształconym specjalistą w tym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: No bez sensu wrzucać kogoś takiego do worka z Obajtkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 4 minuty temu, fluber napisał: No bez sensu wrzucać kogoś takiego do worka z Obajtkiem pewnie - kobita to człowiek orkiestra od przesłuchiwań w polskim radiu i nagrań w TVP do eksperta od energii i paliw. naciuła żeby znowu pożyczyć hajs Jarkowi. wiem, tylko zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 1 minutę temu, Koelner napisał: pewnie - kobita to człowiek orkiestra od przesłuchiwań w polskim radiu i nagrań w TVP do eksperta od energii i paliw. naciuła żeby znowu pożyczyć hajs Jarkowi. wiem, tylko zazdroszczę No ale to nic dziwnego. Przecież kwalifikacje do rady nadzorczej są uniwersalne. Chodzi o kontrolę sprawozdań finansowych czy zgodności działań spółki z prawem gospodarczym a nie ustalanie repertuaru na sylwestra z TVP czy oferty lokat na najbliższy miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 2 minuty temu, fluber napisał: No ale to nic dziwnego. Przecież kwalifikacje do rady nadzorczej są uniwersalne. Chodzi o kontrolę sprawozdań finansowych czy zgodności działań spółki z prawem gospodarczym a nie ustalanie repertuaru na sylwestra z TVP czy oferty lokat na najbliższy miesiąc wiem, znam to. zarządzać to można nawet po podstawówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi