dannygd 1702 Napisano 27 Stycznia 2020 Godzinę temu, Julius napisał: nawet moja kobieta totalnie poza tematem wyczytała newsa i z niedowierzanie, spytała czy slyszałem... +1 +2 +3 Pop: "Good game, tough loss, who cares." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artlan 760 Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) 56 minut temu, Eld napisał: Nie dostrzegasz hipokryzji to nie mój problem. Onet pisał o Kobem przez 15-20 lat w dziale sportowym. Oczywiście nie tak często jak o Małyszu czy Lewandowskim, ale też nie było tak, że ignorował jego istnienie. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Artlan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damiansport1 78 Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Każde życie jest wart tyle samo ale nie mam wątpliwości ze to największa śmierć od tej Michaela Jacksona. Ciężko w to uwierzyć ale pokazuje to jak kruche jest życie i że nawet będąc bogatym jutro nie jest gwarantowane. Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Damiansport1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Okar19 45 Napisano 27 Stycznia 2020 A wczoraj wywiad LeBrona.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2514 Napisano 27 Stycznia 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=B0pQfgi9ZqU&feature=emb_logo 6 minut spadali, c***owe warunki pogodowe https://twitter.com/AndyJ0seph/status/1221601677079244800 Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Kubbas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camelus 52 Napisano 27 Stycznia 2020 Dla młodszego pokolenia Kobe był tym, kim dla mojego pokolenia był MJ. Kobe nie był moim ulubionym graczem, ale im dłużej grał tym większy szacunek u mnie zyskiwał. W pracy nad biurkiem mam plakat MJ&Kobe, będzie dziwnie dzisiaj na niego popatrzeć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeltaCenter (zablokowane) 599 Napisano 27 Stycznia 2020 Pamiętam jak Kobe zaczynał swoją przygodę.Potem kilkanaście lat mojej rozłąki z NBA , powrót i Kobe kończy karierę. Nieprzyjemne uczucie wejść na forum i zobaczyć taką nazwę tematu. Warto byłoby choć na jeden dzień odwołać mecze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kp11 89 Napisano 27 Stycznia 2020 Dla mnie osobiście świat już nie będzie taki sam. KOBE to był ktoś kto mnie inspirował. Czytałem mamba mentality i później starałem się przenosić to do swojego życia. Czuje się jakby mi zmarł ktoś bliski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRTW 273 Napisano 27 Stycznia 2020 Dallas zastrzeże numer 24. Ciekawe, czy inne zespoły zrobią to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5227 Napisano 27 Stycznia 2020 41 minut temu, DeltaCenter napisał: Warto byłoby choć na jeden dzień odwołać mecze. to raczej nie w stylu KB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6207 Napisano 27 Stycznia 2020 17 minut temu, lorak napisał: to raczej nie w stylu KB. dokładnie , oni przynajmniej nie mają rozpaczania jak u nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julius 1573 Napisano 27 Stycznia 2020 Dajcie spokój z odwoływaniem meczy. Myślę że własnie przy okazji spotkań stwarzają się najlepsze warunki do oddania hołdu KB. Jakkolwiek to zabrzmi bieżące reakcje - na gorąco po informacji... łzy w oczach Doca, Chandlera itd mówią najwięcej ile znaczył dla ligi Bryant. To, że kibic może otworzyć dowolne spotkanie i zobaczyć w jego trakcie jakies gesty w stylu błędy zegara, usłyszenie wspominek komentatorów itd... wydaje mi się, ze to najlepsza forma nie wiem...terapii? To że NBA daje możliwość przeżywania kibicowi tej tragedii razem ze sobą, to że widzimy na bieżąco jakie piętno odcisnęła śmierć KB na waściwie każdym zmieszanym w ten biznes. Z drugiej strony, jeśli ktoś mial z nim bardzo bliską relację jak Kyrie to nie ma tematu i również popieram w 100% odpuszczenie takiego meczu, sądzę że nikt pretensji nie będzie do iego miał. Generalnie uważam, że rozgrywanie spotkań stwarza zdecydowanie lepsze warunki do oddania mu szacunku niż odwoływanie ich... ale już te wszystkie zabawy to przegięcie batona, mam nadzieję, że dzisiaj już nie będzie cheerleaderek, a w przerwie polecą jakieś tribute'y dla KB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbytek 9 Napisano 27 Stycznia 2020 nie wiem co napisać można było lubić albo nie, szacunek miałem zawsze co jakiś czas oglądam jego last game, teraz już naprawdę ostatni.... ruszyło mnie jak kiedyś podobny wypadek Colina... ale mi jest przykro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxec 109 Napisano 27 Stycznia 2020 12 godzin temu, kore napisał: Ja wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale nie czujecie jak by Wam zginął dobry kumpel? Kobe był niewiele starszy ode mnie, pamiętam doskonale jego wejście do ligi. Kibicowałem i śledziłem jego karierę przez bite 20 lat, obejrzałem większość meczów, spokojnie można powiedzieć że jako nastolatek wychowałem się na nim. No k**** płakać się aż chce. Straszne, naprawdę mnie to cholernie ruszyło, mimo że racjonalnie rzecz ujmując nie powinno... Mam dokładnie tak samo. Bardzo mi smutno od wczoraj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marzec 673 Napisano 27 Stycznia 2020 w LA w calym USA takie wypadki to pewnie niezwykla rzadkość. Jakieś statystyki gdzieś muszą być. Ale tak na szybko czy od WTC ktos coś słyszał o katastrofie lotniczej w stanach? Nie pamiętam nic. Pytanie serio wtf? 2020 rok najlepszy sprzęt na świecie , procedury, technologia, Ameryka. Jak to k**** możliwe? Niepojęte naprawde .... nastepny mecz w Staples to jak dobrze widzialem derby LA ... niewyobrazam sobie tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 27 Stycznia 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9574 Napisano 27 Stycznia 2020 https://szostygracz.pl/2020/01/27/mamba-out/ bardzo emocjonalny wpis kolegi Woodena, polecam serdecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2514 Napisano 27 Stycznia 2020 Ja najbardziej obawiam sie zeby nie wyszlo ze powiedzial pilotowi chlopie masz leciec zaraz mamy mecz, jak na razie sa nagrania tylko z wieza lotnicza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 27 Stycznia 2020 Pamiętajcie: Legendy są wiecznie żywe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeltaCenter (zablokowane) 599 Napisano 27 Stycznia 2020 21 minutes ago, marzec said: w LA w calym USA takie wypadki to pewnie niezwykla rzadkość. Jakieś statystyki gdzieś muszą być. Ale tak na szybko czy od WTC ktos coś słyszał o katastrofie lotniczej w stanach? Nie pamiętam nic. Pytanie serio wtf? 2020 rok https://www.1001crash.com/index-page-plane_database-lg-2-plane-accident-country-usa-aircraft-history.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach