Gość Napisano 20 Listopada 2019 9 godzin temu, josephnba napisał: Liczyłem na jego lepszą produkcję jako dostarczyciela punktow. on nigdy tego nie robił .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 20 Listopada 2019 @BullsFaN trochę pierdolisz o tym carterze na siłę Ciekawe Nie żebym bronił LaVinea w Bulls ale umówmy się, to nie on jest przyczyną złej gry lauriego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5519 Napisano 20 Listopada 2019 Coraz głupiej w tym Chicago. Lekarze trener ujeżdżacz ( dawniej) dziennikarze i waż w kieszeni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 640 Napisano 20 Listopada 2019 3 minuty temu, ignazz napisał: Coraz głupiej w tym Chicago. Lekarze trener ujeżdżacz ( dawniej) dziennikarze i waż w kieszeni. A młode chłopaki muszę to znosić i marnować sobie kariery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5519 Napisano 20 Listopada 2019 A ty musisz czytać jaki Bolek ten Lauri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 20 Listopada 2019 Niestety dopóki na górze nic się nie zmieni to będzie tak wyglądać Pozostaje oglądać Celtów, Blazers i Clippers ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7035 Napisano 20 Listopada 2019 Coraz lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 20 Listopada 2019 Godzinę temu, polishllama69 napisał: on nigdy tego nie robił .... Tak ale na te 12ppg liczyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 640 Napisano 20 Listopada 2019 1 minutę temu, Przemek_Orliński napisał: Coraz lepiej I cyk nowa tapeta. Piękny ten Fin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 20 Listopada 2019 1 minutę temu, Przemek_Orliński napisał: Coraz lepiej Wygląda jak chińska podróba z bazarku w 90tych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7166 Napisano 20 Listopada 2019 Teraz, josephnba napisał: Wygląda jak chińska podróba z bazarku w 90tych Piłka, strój czy Markkanen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7035 Napisano 20 Listopada 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: Wygląda jak chińska podróba z bazarku w 90tych No to chyba kupisz? Gdyby ten byk był normalnego koloru, to jeszcze dałoby się to przełknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 20 Listopada 2019 49 minut temu, Przemek_Orliński napisał: No to chyba kupisz? Gdyby ten byk był normalnego koloru, to jeszcze dałoby się to przełknąć No właśnie ten byk Nie wiem czy ty to pamiętasz ale w dobie rozkwitu wolnego rynku Bulls i Hornets w różnych konfiguracjach kolorystycznych były równie częste jak skarpety z frotte A piłka bardzo spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_Orliński 7035 Napisano 20 Listopada 2019 4 minuty temu, josephnba napisał: Nie wiem czy ty to pamiętasz ale w dobie rozkwitu wolnego rynku Bulls i Hornets w różnych konfiguracjach kolorystycznych były równie częste jak skarpety z frotte Czy pamiętam? Mam swojego świętego, podrabianego Graala z bazaru czyli czarną koszulkę Suns Jasona Kidda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2586 Napisano 20 Listopada 2019 Teraz, Przemek_Orliński napisał: Czy pamiętam? Mam swojego świętego, podrabianego Graala z bazaru czyli czarną koszulkę Suns Jasona Kidda Ja miałem czarnego pannyego z naprasowanymi numerem, logo magic i nazwiskiem. Niestety odkleilo mi się od częstego prania Była piękna ... A ojciec mi kiedyś zrobił prezent i kupił... Shaqa z Lakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 21 Listopada 2019 (edytowane) @josephnba @bulls fan Dobra, moi koledzy z Bulls. Mam wolne, mam piwo, mam dobrą szamę i mam zamiar tutaj edytować post. Moim zdaniem ten mecz jest kluczowy. Jeśli Pistons przegrają, to z bilansem 4-10 proponuję dać sobie spokój i walczyć o McDanielsa w drafcie. Jeśli Bulls przegrają, to z bilansem 4-11 proponuję wysłać Markkanena do tarcia chrzanu, i również tankować po jakiegoś kozaka. Innymi słowy, mecz NA SZCZYCIE może być pełen emocji! Wasze zdrowie. Aha, jak Pistons przegrajo to zmienię (na parę dni) awatar na Curry'ego, Eddie'ego. hehe edit - no cóż, dziękuję Pistons że dostali w dupę, siema Curry... Edytowane 21 Listopada 2019 przez eF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2019 9 godzin temu, josephnba napisał: Tak ale na te 12ppg liczyłem a to nie lepiej żeby dobrze cały zespół napędzał i rzucał tylko kiedy musi na dobrej efektywności ? Ja myślałem, że już odeszliśmy od ery przeliczania pustych linijek punktowych, ale się chyba mylę 20 godzin temu, josephnba napisał: Proponuję jednak obejrzeć mecz i nie robić porównań po pierwszym meczu, gdzie gafford dostał wreszcie jakieś minuty włączyłem Q4 z otworzenia i moje oczy zobaczyły cudo 14 godzin temu, josephnba napisał: Sami jebani specjaliści, od medykow po właściciela o ile uwielbiam masochizm i oglądanie zespołów z przedziału 28-30 pod względem atrakcyjności to co odwalają BUlls to jest kpina już nawet jak na ich standardy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 2151 Napisano 21 Listopada 2019 9 godzin temu, Przemek_Orliński napisał: Czy pamiętam? Mam swojego świętego, podrabianego Graala z bazaru czyli czarną koszulkę Suns Jasona Kidda ja mam taką fajną błękitna Charlotte Hornets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 640 Napisano 21 Listopada 2019 Skąd ludzie biorą takie pomysły... https://www.inquisitr.com/5750667/bulls-kyle-kuzma-lauri-markkanen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopada 2019 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Skąd ludzie biorą takie pomysły... https://www.inquisitr.com/5750667/bulls-kyle-kuzma-lauri-markkanen/ spora strata dla Lakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach