RonnieArtestics 3436 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Wyczyściłem końcowy wynik wygranych Luz. Dzięki. A może jeszcze by wyczyścic średnie z tego trymestru, bo dodawac37,2 do 15,6 i 35,0 do 17,4 tez potrafimy niech będą same głosy wklepane. edit : tak jak jest jest spoko, myślałem ze tylko ostatnia kolumna poleciala Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) 16 minut temu, cvbe napisał: Uznałem, że na euforii po wzmocnieniach by na początku wystrzelili mocniej a później dopiero klapnęli ale możliwe że 1W dostalo za dużo. W notatniku miałem 16-- a 2 minusy to już mocno na styku i pierwszy kandydat do zabrania W. W sumie się zgadzam bo co prawda uważam że nikt u nas nie jest aż tak jebnięty ale nie ma sensu ryzykować. Niby tak, ale 18 spotkań z Tristanem jako Starting C nie widzę szansy na 16 winów Do tego Fox out na 11 gierek A nie mówmy już o samej ławce Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez ozzy110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 22 Kwietnia 2022 11 minut temu, ozzy110 napisał: Niby tak, ale 18 spotkań z Tristanem jako Starting C nie widzę szansy na 16 winów Do tego Fox out na 11 gierek A nie mówmy już o samej ławce Masz rację, w sumie miałem komuś odjąć 1W za Tristana w składzie bo go oglądałem aż za dużo i był przedramatyczny. Więc pójdzie mała korekta w bilansach, oznaczę Cię gdzie jest zmiana. Ale tabelek już nie zmieniam, pierdolę xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 22 Kwietnia 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: Masz rację, w sumie miałem komuś odjąć 1W za Tristana w składzie bo go oglądałem aż za dużo i był przedramatyczny. Więc pójdzie mała korekta w bilansach, oznaczę Cię gdzie jest zmiana. Ale tabelek już nie zmieniam, pierdolę xD Nadal nie widzę Celtics na równi ze mną w tym trymestrze, ale ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 22 Kwietnia 2022 Serio @Sylvinho.? Poziom Knicks i gorzej od Celtics? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 774 Napisano 22 Kwietnia 2022 28 minut temu, ozzy110 napisał: Serio @Sylvinho.? Poziom Knicks i gorzej od Celtics? Generalnie to zabrałem Ci jedno zwycięstwo bo mi się suma bilansów nie zgadzała niemniej jednak uważam, że po kontuzji Moranta to max jaki mógłbyś ode mnie dostać w tym trymestrze to 15 zwycięstw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 22 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Sylvinho. napisał: Generalnie to zabrałem Ci jedno zwycięstwo bo mi się suma bilansów nie zgadzała niemniej jednak uważam, że po kontuzji Moranta to max jaki mógłbyś ode mnie dostać w tym trymestrze to 15 zwycięstw. Aaa czyli tylko Morant u mnie gra. Ok. Wcale nie mam głębokiej ławki, wcale Nawet nie boli mnie te 14 winów. Boli mnie zrównanie do Celtics z TT na C i bandy najemników z Nowego Jorku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 774 Napisano 22 Kwietnia 2022 Teraz, ozzy110 napisał: Aaa czyli tylko Morant u mnie gra. Ok. Wcale nie mam głębokiej ławki, wcale Nawet nie boli mnie te 14 winów. Boli mnie zrównanie do Celtics z TT na C i bandy najemników z Nowego Jorku Uważam, że masz dość szeroki skład jednakże gdy wypada Twój lider to z dnia na dzień Twój zespół nie zacznie grać jak gdyby nic się nie stało. Potrzeba trochę czasu na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 22 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Uważam, że masz dość szeroki skład jednakże gdy wypada Twój lider to z dnia na dzień Twój zespół nie zacznie grać jak gdyby nic się nie stało. Potrzeba trochę czasu na to. Prawdziwe Memphis się nie zgadza. To już gorzej powinni zareagować Boston którym wyleciał dużo trudniejszy do ukrycia klocek bo jedyny podkoszowy. Daj Avdiya piłkę do reki i można nie płakać za Ja A Russel tez lubi klepać I chętnie weźmie te rzuty extra Tymczasem w Bostonie nie ma kto czyścić tablicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 774 Napisano 22 Kwietnia 2022 2 minuty temu, ignazz napisał: Prawdziwe Memphis się nie zgadza. To już gorzej powinni zareagować Boston którym wyleciał dużo trudniejszy do ukrycia klocek bo jedyny podkoszowy. Daj Avdiya piłkę do reki i można nie płakać za Ja Prawdziwe Memphis to nie nasze Pistons. Avidji jeszcze sporo brakuje choć mimo powolnego rozwoju idzie jednak w dobrą stronę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 22 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Prawdziwe Memphis to nie nasze Pistons. Avidji jeszcze sporo brakuje choć mimo powolnego rozwoju idzie jednak w dobrą stronę. Jak na nie Amerykanina media USA go ignorują. A sxkoda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2529 Napisano 22 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Prawdziwe Memphis to nie nasze Pistons. Avidji jeszcze sporo brakuje choć mimo powolnego rozwoju idzie jednak w dobrą stronę. pistons to przede wszystkim zbior overrated zawodnikow. najczesciej minusowych na parkeicie. w sumie niezly ewenement, bo prawdopodobnie 8 najlepiej zarabiajacych graczy nie jest jej wart rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 22 Kwietnia 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: pistons to przede wszystkim zbior overrated zawodnikow. najczesciej minusowych na parkeicie. Chyba odwrotnie. U nas mało kto lubi DAR czy Oubre o Markanenie raczej mamy złe zdanie a Josh Richardson to chyba niezauważony wcale a on w dpurs grał świetnie. Brat Wagner tez gra lepiej niż opinia o nim a Trent to kolejny przykład cichego medialnie gracza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2529 Napisano 22 Kwietnia 2022 Teraz, ignazz napisał: Chyba odwrotnie. U nas mało kto lubi DAR czy Oubre o Markanenie raczej mamy złe zdanie a Josh Richardson to chyba niezauważony wcale a on w dpurs grał świetnie. Brat Wagner tez gra lepiej niż opinia o nim a Trent to kolejny przykład cichego medialnie gracza. aha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 22 Kwietnia 2022 To zbiór graczy których albo się nie zauważa albo wręcz nie cierpi. Tobie łatwiej budować narracja w oparciu o magię nazwiska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2529 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) 11 minut temu, ignazz napisał: To zbiór graczy których albo się nie zauważa albo wręcz nie cierpi. Tobie łatwiej budować narracja w oparciu o magię nazwiska. nie. to zbior z pizdy graczy, ktorzy nie maja "dobrych" cech nad trent jr mozna cos dywagowac ewentualnie choc i tu sa mankementy poddajace pod watpliwosc czy chcesz go w najwaznejszym momencie spotkana na parkecie. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8218 Napisano 22 Kwietnia 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: aha Lipny sezon spurs sprawił ze patrzyłem więcej na innych 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: nie. to zbior z pizdy graczy, ktorzy nie maja "dobrych" cech nad trent jr mozna cos dywagowac ewentualnie. No właśnie te cechy i opinie idą za nimi a tymczasem gra wyglada lepiej niż te opinie. Zupełnie odwrotnie jak u Poola który gra świetnie ale hype jest jeszcze ponad to wyżej. Zarzuciłes pistons skład wydmuszkę a to twoi raczej mogą być prxehypowani. Bo większość. Uwielbia Mobleya i zachwyca się Poolem. Dla kogoś kto nie ogląda meczów ale posiłkuje się różnymi innymi aspektami w tym takim wyznacznikiem lubię nie lubię to właśnie może Pistons skrzywdzić raczej niż przeceniać. A to był twój zarzut. Moim zdaniem jest odwrotnie Dobrym przykładem aby wyjaśnić o co chodzi jest Kyle Kuzma Zła opinia i częsta krytyka a tymczasem gość potrafi grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1905 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak szczerze to Knicks mają potencjał jak to się wszystko zgra na bycie kimś a'la rl Grizzlies. Morant -> Poole Jaren -> Mobley Bane, Brooks, Tyus, Melton, Anderson, Clarke, Williams -> Mikal, Simmons (+ nie wiem na kogo tam ma plany długoterminowe CM, Collins? DDV?). Szkoda tylko, że ten Simmons taki wafel z charakteru jest. Imho widać tu pewne podobieństwa, wspólne cechy. Ale trzeba też dodać, że rl Grizzlies to specyficzne otoczenie. Tam panuje naprawdę wyjątkowa atmosfera w skali ligi i to też buduje wyniki. Oni są już długo ze sobą, wielu z nich od początku (lub prawie od początku) w Grizzlies, rosną, dorastają razem z każdym dniem i są mega zżyci. No i świetne charaktery. Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Braveheart22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2529 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Tam panuje naprawdę wyjątkowa atmosfera w skali ligi i to też buduje wyniki. Oni są już długo ze sobą, wielu z nich od początku (lub prawie od początku) w Grizzlies, rosną, dorastają razem z każdym dniem i są mega zżyci. No i świetne charaktery. Ty sobie byku zobacz co sie dzieje w MSG jak tam cokolwiek dobreog na parkiecie biega, nie wspominajac o latach 90 z top defensywa. a teraz sobie pomysl, ze w przyszlym sezonie w s5 masz 3 graczy z all-d, do tego bridges, poole, mobley top charaktery teamates abstrahuajc od powyzszego, wiekszy upside niz w grizzles w potencjale jak na moje Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1905 Napisano 22 Kwietnia 2022 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: Ty sobie byku zobacz co sie dzieje w MSG jak tam cokolwiek dobreog na parkiecie biega, nie wspominajac o latach 90 z top defensywa. Chodziło o atmosferę jaka panuje w tej drużynie, a nie na hali 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: do tego bridges, poole, mobley top charaktery teamates Ale ten waflowaty Ben szczypie w oczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach