Skocz do zawartości
Gość eF.

Milwaukee Bucks 2018/2019 czy nadchodzi ich czas?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

pojedynek Giannisa z Embiidem to absolutny sztos, kursy na MVP spadają i słusznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tam poszlo double T, czy znow star bonus Biidka? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Embiid lekko odrzucił a ten posłał petarde, julek plz 

Przez ten płacz "inni to majo starbonus a JOKIC TO NIE MA'' powodujesz podobną niechęc do Jokica jak january do DLO swego czasu

jL5KBg.jpg

Mnie bardziej zastanawia co tam robił Stephen A

Edytowane przez dapunk20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie bardziej zastanawia co tam robił Stephen A

Jako najlepiej opłacany dziennikarz musi być w centrum wydarzeń :] 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież Embiid lekko odrzucił a ten posłał petarde, julek plz

Przez ten płacz "inni to majo starbonus a JOKIC TO NIE MA'' powodujesz podobną niechęc do Jokica jak january do DLO swego czasu

Wstrzymywanie gry (nie oddanie pilki do najblizszego sedziego) + taunting - wg oficjalnych regul to sa rzeczy na technika.

Nie wiem czemylu tu mieszasz Joka, skoro poszkodowany zostal Bledsoe (widze, ze on ejection dostal za to lol).

Co do wzbudzania niecheci do konkretnego gracza przez wpisy danego usera - coz poczac :( (to raczej osoby wyrabiajace sobie opinie o grajkach / teamach w ten sposob powinny przemyslec swoje zachowanie lol)

ale doceniam probe z 'placzem'...ahh kochani embiidowcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstrzymywanie gry (nie oddanie pilki do najblizszego sedziego) + taunting - wg oficjalnych regul to sa rzeczy na technika.

Nie wiem czemylu tu mieszasz Joka, skoro poszkodowany zostal Bledsoe (widze, ze on ejection dostal za to lol).

Co do wzbudzania niecheci do konkretnego gracza przez wpisy danego usera - coz poczac :( (to raczej osoby wyrabiajace sobie opinie o grajkach / teamach w ten sposob powinny przemyslec swoje zachowanie lol)

ale doceniam probe z 'placzem'...ahh kochani embiidowcy :smile:

nie dostal ejection za to, tylko dostal technika (w pelni uzasadnionego, co do tego chyba nie ma watpliwosci nikt), ale byl to juz jego 2-gi w tym meczu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dostal ejection za to, tylko dostal technika (w pelni uzasadnionego, co do tego chyba nie ma watpliwosci nikt), ale byl to juz jego 2-gi w tym meczu ;)

mógłbyś nie pisać głupot? nic wcześniej EB nie dostał, po review Biid dostał jeden a Bledsoe dwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mógłbyś nie pisać głupot? nic wcześniej EB nie dostał, po review Biid dostał jeden a Bledsoe dwa

Tak było. Mocno z dopy decyzja. Embiid też się nadawał na dwa, skoro sędziowie chcieli być tak skrupulatni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś dużo idzie tych podwojnych ostatnio techników i wykluczeń.

Poziom sędziowania ogólnie słaby wiec to tylko gorzej dla nba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bidd to malpa,i wiadomo,ze prowokuje,kogo sie da. nie zmienia to w niczym faktu,ze bledsoe zachowal sie w tej sytuacji jak debil. sluszny podowojny tech,imo... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

Poziom sędziowania w NBA to dno. Wykluczenie Bledsoe to tylko kropla w morzu. Aż mnie krew zalewa jak sobie przypomnę akcję Hardena (bodajże z Kings), w której rzucał za trzy i się "rzucił" na Foxa, który się cofnął. Kolejny level floopowania. Dostał trzy osobiste. Patologia. Dziwi mnie, że liga nic z tym nie robi. Przecież każdą akcję można obejrzeć, z każdej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi