Skocz do zawartości
wiLQ

Sezon 2018/19 Liga III North

Rekomendowane odpowiedzi

Nooo, jak juz zostal Parsons podniesiony, to wiedzialem ze bedzie ostro :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla pewnosci przed robieniem podsumowania wynikow...

budzikreal zmienil nazwe druzyny na Big Bang?

A Leszczur jest Old Farts Team?

Edytowane przez wiLQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak dla pewnosci przed robieniem podsumowania wynikow...

budzikreal zmienil nazwe druzyny na Big Bang?

A Leszczur jest Old Farts Team?

Leszczur sie zgadza, natomiast byl transfer budzikreala i Big Bang to wojtas1989

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje kolek23, zaslużona wygrana, na którą się zapowiadało od czasu, jak wiadomym było, że Love's nie nadrobi meczów. Mnie z walki o 1 miejsce wykluczyły opuszczane mecze przez Kawhia i Butlera (o Covingtonie nie wspomnę, bo takie problemy są wkalkulowane). Natomiast spokojnie mogłem być 2 i byłbym, gdybym 2 dni temu, w ostatniej chwili nie zmienił Dotsona na Butlera. Ten pierwszy rzucił 2 trójki, a zabrakło mi finalnie jednej, żeby przeskoczyć wyżej. Mogłem też wczoraj nie spać i DNP Kantera zamienić na Foxa czy Brunsona, których miałem na ławce. Aczkolwiek bez większej różnicy dla mnie czy jestem 2 czy 3, liczy się awans. Drugi w drugim sezonie.

Pytanie: był ktoś, kto w 3 lata wspiął się z samego dołu do najlepszej ligi? Bo takie wyzwanie sobie narzucę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już pisałem kolkowi - ale graty, dla devolaja również. Jak miałem "bezpieczną" przewagę to troszkę olałem ligę i skończyłem jak skonczylem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie: był ktoś, kto w 3 lata wspiął się z samego dołu do najlepszej ligi? Bo takie wyzwanie sobie narzucę :smile:

Tak, Stryderowi sie to wlasnie udalo ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję wygranej kolek. Innym którzy awansowali również należą się słowa uznania.

Od połowy sezonu miałem dwa cele: wydrapać się z ostatniego miejsca a później zaatakować utrzymanie. Walka trwała do ostatniego tygodnia i dzięki temu że wykorzystałem wszystkie sloty moja drużyna patałachów jakimś cudem się utrzymała i to nawet na 8. m-cu. Dzięki za sezon i do zobaczenia we wrześniu.

PS Czas wrócić do strategii kupowania gości z TOP30 zamiast wydawania połowy budżetu na 2 graczy bo potem cały sezon trwa walka o przetrwanie w moim wykonaniu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, Stryderowi sie to wlasnie udalo ;-)

Wcześniej też takie przypadki miały miejsce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez gratuluje wygranej i dziekuje wszystkim, ktorzy do konca walczyli za porzadna liczbe dogranych meczy w lidze :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za ten sezon. Gratulacje dla czołowej trójki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi