Skocz do zawartości
kcp78

Detroit Pistons 2018/19

Rekomendowane odpowiedzi

po co?...

Najwyraźniej ktoś tam docenił manewr 'na Zazę'. Choć z drugiej strony on Wam Griffina połamie ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...on Wam Griffina połamie ;).

nie chcący rzecz jasna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i zaraza w Pistons

@ShamsCharania

Warriors free agent Zaza Pachulia has agreed to a one-year, $2.4M deal with the Detroit Pistons, league sources tell Yahoo

po co?...

eric to swietny gosc,ale to typ atlety-walczaka [nieco podobna charakterystyka do dre]. a zaza to typ calkiem inny niz moreland - gorsza motoryka,ale wieksza wszechstronnosc. i post up moves jakies,i jakas smykalka do podan otwierajacych. ja jestem ok z ta 'podmiana'...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie "łamania" przez Paczulie.

Zaza i Olynyk mogliby mieć pseudo łamignat lub coś podobnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://twitter.com/NBA/status/1017224510049869825 - 15pts,11reb,6ast,5stl...

bruce brown,czyli steal tegorocznego draftu?! - czas pokaze...

Na razie w tym summer league to co najmniej co drugi rookie takie staty kręci (albo i lepsze). Ja raczej bym był zaniepojony jak któryś takich nie robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy jestem jak to Casey poukłada, trochę brak smallball PF (Stanley???) do stylu, który Casey preferuje.

Mam nadzieję na Browna w rotacji, ale to raczej dłuuuuższa droga :)

Strasznie dużo niskich z potencjałem na minuty, jakiś trade po tweenera na F byłby może ciekawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmiany,zmiany,zmiany...

Detroit is hiring Denver assistant coach Micah Nori to complete Dwane Casey's staff, league sources tell ESPN.

Sources: The Pistons have hired away Warriors analytics guru Sammy Gelfand.

https://www.nytimes....ports&smtyp=cur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

Khyri Tomas nie zachwyca, ale że to liga letnia to nie ma co zapeszać. Choć przyznam, że łudzę się ciągle iż to będzie steal draftu. No serio, bo to imię i nazwisko jakoś tak dobrze mi się kojarzy hehe. I ciąglę się łudzę (taaa łudzimierz ze mnie, wiem), że Stanley Kubrick będzie takim uboższym Jamesem Butlerem. No cholera może za Casey'a tak się stanie. Dobry Stanley to ten element układanki, który sprawi, że Detroit niespodziankę sprawi. Oby, oby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy ma się w składzie Blake, Reggiego to trzeba mieć dobrego trenera od przygotowania fizycznego, no i news:

Detroit Pistons, Arnie Kander reunite to address injury prevention

https://www.freep.com/story/sports/nba/pistons/2018/07/17/detroit-pistons-arnie-kander/792070002/

pamiętam jak Arnie postawił na nogi McDyess'a, ufam w niego, a SVG go pogonił do Minny… oby w meczach nie było kontuzji o resztę Kander zadba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdy ma się w składzie Blake, Reggiego to trzeba mieć dobrego trenera od przygotowania fizycznego, no i news:

Detroit Pistons, Arnie Kander reunite to address injury prevention

https://www.freep.com/story/sports/nba/pistons/2018/07/17/detroit-pistons-arnie-kander/792070002/

pamiętam jak Arnie postawił na nogi McDyess'a, ufam w niego, a SVG go pogonił do Minny… oby w meczach nie było kontuzji o resztę Kander zadba

'...With Kander on board, the Wolves led the league in players who played all 82 games and point guard Ricky Rubio got through the entire season healthy.'

arnie to absolutna czolowka w swoim fachu. kolejne brawa dla stefanskiego!; osobiscie licze na nowe filmiki z udzialem kandera na oficjalce pistons...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OFFICIAL: The #Pistons have named Tim Grgurich and Micah Nori as assistant coaches. Welcome Tim and Micah! #DetroitBasketball

kolejne brawa dla stefanskiego! grgurich to spec od 'rozwoju grajkow',zywa legenda w tej dziedzinie...

https://www.detroitbadboys.com/2018/7/6/17540566/detroit-pistons-tim-grgurich-coaching-staff-dwane-casey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w ramach uzupelnienia i,jako ze mamy okres kanikuly,zamieszczam video a naszym nowym grajkiem na 2-way kontrakcie...

podobnie jak khyri i bruce,tez,ponoc,talent na pierwsza runde...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpisalismy 'nowego morelanda'. podobnie jak eric,chlopak pokazal sie u 'nas' w summer league...

Sources: Johnny Hamilton, a center from the University of Texas at Arlington, has signed a partially guaranteed one-year deal with the Detroit Pistons.

dre nakurwia. nigdy nie bylo najmniejszych zastrzezen do jego etyki pracy. mysle,ze z '3' zrobi progres na miare efektu 'wow'!...

...btw - zmodyfikowal nieco diete,i zrzucil troche 'tluszczu'. jak na centra,jest b. szybki,a bedzie jeszcze szybszy. w nadchodzacym sezonie prognozuje,ze 'zakreci sie' w ok. 2 przechwytow na mecz!..

Edytowane przez kcp78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taką mechanika rzutu i pracą nóg to raczej nigdy nie będzie groził 3 podczas prawdziwego meczu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z taką mechanika rzutu i pracą nóg to raczej nigdy nie będzie groził 3 podczas prawdziwego meczu.

To jest bardziej po to,żeby go nie odpuszczali całkowicie na dystansie. Porzingisem czy Townsem to on nie zostanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje spacingu w Detroit?

Podobno mocno trenuje.

Podobno dostał info na temat tego co Casey sądzi o wysokich bez rzutu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi