dapunk20 859 Napisano 24 Października 2018 Drummond mówiący że Embiid to tak naprawdę nie jest taki dobry to gorsze komentarze od wszystkich Joela razem wziętych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 610 Napisano 24 Października 2018 Drummond mówiący że Embiid to tak naprawdę nie jest taki dobry to gorsze komentarze od wszystkich Joela razem wziętych dobrze,dapunk,ze nam wyjasniles. napwrade super,ze na 'forumowych ekspertow' zawsze mozna liczyc! howgh!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dapunk20 859 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Do Pistons nic nie mam ale żeby Drummond pchał się w wojenki z różnymi Embiidami to trochę słabo bo on od tych wszystkich Embiidów i Jokiców tej ligi jest po prostu klase niżej jako koszykarz Edytowane 24 Października 2018 przez dapunk20 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3148 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Jak widać Embiid zajebiście trashuje jeśli Drummond (którego choćby za postęp w poprzednim sezonie zacząłem bardziej cenić) regularnie się obsrywa przy wspólnych pojedynkach. Prowokowanie rywali i wywieranie presji na ich psychice to przecież część sportu. I dziwne, że to tak oburza fanów zespołu, w którym występował choćby Sheed. Edytowane 24 Października 2018 przez Lucas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 610 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Jak widać Embiid zajebiście trashuje jeśli Drummond (którego choćby za postęp w poprzednim sezonie zacząłem bardziej cenić) regularnie się obsrywa przy wspólnych pojedynkach. Prowokowanie rywali i wywieranie presji na ich psychice to przecież część sportu. I dziwne, że to tak oburza fanów zespołu, w którym występował choćby Sheed. porownywanie grajkow z ronych nba epok jest wybitna glupota,lucas. i sadze,ze masz tego faktu swiadomosc. szukasz okazji do beefu?! - zapraszam na forum 'jezioranow' badz '76'. z mojej strony eot... tak,wywieranie presji na przeciwnikach to czesc sportu... Edytowane 24 Października 2018 przez kcp78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3148 Napisano 24 Października 2018 Jak sam wielkim fanem Embiida nie jestem to właśnie taki powiew starej szkoły jest czymś fajnym. Jeśli przeciwnik jest słabszy psychicznie i sobie z trashem oraz prowokacjami nie radzi to jego problem. Dużo lepsze prowokacje niż flopowanie Zresztą Sheed jeszcze niecałą dekadę temu biegał w koszulce Pistons, więc to nie są jakoś wybitnie odległe czasy. Jak fanem bójek ala CP3-Rondo-Ingram nie jestem to zwykły trash nie jest niczym złym i sprawia, że liga nie jest tak soft. I nie wiem po co wszędzie dajesz ten wielokropek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1128 Napisano 24 Października 2018 Takie zachowanie jak old school trash talk ma sens kiedy ktoś jest twardy jak skała.W przypadku gościa ,który przez 4 sezony w lidze rozegrał w porywach 100 meczy to głupota i szukanie guza. Kiedy ktoś jest delikatny jak porcelana z Miśni to lepiej trzymać mordę na kłódkę, bo może trafić kosa na kamień i ktoś się wk*rwi trochę mocniej trąci, połamie delikatne kosteczki i max kontrakt pójdzie w p*zdu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4116 Napisano 24 Października 2018 Do Pistons nic nie mam ale żeby Drummond pchał się w wojenki z różnymi Embiidami to trochę słabo bo on od tych wszystkich Embiidów i Jokiców tej ligi jest po prostu klase niżej jako koszykarz oto, pojawił się Jokic i fani Denver przejęli temat // Detroit na razie bardzo pozytywne zaskoczenie, choc poprawcie mnie jeśli się mylę, zeszly sezon rozpoczęli równie imponująco a potem był mocny zjazd. Niby 3:0 z drugiej strony wszystkie spotkania na styk, wiec równie dobrze mogło być 0:3 przy takiej samej grze i wtedy byłoby marudzenie. Fajnie, że Stanley wrócił, to chyba jego ostatnia szansa na zostanie w lidze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11562 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Takie zachowanie jak old school trash talk ma sens kiedy ktoś jest twardy jak skała.W przypadku gościa ,który przez 4 sezony w lidze rozegrał w porywach 100 meczy to głupota i szukanie guza. Kiedy ktoś jest delikatny jak porcelana z Miśni to lepiej trzymać mordę na kłódkę, bo może trafić kosa na kamień i ktoś się wk*rwi trochę mocniej trąci, połamie delikatne kosteczki i max kontrakt pójdzie w p*zdu Aha. Dlatego all-time GOATem trash-talkingu jest Larry Bird. Brzmi sensownie. Aha nr 2 - Embiid już gra na max kontrakcie Edytowane 24 Października 2018 przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 25 Października 2018 oto, pojawił się Jokic i fani Denver przejęli temat // Detroit na razie bardzo pozytywne zaskoczenie, choc poprawcie mnie jeśli się mylę, zeszly sezon rozpoczęli równie imponująco a potem był mocny zjazd. Niby 3:0 z drugiej strony wszystkie spotkania na styk, wiec równie dobrze mogło być 0:3 przy takiej samej grze i wtedy byłoby marudzenie. Fajnie, że Stanley wrócił, to chyba jego ostatnia szansa na zostanie w lidze No tak mecze na styk, ale to kształtuje charakter więc ja się nie obrażę jak wyrównane końcówki będziemy kończyć tak jak teraz. Co do Johnsona to fakt, ma ostatnią szansę aby udowodnić, że jest coś wart. I oby to udowodnił, potrzeba nam SF na dobrym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zalias 994 Napisano 25 Października 2018 Aha nr 2 - Embiid już gra na max kontrakcie ale z zabezpieczeniami dla Philly ten max u niego jest Across each of the final four seasons of the extension, ending with the 2022-23 season, the 76ers could waive Embiid for a financial benefit if he's lost because of a contractually agreed-upon injury that causes him to miss 25 or more regular-season games and if he plays fewer than 1,650 minutes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 26 Października 2018 (edytowane) Jak na razie jest dobrze i czuję 4-0. Go Pistons! edit - Cavs wyglądają tak marnie, że zwycięstwo z nimi to obowiązek. Edytowane 26 Października 2018 przez eF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1128 Napisano 26 Października 2018 Z Cavs bez Love'a to chyba nawet Polski Cukier by wygrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 610 Napisano 26 Października 2018 (edytowane) mamy dzis 2 nowe jakosci w druzynie. zdrowie i chemie!; robinson wspominal jak przed sezonem casey zaprosil go na lunch. glen sadzil,ze bedzie to jedno z tych spotkan,ktore trza odbebnic,a panowie sie niemal zaprzyjaznili. komunikacja ma znaczenie,panie gandhi van gundy!... Edytowane 26 Października 2018 przez kcp78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 26 Października 2018 Z Cavs bez Love'a to chyba nawet Polski Cukier by wygrał Jakby Love robił różnicę, gość jest marny od początku sezonu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 610 Napisano 26 Października 2018 Jakby Love robił różnicę, gość jest marny od początku sezonu. sie dajesz trollowac ...leszcz!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 26 Października 2018 sie dajesz trollowac ...leszcz!... Oj tam, oj tam. Jest późno, oglądam "wypociny" to może i tak być hehe cytując klasyka - jebać leszczy, z lamusami się nie pieścić! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1128 Napisano 26 Października 2018 Jakby Love robił różnicę, gość jest marny od początku sezonu. Przynajmniej zbiera.,Meczu Pistons nie oglądam bo nie ma w TV, ale założę się ,że Cavs będą mieli dzisiaj dużo mniej rebounds niż wczoraj z Brooklynem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 26 Października 2018 Ja to strasznie kibicuje Drummond'owi. Od draftu w sumie. Gość ma wielki potencjał (jest najlepszym zbierającym ligi od jakiś 3 lat), ale k*rwa nie potrafi chyba zrobić tego kroku na przód. Ok, ma dopiero 25 lat tylko w lidze jest już 7 sezon. C'mon panie Drummond czas na pana by pokazać klasę. Btw Cavs to będzie bottom ligi, a Nets powalczą o PO. Tak mi się to widzi na teraz. Ps. Wiem, z tym Drummondem to wyskoczyłem teraz jak Janusz na weselu na solo, ale musiałem o tym napisać. Musiałem się tym podzielić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 610 Napisano 26 Października 2018 (edytowane) Ja to strasznie kibicuje Drummond'owi. Od draftu w sumie. Gość ma wielki potencjał (jest najlepszym zbierającym ligi od jakiś 3 lat), ale k*rwa nie potrafi chyba zrobić tego kroku na przód. Ok, ma dopiero 25 lat tylko w lidze jest już 7 sezon. C'mon panie Drummond czas na pana by pokazać klasę. Btw Cavs to będzie bottom ligi, a Nets powalczą o PO. Tak mi się to widzi na teraz. Ps. Wiem, z tym Drummondem to wyskoczyłem teraz jak Janusz na weselu na solo, ale musiałem o tym napisać. Musiałem się tym podzielić. dre co sezon robi kroczek naprzod. zreszta,pamietasz jak to bylo z drummondem,btph? moze przypomne [a bylo to tak]: dre byl draftowany dopiero z '9' [mimo,ze w mockach byl wyzej,nawet z '2'],bo sie gm-y obawiali o jego profesjonalizm. co zrobil joe? - pojechal do chlopaka,pogadal z nim (gdzies czytalem,ze dre na spotkanie z dumarsem jechal w srodku nocy),pogadal z kim sie dalo (nauczycielami ze szkoly,sasiadami,z woznym etc.),i dowiedzial sie,ze drum nigdy nie sprawial problemow,ba,ze jest calkiem lebskim gosciem [umysl scisly] etc. dre nie musi byc goat-em. pewnie,byloby super,gdyby trafil nam sie drugi bob lanier,ale i tak,znakomita wiekszosc teamow w nba wiele by od-dalo za tej klasy zbierajacego,z taka latwoscia konczacego akcje typu p'n'r,z taka szybkoscia [jeden z lepszych przechwytujacych wsrod wysokich,swietnie biega do kontry] (przy tych parametrach) etc... Edytowane 26 Października 2018 przez kcp78 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach