Skocz do zawartości
kcp78

Detroit Pistons 2018/19

Rekomendowane odpowiedzi

mecz z bullsami. pozornie na styku,bo gdy tylko 'byki' mieli run,wchodzil blake,i 'robil roznice'. a co nowego w pistons caseya? 

- wyglada na to,ze nie mniej niz 9 grajkow regularnie bedzie dostawac minuty na poziomie 10+...

- bedziemy grac takze [co za stana nigdy nie mialo miejsca] dwojka nominalnych pg [acz jax,to bardziej combo] w piatce... 

- czesta bedzie sytuacja,gdy na parkiecie bedziemy miec 4 grajkow z pozycji 1-3...

dre lapie glupie faule [gral raptem 24 minuty przeciw 'bykom'!]. mam nadzieje,ze szybko to wyeliminuje... 

w przeciwienstwie do meczu z bkn,nie palowalismy '3',co drastycznie 'odbilo sie' na skutecznosci w tym elemencie gry [45% przeciw 'bykom' vs 25% przeciw netsom]...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są szanse na to, że Jon Leuer będzie w rotacji?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie są szanse na to, że Jon Leuer będzie w rotacji?

gdy tylko bedzie zdrow,bedzie w rotacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem że e przypadku kontuzji Leura to Ellenson dostanie jakoś szansę, a tu klops na razie przykuty do lawki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

Strasznie wyrównany mecz z Sixers. W 4q na 6 minut przed końcem jest 107- 104 dla Phila. Blake ma już 37/10/4 na 61% skuteczności i jest pojebany (czytaj nie do zatrzymania). Aż sobie przypomniałem, że ktoś tutaj na forum pisał, że Griffin to taki Love, ale Love ma lepszy rzut za trzy i to ta sama półka. Śmiać mi się się chce.  :onthego:

Aha, wynik tego meczu nie zmieni tego, że Pistons to PO team. Ze zdrowym Griffinem mogą namieszać.

Druga sprawa - nie ma lepszego zbierającego w lidze od Andre Drummonda. Bestia.

edit - 120:120 i dogrywka. Griffin 44/12/5. Drummond wyrzucony za dziwny technik. Szkoda rzutu Bullocka, bo było by już po meczu. Cholera, dumny jestem z tych chłopaków i tak.

edit2 - 126:120 dla Pistons, a Griffin wyrównał rekord kariery, czyli 47pkt. Co za mecz!

Edytowane przez eF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beka, że Griffin to na te chwilę najlepszy Stretch-4 ligi XD

@edit

fajny meczyk. zacięty

no niestety reddick was ojebal na zimno

Edytowane przez Borson

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze Redick ich nie ojebał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

O k*rwa co za mecz. Redick jest szalonym strzelcem i chyba trochę niedocenianym. Zmiażdżył końcówkę. Masakra... ale Griffin robi 50 pkt i wygrywamy ten mecz. 3-0 i do przodu, go Pistons!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fenomenalny Blake , Pistons pokazali charakter mimo ,że Andre wyleciał przez tego pajaca Embiida.,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

Pisząc na gorąco - ten mecz był niesamowity, każdy kto kocha koszykówkę powinien obejrzeć chociaż obszerny skrót, warto. A jeśli Griffin nadal będzie w formie (czuje, że to jego sezon) to kibice w Detroit i nie tylko śmiało będą mogli skandować MVP. Ps. Zaspałem na ten mecz i się obudziłem gdzieś w 3q, wiedziałem kiedy wstać hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ja tego pajaca od 'procesu' nie lubie. to jest zwykla malpa. ale do brzegu. jest win z phila! w koncu! blake rozegral znakomite zawody. na takich grajkow uwielbiasz patrzec [decision making griffina to jest absolutny top ligi]. obecnie troche brakuje nam glebi,szczegolnie wsrod wysokich (dobrze,ze na dniach wraca leuer). zajebiscie byloby tez pozyskac w jakiejs wymianie grajka o charakterystyce reddicka. no,ale to juz sie wyklaruje w toku sezonu. nasi pg ladnie dzis pograli. eksperyment z ishem i jaxem w piatce wyglada obiecujaco. go pistons!...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

jak ja tego pajaca od 'procesu' nie lubie. to jest zwykla malpa. ale do brzegu. jest win z phila! w koncu! blake rozegral znakomite zawody. na takich grajkow uwielbiasz patrzec [decision making griffina to jest absolutny top ligi]. obecnie troche brakuje nam glebi,szczegolnie wsrod wysokich (dobrze,ze na dniach wraca leuer). zajebiscie byloby tez pozyskac w jakiejs wymianie grajka o charakterystyce reddicka. no,ale to juz sie wyklaruje w toku sezonu. nasi pg ladnie dzis pograli. eksperyment z ishem i jaxem w piatce wyglada obiecujaco. go pistons!...

Jax był dzisiaj bardzo dobry, to fakt. I faktem jest, że brakuje nam takiego czerwonego kutasa (musiałem!) do tego by ruchać tę ligę na poważnie.  :nevreness: Ale co by nie było, jest dobrze i oby Blake w końcu rozegrał cały sezon, a można będzie napisać na luzie - no siema PO. Nie wiem czy zasnę po takim meczu. :grin:

Edytowane przez eF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez te wszystkie kłopoty zdrowotne i krytykę kontraktu zapomniałem o tym jak zajebistym graczem potrafi być Griffin. Mam nadzieję, że utrzyma wysoką formę- oglądanie go to mega frajda. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Alez Embiid zdominowal Drummonda. Gdyby nie to, ze Blake w 4q dwa razy wlozyl mu pilke do rak na pusty kosz to bylby 4-18 + masa glupich strat (na poziomie wyrzucania pilki w trybuny). Ten Andre chyba mocno delikatny typ (mimo meczu na styku wygladal na sfochowanego - byl nawet moment kiedy zirytowany nim Blake kazal mu ruszac dupe przy wybijaniu pilki).

Pytanie do fanow Pistons - Drummond zawsze ma taka smutna 'mowe ciala', czy tylko vs Embiid (bo to chyba nie pierwszy raz kiedy w tym matchupie wylatuje z boiska)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do fanow Pistons - Drummond zawsze ma taka smutna 'mowe ciala', czy tylko vs Embiid (bo to chyba nie pierwszy raz kiedy w tym matchupie wylatuje z boiska)?

wiesz doskonale,jak jest,to po co pytasz?! - embiid jest malym c***kiem,i tyle. zawsze jak ta malpa gra przeciwko nam,sa kwasy...

Edytowane przez kcp78

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Embiid ma nasrane w głowie jak cyganka w tobołku.,Jeszcze w szatni dokłada głupie komentarze do swojego zachowania na parkiecie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi