Alonzo 3375 Napisano 27 Lutego 26 minut temu, Tecu napisał: Zgadzam się, że zagrał świetne PO. Co do kontraktu to sam wiesz, że nie jest to wymierne ani nie ma formuły przeliczeniowej. Różnie bywa, jak w realu. Zaproponowałeś mu taki kontrakt i zamiast się cieszyć, że przyjął to marudzisz. Nie rozumiem tego. Ja się cieszę. ja się bardzo cieszę Granta chcę u siebie do końca kariery - to mój pierwszy wybór w drafcie w BeGM. Po prostu podawałem Tangiersowi przykład, że to jak widzimy naszych graczy w BeGM - gdzie mogą się bardziej wykazać, nie ma później przełożenia na wysokość ich kontraktów w offseason. Po prostu patrzymy jak wygląda sytuacja gracza w rl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1655 Napisano 27 Lutego 31 minut temu, Alonzo napisał: ja się bardzo cieszę Granta chcę u siebie do końca kariery - to mój pierwszy wybór w drafcie w BeGM. Po prostu podawałem Tangiersowi przykład, że to jak widzimy naszych graczy w BeGM - gdzie mogą się bardziej wykazać, nie ma później przełożenia na wysokość ich kontraktów w offseason. Po prostu patrzymy jak wygląda sytuacja gracza w rl. W wiekszosci teamow nie ma przelozenia. Ale w Dumnych Heat akurat jestesmy wyjatkiem. Satoransky dostal od nas najwiekszy kontrakt na FA, Portis to samo, Oladipo to samo, Strus to samo. Jak widac przelozenia to zadnego nie ma i Holiday jako vet po buy oucie bedzie szedl do 22-33 Soty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4395 Napisano 27 Lutego 11 minut temu, tangiers napisał: W wiekszosci teamow nie ma przelozenia. Ale w Dumnych Heat akurat jestesmy wyjatkiem. Satoransky dostal od nas najwiekszy kontrakt na FA, Portis to samo, Oladipo to samo, Strus to samo. Jak widac przelozenia to zadnego nie ma i Holiday jako vet po buy oucie bedzie szedl do 22-33 Soty Dumni Heat to ci którzy bez żalu oddali Horforda w ostatnim okienku? Po tym jak mu obiecali złote góry na FA? No nie wiem Przyjacielu, czy ten przydomek jest trafiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 28 Lutego @Qcin_69 rozumiem, że w obecnej sytuacji Dunn wlatuje do S5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4395 Napisano 28 Lutego 6 minut temu, ozzy110 napisał: @Qcin_69 rozumiem, że w obecnej sytuacji Dunn wlatuje do S5? tak się zapowiada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regis 837 Napisano 28 Lutego FA jest przed rozpoczęciem trymestru, to że wyleciał LaMelo nie ma prawa mieć znaczenia. Dunn to powinien być no-brainer w Houston, gdzie jest bieda na PG i miałby szansę na największe minuty. Dzięki temu miałby szansę odbudować pozycję i znaleźć miejsce na dłużej w NBA. Ja tam kopii kruszył nie będę, w sumie to wolę zostać z Craigem, a Beal ze Smith jr pozycję PG mi ogarną, ale logiki w stawianiu wyżej Mem czy LAC (Min w sumie też, ale jeszcze jakoś miżna to zrozumieć) nie widzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 28 Lutego Poszła edycja w sprawie Dunna. Przecież ja mu do 2027 płacę po 4,3 mln na rok. Bierzę Houston i walkę w PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 28 Lutego Ktoś wyjaśni u nas ostatecznie kolejność zdarzeń. Kontuzja powinna być po głosowaniu? Bo wtedy nie fair iść w Wilki z Dunnem @january Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10392 Napisano 1 Marca 4 godziny temu, ignazz napisał: Ktoś wyjaśni u nas ostatecznie kolejność zdarzeń. Kontuzja powinna być po głosowaniu? Bo wtedy nie fair iść w Wilki z Dunnem @january Tak, kontuzja jest po głosowaniu. Głosowanie jest między 55 a 56 meczem sezonu formalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 1 Marca Rado, poszła edycja z Dunn 9 godzin temu, ozzy110 napisał: Poszła edycja w sprawie Dunna. Przecież ja mu do 2027 płacę po 4,3 mln na rok. Bierzę Houston i walkę w PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4504 Napisano 1 Marca 9 godzin temu, ozzy110 napisał: Poszła edycja w sprawie Dunna. Przecież ja mu do 2027 płacę po 4,3 mln na rok. Bierzę Houston i walkę w PO Hmm, to faktycznie troche zmienia bo to PO niewiele daje, skoro i tak ma siano na konto, a zwolniony i tak zawsze moze byc pomimo PO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6490 Napisano 1 Marca 4 minuty temu, Reikai napisał: Hmm, to faktycznie troche zmienia bo to PO niewiele daje, skoro i tak ma siano na konto, a zwolniony i tak zawsze moze byc pomimo PO. Jak nie daje? Gwarancję zostania w lidze na przyszły sezon i dodatkowe 2,5mln na konto, oprócz tego co płaci ozzy. A mówimy o zawodniku, który jest w RL NBA podpisany na 10 dniowym kontrakcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2529 Napisano 1 Marca tez zmieniam dunna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONGER01 1344 Napisano 12 Maja Zakładka FA 2023 w arkuszu, zaktualizowana. Tylu centrów na rynku to jeszcze nie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach