fluber 10178 Napisano 11 Września 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Pytania od nowicjusza: 1) O co chodzi z tym Lebronem za friko? 2) O co chodzi z ta wieczna wojna CM vs January pod wzgledem tego, czy CM zbudowal mistrzowski zespol, czy nie? Cm był przez pewien czas gm-em Knicks, potem odszedł i akurat w sezonie w którym go nie było Knicks zrobili mistrza. Potem cm wrócił i Knicks wygrali 1 serię po przez 3 lata. Cm ciągle myśli że to on wygrał ten tytuł. LeBron poszedł do Lakers tylko dlatego ze w rl poszedł do Lakers chociaż rynki miały być bez znaczenia. Głównym argumentem był fakt ze syn lebrona chciał tu chodzić do szkoły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3790 Napisano 11 Września 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Cm był przez pewien czas gm-em Knicks, potem odszedł i akurat w sezonie w którym go nie było Knicks zrobili mistrza. Potem cm wrócił i Knicks wygrali 1 serię po przez 3 lata. Cm ciągle myśli że to on wygrał ten tytuł. LeBron poszedł do Lakers tylko dlatego ze w rl poszedł do Lakers chociaż rynki miały być bez znaczenia. Głównym argumentem był fakt ze syn lebrona chciał tu chodzić do szkoły. A to ostatnie ciekawe z tym Lebronem, az chyba poszukam sobie komentarzy i arugmentacji, bo az dziwne ze nie zostalo to wtedy zablokowane - teraz byle post o podatkach jest gnojony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 11 Września 2022 5 minut temu, fluber napisał: LeBron poszedł do Lakers tylko dlatego ze w rl poszedł do Lakers chociaż rynki miały być bez znaczenia. Głównym argumentem był fakt ze syn lebrona chciał tu chodzić do szkoły. Poszedł do Lakers , bo chciał iść do Lakers w RL, mimo że mieli gorszy team od mojego, a dostał ofertę od lepszego teamu w RL (Sixers) niż od kogokolwiek u nas. Decyzję podjął jak widać słuszną u nas (w RL może mniej ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 860 Napisano 11 Września 2022 18 minut temu, january napisał: Byku, po zeszmaceniu George'a i Jacksona Sota ma u vetów mocno przejebane, pisałem Ci to, dlatego jesteś ostatni. A dlaczego Jordan miałby wrócić do Ciebie po tym jak wytransferowałeś go w drugim ruchu ? Rozumiem, że nie ma Ci tego za złe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 11 Września 2022 9 minut temu, człowiek...morza napisał: o to, że jasiu jest małym człowieczkiem patrząc na to jak się non stop dowartościować próbujesz lataniem z tekstami o goacie zamiast stworzeniem teamu, który potrafi wejść do PO to cóż Teraz, LAF napisał: A dlaczego Jordan miałby wrócić do Ciebie po tym jak wytransferowałeś go w drugim ruchu ? Rozumiem, że nie ma Ci tego za złe ? A czemu miałby mieć? Ponad 5 lat temu (yup, ponad 5 lat...) nie pasował do polityki zespołu, teraz pasuje idealnie. Myślę, że fajnie będzie dla niego wrócić do Lakers, którzy nie są bottom3 teamem w lidze tylko faworytem do tytułu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6243 Napisano 11 Września 2022 21 minut temu, Reikai napisał: Pytania od nowicjusza: 1) O co chodzi z tym Lebronem za friko? 2) O co chodzi z ta wieczna wojna CM vs January pod wzgledem tego, czy CM zbudowal mistrzowski zespol, czy nie? CM jest Goatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 11 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: CM jest Goatem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 860 Napisano 11 Września 2022 28 minut temu, january napisał: A czemu miałby mieć? Ponad 5 lat temu (yup, ponad 5 lat...) nie pasował do polityki zespołu, teraz pasuje idealnie. Myślę, że fajnie będzie dla niego wrócić do Lakers, którzy nie są bottom3 teamem w lidze tylko faworytem do tytułu. Spojrzałem. Po odejściu od Lakers dostał zaszczyt odpadnięcia w I rundzie po 0-4 podczas gdy Lakers powolutku się odbudowali. Do tego zamiast uczestniczyć w finale to oglądał go w TV. Wiem, że to nie Twoja wina z tym co się później działo, ale mógł zostać bo nie było musu go transferować. Dlatego głosuje na Sacramento Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 100 Napisano 11 Września 2022 Jordan Clarkson has recently posted on Twitter, seemingly responding to all the trade speculation around him. It seems as though Jordan Clarkson believes that he is in the right place for himself right now, as he claimed that he is where he's "supposed to be" on the Utah Jazz. no czyli nie ma cisnienia na pierscien w rl Lakers czy tu takze te argumenty o graniu obok big3 mozna odlozyc na polke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 11 Września 2022 19 minut temu, LAF napisał: Dlatego głosuje na Sacramento Którzy dosłownie na tym FA wybrali danie kasy Reggie Jacksonowi zamiast Clarksonowi i sam ich GM pisze, że spodziewa się odejścia Clarksona, bo Lakers po prostu go sprzedali 5 sezonów temu. Epic. 13 minut temu, bogans2 napisał: Jordan Clarkson has recently posted on Twitter, seemingly responding to all the trade speculation around him. It seems as though Jordan Clarkson believes that he is in the right place for himself right now, as he claimed that he is where he's "supposed to be" on the Utah Jazz. no czyli nie ma cisnienia na pierscien w rl Lakers czy tu takze te argumenty o graniu obok big3 mozna odlozyc na polke A co miał powiedzieć? Że żąda wymiany z Utah? On nie był FA w tym sezonie w RL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6243 Napisano 11 Września 2022 49 minut temu, człowiek...morza napisał: Najebałem się, ale przyjacielu dla mnie temat zamknięty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 11 Września 2022 Epickie są te głosowania, gdzie nagle minimum vs minimum przegrywam mając każdy (pierścień, poziom sportowy, promocja gracza, minuty dla gracza) argument po swojej stronie. Serio odjebało tu już niektórym głosującym totalnie. Lata paycutów w RL dla Brona i Kury od teammates, łączą siły, robią tytuł w miażdzącym stylu, podpisują maksy i nie dość że nie dostają żadnych zniżek od zawodników to jeszcze przegrywają minimum vs minimum rekrutację z Juliusem Randle, Trae Youngiem czy Rudym Gobertem oferując przynajmniej takie samie minuty jak nie większe tym koszykarzom. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2493 Napisano 11 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Serio odjebało tu już niektórym głosującym totalnie. Lata paycutów w RL dla Brona i Kury od teammates, łączą siły, robią tytuł w miażdzącym stylu, podpisują maksy i nie dość że nie dostają żadnych zniżek od zawodników to jeszcze przegrywają minimum vs minimum rekrutację z Juliusem Randle, Trae Youngiem czy Rudym Gobertem oferując przynajmniej takie samie minuty jak nie większe tym koszykarzom. karma za rubio i inne udupianie knicks. jak widac jest sprawiedliwwiosc na tym swiecie pieknie czytac jak sie wkurwiasz. bo znam to uczucie, tyle ze ty wtedy byles po innej stronie barykady leszczu. wiec wali hipokryzja na kilometr. Edytowane 11 Września 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 11 Września 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: karma za rubio i udupianie knicks. jak widac jest sprawiedliwwiosc na tym swiecie Skończ pi*****ić, bo po pierwsze zasłużenie go wtedy przegrałeś, a po drugie to był negatywny kontrakt i 2x bardziej byś w dupie był, pewnie bankrutując dawno temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3290 Napisano 11 Września 2022 @january dałem burksa lakers na drugim miejscu ale clarksona na ostatnim bo tez twierdze ze on nie ma cisnienia na bycie 10-15 min rolesem, tylko chce dużą rolę i już ogarnij tą pianę z pyska bo wyzywaniem tylko do siebie zniechecasz a nie pomagasz sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 100 Napisano 11 Września 2022 @january chodzi o to ze po trejdach Goberta i Mitchella moglby zarzadac trejdu do lepszego zespolu a jak widac jest lojalny i nie robi tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 464 Napisano 11 Września 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: @january dałem burksa lakers na drugim miejscu ale clarksona na ostatnim bo tez twierdze ze on nie ma cisnienia na bycie 10-15 min rolesem, tylko chce dużą rolę i już ogarnij tą pianę z pyska bo wyzywaniem tylko do siebie zniechecasz a nie pomagasz sobie. Od kiedy? W Utah jest rezerwowym i mu z tym dobrze, myślę że bardziej jemu zależy na stabilności niż wielkiej roli. A minimum na dwa lata a na rok to wg mnie nie robi mu bo ok może jest różnica w kasie ale pewnie więcej Shaq jednorazowo wydaje w wallmarcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9016 Napisano 11 Września 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: i już ogarnij tą pianę z pyska bo wyzywaniem tylko do siebie zniechecasz a nie pomagasz sobie. A jak mam reagować, jak czytam takie coś: Teraz, RonnieArtestics napisał: ze on nie ma cisnienia na bycie 10-15 min rolesem, tylko chce dużą rolę Jprdl dopiero u mnie Monk śmigał 30mpg i 25 mpg w PO. Mam najstarszą i najwęższą kadrę na obwodzie z walczących o niego graczy. To jest abstrakcja takie bezmyślne głosowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3790 Napisano 11 Września 2022 2 minuty temu, kuba2419 napisał: Od kiedy? W Utah jest rezerwowym i mu z tym dobrze, myślę że bardziej jemu zależy na stabilności niż wielkiej roli. A minimum na dwa lata a na rok to wg mnie nie robi mu bo ok może jest różnica w kasie ale pewnie więcej Shaq jednorazowo wydaje w wallmarcie No ja tez sie zgadzam z tym. PO dla takiego grajka jak Clarkson przy minimalnym kontrakcie znaczy tyle, co nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 860 Napisano 11 Września 2022 23 minuty temu, january napisał: sam ich GM pisze, że spodziewa się odejścia Clarksona Racja. Dlatego chyba zmienię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach