Skocz do zawartości
Tomek9248

beGM - Free Agency - komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, LAF napisał:

On gra na trzech pozycjach od PG do SF 

Proszę Cię, on w college przez 4 sezony średnio 1,5 asysty nie zrobił :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, january napisał:

Nie porównuj nawet szrot-borderline playin teamu jaki zrobiłeś z mistrzowskiego teamu Woodena do moich wielkich Lakers.

tak jak pisalem wczesniej. mistrza na papierze masz, kultury mistrzoskiej za grosz. a wszystko dzieku dostaniu lbj za free. takze wielka sztuka 🤷‍♂️

nigdy nie zrownasz sie osiagnieciom moim czy @Qcin_69 gdzie fakycznie obaj bylismy niczym Salomon i nalalismy z pustego w tempie ekspresowym.

reasumujac jesli ktos jest mistrzem i ojcem sukcesu to lbj. a ty co najwyzej jego przydupasem, ktory zakrecil sie obok.

Edytowane przez człowiek...morza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, kuba2419 napisał:

Tylko po co ma brać dwuletnie minimum? Jak może z roku na rok takie podpisywać

Jak ktos go bedzie chcial to pewnie, ze mozna. Na razie po najlepszych sezonach dostal 4 oferty za minimum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, tangiers napisał:

Przy rownych ofertach jak najbardziej glosowalbym na LAL

To są równe oferty, a nawet moja jest lepsza. Warto byś zauważył, że FA w RL wolą podpisywać 1y min zamiast 1+1 PO, ponieważ dostają wtedy NTC - jednym słowem są wtedy panami swojego losu kiedy idą do kogoś na rok za minimum.

Sugerowanie, że 16-18 ppg scorer boi się, że za rok wyleci z ligi obraża moją i Twoją inteligencję.

Teraz, tangiers napisał:

Jak ktos go bedzie chcial to pewnie, ze mozna. Na razie po najlepszych sezonach dostal 4 oferty za minimum. 

Bo grał w borderline PO teamie, zamiast promować się w świetle reflektorów w finałach NBA. Pogrążasz się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, january napisał:

To są równe oferty, a nawet moja jest lepsza. Warto byś zauważył, że FA w RL wolą podpisywać 1y min zamiast 1+1 PO, ponieważ dostają wtedy NTC - jednym słowem są wtedy panami swojego losu kiedy idą do kogoś na rok za minimum.

Sugerowanie, że 16-18 ppg scorer boi się, że za rok wyleci z ligi obraża moją i Twoją inteligencję.

1 year min nie jest rowne 1+PO. W 1 ofercie dostajesz pewne x pieniedzy, a w drugiej 2x pieniedzy. 

Kolejny argument ad personam. Zaczyna sie robic niesmacznie. Szukajac argumetu z podobienstwa mozna bezpieczenie zalozyc, iz do tej pory jest znacznie wieksza probka, iz agenci w BeGM wybierali oferty z PO zamiast tych bez opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, tangiers napisał:

Po najlepszych sezonach w karierze dostal tylko minima, to co ma teraz robic jak nie wybierac najwiekszej kasy

24 minuty temu, tangiers napisał:

Nie jest na tyle mlody, zeby szukac miejsca na promocje, bo juz lepszy nie bedzie

Warto dodać, że Clarkson odrzucił ponad 6 mln w player option.

Pisanie w takim momencie, że nie szuka promowania się oraz ważne dla niego jest player option za minimum na przyszłym FA naprawdę obraża moją i Twoją inteligencję.

Teraz, tangiers napisał:

Szukajac argumetu z podobienstwa mozna bezpieczenie zalozyc, iz do tej pory jest znacznie wieksza probka, iz agenci w BeGM wybierali oferty z PO zamiast tych bez opcji.

bo nie robiliśmy NTC dla 1y min!

Teraz, tangiers napisał:

1 year min nie jest rowne 1+PO. W 1 ofercie dostajesz pewne x pieniedzy, a w drugiej 2x pieniedzy. 

xDDDD

ja pierdolę tangiers. Wierzysz w ogóle w to co piszesz, czy nie potrafisz przyznać się do błędu?

Btw, jak chcesz sobie liczyć to uświadom sobie, że 1+1 PO min < 1y min + 1y min za rok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto dodać, że Clarkson odrzucił ponad 6 mln w player option

To najwyrazniej popelnilismy blad jako spolecznosc. Przykro mi, ze obrazilem Twoja inteligencje. Jesli chodzi o swoja moge byc nieobiektywny.

3 minuty temu, january napisał:

bo nie robiliśmy NTC dla 1y min!

Ja uwazam, ze kluczowy byl aspekt finansowy, a nie brak NTC.

7 minut temu, january napisał:

Btw, jak chcesz sobie liczyć to uświadom sobie, że 1+1 PO min < 1y min + 1y min za rok.

A on juz dostal za rok jakis kontrakt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, january napisał:

Pięknie to widać po tym jak zagłosowałeś 1 + PO min u Dragicia over 1y min

Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, człowiek...morza napisał:

tak jak pisalem wczesniej. mistrza na papierze masz, kultury mistrzoskiej za grosz. a wszystko dzieku dostaniu lbj za free. takze wielka sztuka 🤷‍♂️

nigdy nie zrownasz sie osiagnieciom moim czy @Qcin_69 gdzie fakycznie obaj bylismy niczym Salomon i nalalismy z pustego w tempie ekspresowym.

reasumujac jesli ktos jest mistrzem i ojcem sukcesu to lbj. a ty co najwyzej jego przydupasem, ktory zakrecil sie obok.

to prawda, tytuły Knicks i Minnesoty były jedynymi wypracowanymi w historii beGM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, LAF napisał:

Pięknie to widać po tym jak zagłosowałeś 1 + PO min u Dragicia over 1y min

Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 

Byku, po zeszmaceniu George'a i Jacksona Sota ma u vetów mocno przejebane, pisałem Ci to, dlatego jesteś ostatni.

A jakbyś popatrzył dokładniej to zagłosowałem właśnie na 1 miejscu 1y min od Heat. 

Więc bez głupich tekstów

7 minut temu, tangiers napisał:

A on juz dostal za rok jakis kontrakt?

Naprawdę nie potrafisz przyznać się do błędu.

Szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę nie potrafisz przyznać się do błędu.

Szkoda.

Na przestrzeni tej gry robilem to juz wielokrotnie. Zakladam, ze moge sie mylic w glosowaniach, aczkolwiek nie przekonales mnie swoja argumentacja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duże rozczarowanie.

3 minuty temu, tangiers napisał:

Na przestrzeni tej gry robilem to juz wielokrotnie. Zakladam, ze moge sie mylic w glosowaniach, aczkolwiek nie przekonales mnie swoja argumentacja.

Jordan Clarkson.

1. 6man robiący 16-18ppg w borderline PO teamie
2. Odrzuca player option na ponad 6 baniek 
3. Dostaje ofertę od wielkich Lakers na 1y min (gwarancja braku transferu)
4. Dostaje ofertę od kolejnego borderline PO teamu, w takich teamach dotąd grał - OKC. Ale "okraszoną" player option na minimum za rok
5. Według tangiersa Clarkson boi się, że wyleci z ligi za rok, więc to player-option na minimum jest dla niego kluczowe przy wyborze teamu.

Sorry, to jest totalna abstrakcja.

Edytowane przez january

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, january napisał:

Nie porównuj nawet szrot-borderline playin teamu jaki zrobiłeś z mistrzowskiego teamu Woodena do moich wielkich Lakers.

W dniu 23.06.2019 o 22:28, MarcusCamby napisał:

Ludzie mogą gadać, sam mnie ten user często wkurwia, ale szanujmy się.

Za to co zrobił @człowiek...morza w Knicks to GOAT jest jego i myślę, że będzie tak wspaniała kampania trudna do powtórzenia. Sami wiemy z RL NBA jak wiele korzystnych czynników musi zagrać do zdobycia tytułu. A tu mamy bezsprzecznie najlepszą drużynę ligi zbudowaną niemal z niczego, która karty będzie rozdawać jeszcze zapewne w najbliższych latach. Czapki z głów.

W dniu 24.06.2019 o 09:12, Wooden napisał:

Graty dla @człowiek...morza za stworzenie teamu którego musiałem po prostu nie spieprzyć.

Graty też dla niego za IMO najlepszy post w tych Play-offs, zamykający serię z Bucks.

W dniu 9.06.2019 o 21:47, Wooden napisał:

Ja się na razie wstrzymam z opisem.

Zaraz przyjdzie tu Człowiek Morza i ponownie rozpierdoli system więc nie chcę nędzną dyskusją o nieistotnych detalach zagrażać jego legacy.

Na wszelkie pytania odpowiem po jego poście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czerwiec 2019. Masz coś z lat 90-tych? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@człowiek...morza masturbuj się swoim playin teamem gdzie indziej, tu trwają poważne dyskusje.

Fakty są takie, że w swojej karierze w beGM wygrałeś 1 serię PO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@człowiek...morza masturbuj się swoim playin teamem gdzie indziej, tu trwają poważne dyskusje.

Fakty są takie, że w swojej karierze w beGM wygrałeś 1 serię PO.

fakty sa takie ze zbudowales lakers na dostaniu w jalmuznie najlepszego gracza w historii nba, Wojtas by tego nie spierdolil wznoszac sie na wyzyny w robieniu na zlosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, człowiek...morza napisał:

fakty sa takie ze zbudowales lakers na dostaniu w jalmuznie najlepszego gracza w historii nba, Wojtas by tego nie spierdolil wznoszac sie na wyzyny robienia na zlosc

Rok temu tytuł zrobiłbym bez LeBrona, taki team zbudowałem, więc japa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no i dealch z bratem shevcu xd

jestes pizda a nie wielki gm. przejmij c***oteam i zobaczymy na co cie stac. chetnie zobacze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytania od nowicjusza:

1) O co chodzi z tym Lebronem za friko?
2) O co chodzi z ta wieczna wojna CM vs January pod wzgledem tego, czy CM zbudowal mistrzowski zespol, czy nie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Reikai napisał:

2) O co chodzi z ta wieczna wojna CM vs January pod wzgledem tego, czy CM zbudowal mistrzowski zespol, czy nie? :D

o to, że jasiu jest małym człowieczkiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi