człowiek...morza 2492 Napisano 10 Września 2022 1 minutę temu, january napisał: Ty tam @człowiek...morza klepałeś 35/4 dla Claxtona, a odrzucasz 40/3+1 PO ? przeciez jest na tak koleny raz przejawiasz wrodzona niechec do knicks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 10 Września 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: przeciez jest na tak koleny raz przejawiasz wrodzona niechec do knicks Zlałeś mi się z głosem Cambyego. Mój błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2492 Napisano 10 Września 2022 1 minutę temu, january napisał: Zlałeś mi się z głosem Cambyego. Mój błąd. zebys ty inne bledy wobec knicks tak szybko naprawial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4121 Napisano 10 Września 2022 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie zrozumiałem. U kogo mi TO nie przeszkadzało? u Nixa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6223 Napisano 10 Września 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: u Nixa No bo Nixa, Dariusa Daysa czy Cole Swidera uważam za nazwiska wyciągnięte z kapelusza dla których sam angaż jest sukcesem. Kabengele jest prognozowany do roli trzeciego power forwarda w drużynie, na ten moment będzie walczył o minuty z Sam Hauser, Bruno Caboclo ( 10 dniowy kontrakt ), Luke Kornet, Noah Vonleh. Konkurencja sam przyznasz wyjątkowo biedna, w w dodatku mamy problemy Roberta Williamsa i starego Al Horforda. A w dodatku przy głosowaniu założyłem, że Kabengele dostał normalny kontrakt od Celtics, a dopiero teraz sprawdziłem, że two-way. DLATEGO ZMIENIAM GŁOS NA WOLVES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 10 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No bo Nixa, Dariusa Daysa czy Cole Swidera uważam za nazwiska wyciągnięte z kapelusza dla których sam angaż jest sukcesem. Nix powalczy o backup PG w Rockets, a Days o s5 w Heat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 10 Września 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Robert Williams był jakos mocno połamany przed trade deadline ? Jaja sobie robisz ? Temat był już wałkowany nie mam zamiaru się powtarzać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3286 Napisano 10 Września 2022 (edytowane) 7 minut temu, LAF napisał: Temat był już wałkowany nie mam zamiaru się powtarzać. No to po c*** sam go zaczynasz ? Edytowane 10 Września 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 10 Września 2022 7 minut temu, RonnieArtestics napisał: No to po c*** sam go zaczynasz ? Ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 10 Września 2022 15 minut temu, LAF napisał: Temat był już wałkowany nie mam zamiaru się powtarzać. Przecież wyszło, że akurat z Williamsem gadałeś totalne bzdety. Kiedy Ty niby miałeś go sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3286 Napisano 10 Września 2022 Teraz, LAF napisał: Ja ? Ja wyskoczyłem z Robertem williamsen czy ty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 10 Września 2022 3 minuty temu, january napisał: Przecież wyszło, że akurat z Williamsem gadałeś totalne bzdety. Kiedy Ty niby miałeś go sprzedać? Za Duranta Williams opuścił 1/3 gier w PO a w niektórych grał na nielimitowanych bo poskładali go na szybko więc istnieje dosyć mocne ryzyko trzymania go. Jednak nie mowy abym go z tego powodu oddał gdziekolwiek. 9 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja wyskoczyłem z Robertem williamsen czy ty ? Ja tylko odpisałem karpikowi. January pamiętał o czym pisałem a Ty jak widać nie. 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: i spółdzielnia Nie ma czegoś takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3748 Napisano 10 Września 2022 (edytowane) @january poki co jedyny z rigczem i nie pcha Harrella tam gdzie Drummonda, tylko widzi świetna okazję na minuty w GSW. Oby reszta przestała robic kopiuj wklej. @MarcusCamby @człowiek...morza moglibyście wziąć przykład bo bez sensu te głosy, jako agent pchacie go tam gdzie będzie grał 0 minut przy Embiidzie i Drummondzie, w Warriors ma łamliwego Looneya i rookiego. Pchacie go w kolejne problemy z prawem i wożenie się po mieście z ziołem z nudów z braku playing time. Edytowane 10 Września 2022 przez Reikai Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6223 Napisano 10 Września 2022 43 minuty temu, Reikai napisał: @MarcusCamby @człowiek...morza moglibyście wziąć przykład bo bez sensu te głosy, jako agent pchacie go tam gdzie będzie grał 0 minut przy Embiidzie i Drummondzie, w Warriors ma łamliwego Looneya i rookiego. A skąd wiemy, że Drummond wybierze Sixers? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3748 Napisano 10 Września 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A skąd wiemy, że Drummond wybierze Sixers? Nie wiemy, ale imo głos jednego GM'ana jednego w Sixers powinien wykluczać głos na drugiego w Sixers, bo nie jest to działanie na dobro zawodnika, a jedynie klubu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6223 Napisano 10 Września 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Nie wiemy, ale imo głos jednego GM'ana jednego w Sixers powinien wykluczać głos na drugiego w Sixers, bo nie jest to działanie na dobro zawodnika, a jedynie klubu. I na taką argumentacje mogę przystać. Zmieniam na Warriors Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2492 Napisano 10 Września 2022 26 minut temu, Reikai napisał: Nie wiemy, ale imo głos jednego GM'ana jednego w Sixers powinien wykluczać głos na drugiego w Sixers, bo nie jest to działanie na dobro zawodnika, a jedynie klubu. Jak wybierze to zmienię glos Trzymaj puls na ręce i daj znać jak się będzie rozstrzygać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1763 Napisano 10 Września 2022 10 godzin temu, MarcusCamby napisał: Sixers powinni wziąć Drummonda, bo to tam grał ostatni sezon Pozwolę się nie zgodzić. Drummond summa summarum to został 3 centrem w Sixers (Embiid -> Clarke -> Drummond) jak przyszło co do czego. Gdyby nie 2 absencje Embiida w playoffs to by nawet parkietu nie powąchał, tylko by sobie gdzieś tam machał ręcznikiem. A propos tego jeszcze co pisze Tecu, że Drummond zagrał u niego w finałach - nie, nie zagrał, bo był poza rotacją. Myślę, że w zaistniałych okolicznościach szukałby jednak powrotu do Bucks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4121 Napisano 10 Września 2022 ciekawe są głosy przeciwko extension dla Bookera, dodatkowy rok maksa i trade kicker, bardzo ciekawy jestem argumentacji przeciwko? masz miejsce do polemiki @MarcusCamby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 10 Września 2022 @człowiek...morza mu wtóruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach