karpik 4220 Napisano 6 Września 2022 32 minuty temu, Szulim napisał: Jako agent, bierze kasę która jest na stole - co jeśli Poole dozna season ending injury za 2 mc? Wtedy po sezonie dostanie MLE zamiast dzisiejszego maxa jeśli będzie to coś poważnego? Chcesz ryzykować? ja jako 1/29 agenta, nie zamierzam Właśnie dlatego Poole powinien wynegocjować sobie PO w czwartym roku. To jest kompromis, który jest korzystny dla obu stron. Twoje podejście to brać cokolwiek mu rzucą Knicks, takie średnie raczej, wolałbym, żebyś nie był moim agentem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 810 Napisano 6 Września 2022 (edytowane) 14 minut temu, karpik napisał: Właśnie dlatego Poole powinien wynegocjować sobie PO w czwartym roku. To jest kompromis, który jest korzystny dla obu stron. Twoje podejście to brać cokolwiek mu rzucą Knicks, takie średnie raczej, wolałbym, żebyś nie był moim agentem Ale ja nie powiedziałem, żeby brał cokolwiek, tylko żeby dostał PO w 4 roku dlatego też odrzuciłem poprzednią propozycje, bo jej nie zawierała Edytowane 6 Września 2022 przez Szulim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 6 Września 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: Ale ja nie powiedziałem, żeby brał cokolwiek, tylko żeby dostał PO w 4 roku dlatego też odrzuciłem poprzednią propozycje, bo jej nie zawierała No ale napisałeś, że przy 84/3+PO byłbyś na tak, a Poole może przecież dostać 91/3+PO od Knicks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4220 Napisano 6 Września 2022 5 minut temu, Szulim napisał: Ale ja nie powiedziałem, żeby brał cokolwiek, tylko żeby dostał PO w 4 roku dlatego też odrzuciłem poprzednią propozycje, bo jej nie zawierała To nie zrozumiałem widocznie, bo cm pytał czy Poole podpisze bez PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 810 Napisano 6 Września 2022 20 minut temu, fluber napisał: No ale napisałeś, że przy 84/3+PO byłbyś na tak, a Poole może przecież dostać 91/3+PO od Knicks. nie sprawdzałem jakie jest max Arenas w tym roku - jeśli to 91mln to so be it ja zatrzymałem się na max który wynosił 84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9574 Napisano 6 Września 2022 3 godziny temu, fluber napisał: Poole nawet przy Season ending injury też by dostał maxa za rok. Chyba od Hornets Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6223 Napisano 6 Września 2022 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Chyba od Hornets Mi jako agentowi to zupełnie wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 9 Września 2022 @ozzy110 będą dziś oferty po 22 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1317 Napisano 9 Września 2022 (edytowane) 16 minut temu, january napisał: @ozzy110 będą dziś oferty po 22 ? Do 23.00 na 100%. Pewnie 15 po 22 już będą. Muszę jeszcze je skleić i do końca czekam na ewentualne edycje Edytowane 9 Września 2022 przez ozzy110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 9 Września 2022 I cyk nowe extension dla DB wysłane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1317 Napisano 9 Września 2022 To wy sobie dyskutujcie a ja znikam na weekend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 9 Września 2022 Bux mi kradną Fontecchio Ale Hauser, Burks i Clarkson idą do Lakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1653 Napisano 9 Września 2022 III i IV jak zwykle najlepsza. Nie wiadomo do konca jak warunki sie uloza ;] Z ciekawszych propozycji to raczej jako agent Claxtona zgodze sie na to extension @january @MarcusCamby Czemu Biyombo nie brales? Ladnie wygladal w tym sezonie w Suns, przy malej probce w adv bylo prawie DPOTY ;]. Ayton po takiej wyplacie moze czesto na L4 siedziec, a rotacje pod koszem maja waska. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4220 Napisano 9 Września 2022 Tak na szybko patrząc to najśmieszniej wygląda w tej turze Gafford, który jako RFA właśnie dostał ofertę... extension od @kolader Nie do końca też rozumiem o co chodzi z ofertami Sixers, bo tam nie ma żadnych warunków, a graczy do podpisu zdecydowanie za dużo. Nic nie przeoczyłeś @ozzy110? W Mavs wstępnie witam Damiana Jonesa oraz Cory Josepha, czyli jest dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1653 Napisano 9 Września 2022 Teraz, karpik napisał: W Mavs wstępnie witam Damiana Jonesa oraz Cory Josepha, czyli jest dobrze creme de la creme ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3286 Napisano 9 Września 2022 @ozzy110 tak dla sprostowania, jak wiesz napisałem ci oferty minute przed końcem i zapomniałem dopisać ze barton tez warunkowy ale to powinno być oczywiste, skoro każdemu proponuje room MLE, mam nadzieje ze nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4220 Napisano 9 Września 2022 Teraz, tangiers napisał: creme de la creme ;] Wystarczy by dobrze uzupełnić skład. Jones to dobry backup bigman, a Joseph dobrze się nada w roli trzeciego PG. To są problemy pierwszego świata beGM, my nie musimy podpisywać Cedi Osmanów tego świata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2492 Napisano 9 Września 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: @ozzy110 tak dla sprostowania, jak wiesz napisałem ci oferty minute przed końcem i zapomniałem dopisać ze barton tez warunkowy ale to powinno być oczywiste, skoro każdemu proponuje room MLE, mam nadzieje ze nie ma problemu nie nie nie. ja za takie cos dostalem srogie kary 3 lata temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3286 Napisano 9 Września 2022 Teraz, człowiek...morza napisał: nie nie nie. ja za takie cos dostalem srogie kary 3 lata temu. Nie za takie cos, nie kłam. skoro wszedzie napisałem room MLE to sytuacja jest oczywista. Ale i tak widzę ze Bucks chyba dali lepsza ofertę wiec mało to zmienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 9 Września 2022 1 minutę temu, karpik napisał: Jones to dobry backup bigman Myślałem o Jonesie, ale te RL Lakers pod koszem to dziwny zestaw. 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: nie nie nie. ja za takie cos dostalem srogie kary 3 lata temu. Oferta Pacers dla Poole'a jest przecież nielegalna (Poole jest RFA, nie można złożyć jednorocznego kontraktu dla RFA), więc easy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach