człowiek...morza 2492 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) takze w rzeczywistosci wyglada to tak. lakers w srodku sezonu oddali jakies 100 pickow za marca gasola, co jasno pokazuje, ze chca grac o wynik. lakers bedac na miejscu kwalifikujacym do PO, bez kontuzji liderow, po zaleedwie dwoch miesiacach oddaja m.gasola za friko do patologicznej organizacji. tyle z kultury organizacji nie wspominajac o tym, ze lakers sciagneli lbj, po czym 2 lata kisili sie z dangelo i ingramem. tyle to wsluchanai sie w glos lidera. podejrzewam, ze jakby ci co zaglosowali za lbj w lakers (ja glosowalem za cavs flubera. glosowanie bylo na styk.), wiedzieli, ze lakers beda mieli zdanie lbj w pizdzie, za nic nie zaglosowaliby za lakers. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1628 Napisano 17 Sierpnia 2022 5 minut temu, fluber napisał: W 56 meczu sezonu gasol grał już dla innego klubu. Dwa tygodnie później Ingram i Butler się połamali. Wykorzystales fakt ze okienko było u nas mocno spóźnione ale formalnie w grze oddałeś gasola gdy obaj byli zdrowi. @january oj nieładnie. Jestem zawiedziony. Nie samym faktem oddania Gasola, ale, że mijasz się teraz z prawdą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 10 minut temu, człowiek...morza napisał: spierdalaj z takimi klamstwami ok? bo tu widze trzeba krotko z toba. ianczej sie nie da Jak będziesz tak pisał, to i u mnie trafisz na ignor, więc uważaj;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4220 Napisano 17 Sierpnia 2022 28 minut temu, january napisał: GMowie jawnie dymający swych graczy na przestrzeni ostatnich 12 miesięcy (Mavs - Wood Wood zarobił dodatkowo ponad 8 mln na tym, że go oddałem, myślę, że wystarczająco mu osłodziłem to "dymanko". Został wymieniony w trejdzie po superstara, żeby zgadzało się salary. Każdy by to zrobił na moim miejscu i uważam, że jesteśmy kwita. W Wooda mocno wierzyłem i dalej w sumie wierzę, że w real Mavs będzie dobrym fitem. Nie obiecywałem mu jednak, że będzie nietykalny. W momencie, gdy go podpisywałem nic nie wskazywało na rozbiórkę Knicks i możliwość sprowadzenia Davisa. Gdy się jednak pojawiła opcja wzięcia AD, logiczne, że mi nawet nie drgnęła powieka. Nie było mi żal oddawać Wooda (w przeciwieństwie do Bridgesa i Poole). Każdy tu podejmuje kontrowersyjne decyzje i nikt nie jest kryształowo czysty, nawet święci Lakers, którzy też mieli okresy gry o nic/high pick, też wymieniali gwiazdy. Jedno się jednak nie zmienia - january gdy chce coś wyżebrać kłamie jak z nut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 8 minut temu, fluber napisał: W 56 meczu sezonu gasol grał już dla innego klubu. Dwa tygodnie później Ingram i Butler się połamali. Wykorzystales fakt ze okienko było u nas mocno spóźnione ale formalnie w grze oddałeś gasola gdy obaj byli zdrowi. Przy takiej interpretacji zakrzywienia czasu naszego masz rację. 13 minut temu, człowiek...morza napisał: lakers bedac na miejscu kwalifikujacym do PO, bez kontuzji liderow, po zaleedwie dwoch miesiacach oddaja m.gasola za friko do patologicznej organizacji. Jakiej patologicznej? Do Celtics odszedł, a oni w PO grali? I nawet nie pamiętam, czy byłem wtedy na miejscu PO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2492 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Jakiej patologicznej? Do Celtics odszedł, a oni w PO grali? I nawet nie pamiętam, czy byłem wtedy na miejscu PO. byles z nawiazka no celtics to byla patologia. co okienko nowy gm i wymiana pol skladu. Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 6 minut temu, Pablo81 napisał: @january oj nieładnie. Jestem zawiedziony. Nie samym faktem oddania Gasola, ale, że mijasz się teraz z prawdą... Zależy od interpretacji, ale bardziej ciekawe powinno być dla Ciebie, że GMowie, których akcje z ostatnich 12 miesięcy wymieniłem muszą się cofać do sezonu 17/18 by cokolwiek (bo oddanie Marca Gasola niczym specjalnym nie jest) o Lakers wymyślić 16 minut temu, człowiek...morza napisał: nie wspominajac o tym, ze lakers sciagneli lbj, po czym 2 lata kisili sie z dangelo i ingramem. tyle to wsluchanai sie w glos lidera. podejrzewam, ze jakby ci co zaglosowali za lbj w lakers (ja glosowalem za cavs flubera. glosowanie bylo na styk.), wiedzieli, ze lakers beda mieli zdanie lbj w pizdzie, za nic nie zaglosowaliby za lakers. I to właśnie było najśmieszniejsze, że całe beGM mnie cisnęło, że tego DLO chwilę po extension wymienić nie chcę (a zrobiłem z nim tytuł), a kiedy go wymieniłem to było powtórne oburzenie Ps Głosowanie na LJ nie było na styk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 17 Sierpnia 2022 5 minut temu, january napisał: ale bardziej ciekawe powinno być dla Ciebie, że GMowie, których akcje z ostatnich 12 miesięcy wymieniłem muszą się cofać do sezonu 17/18 by cokolwiek (bo oddanie Marca Gasola niczym specjalnym nie jest) o Lakers wymyślić Przecież to Ty zacząłeś od odkopania Lillarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 Teraz, LAF napisał: Przecież to Ty zacząłeś od odkopania Lillarda Sezon 20/21, a sezon 17/18? Lillard superstar vs post prime Gasol? Plus u Was nawet nie trzeba iść do Lillarda. Paul George i Reggie Jackson to te historie pół roku nie mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10148 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, LAF napisał: Przecież to Ty zacząłeś od odkopania Lillarda Przede wszystkim zarzuty dotyczą się Qcina a nie obecnego gm-a Wolves który zawsze gwiazdy traktował z szacunkiem i bardzo dobrze im płacił! Gm January ma znacznie więcej za uszami niż GM LAF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 7 minut temu, fluber napisał: Przede wszystkim zarzuty dotyczą się Qcina a nie obecnego gm-a Wolves który zawsze gwiazdy traktował z szacunkiem i bardzo dobrze im płacił! Gm January ma znacznie więcej za uszami niż GM LAF LAF przecież jest tylko słupem Qcina w Wolves Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 854 Napisano 17 Sierpnia 2022 1 minutę temu, january napisał: LAF przecież jest tylko słupem Qcina w Wolves Czekałem na to. Jestem ciekaw ile razy to jeszcze napiszesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 2 minuty temu, LAF napisał: Czekałem na to. Jestem ciekaw ile razy to jeszcze napiszesz ? Aż obejmiesz jakiś swój team, a nie będziesz paziował Qcinowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6223 Napisano 17 Sierpnia 2022 Hmmm. My serio porównujemy past prime Marc Gasola, który miał reputacje powiedzmy obecnego Mike Conleya do oddania w szczycie formy Lillarda, by nie płacić mu gigantycznego kontraktu? Który klub oddaje superstara w RL NBA, by mu nie płacić? Wolves zrobili to dwukrotnie i nie da się tego zamieść pod dywan podczas FA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9015 Napisano 17 Sierpnia 2022 27 minut temu, karpik napisał: logiczne, że mi nawet nie drgnęła powieka To już wszyscy wiemy, Mavs robią tylko 2 rzeczy w beGM, albo tankują, albo próbują rżnąć swoich młodych, niezależnie od renomy (czy to Trae Young, czy obecnie dymany Herb Jones) Teraz, MarcusCamby napisał: Hmmm. My serio porównujemy past prime Marc Gasola, który miał reputacje powiedzmy obecnego Mike Conleya do oddania w szczycie formy Lillarda, by nie płacić mu gigantycznego kontraktu? Tak Myślę, że poziom desperacji mych oponentów, by cokolwiek na mnie znaleźć sięgnął kosmosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4220 Napisano 17 Sierpnia 2022 15 minut temu, january napisał: To już wszyscy wiemy, Mavs robią tylko 2 rzeczy w beGM, albo tankują, albo próbują rżnąć swoich młodych, niezależnie od renomy (czy to Trae Young, czy obecnie dymany Herb Jones) Ile stracił na tym "rżnięciu" Trae Young? Czemu rok temu domagałeś się PO w jego kontrakcie, skoro w realu go nie dostał? Herb Jones zostanie podpisany po III turze, dzięki temu, że go w zeszłym roku wziąłem na 2-way, Herb zyska finansowo. Jeśli jest inaczej, to chętnie posłucham. A jeśli nie, to przestań kłamać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4121 Napisano 17 Sierpnia 2022 to ze Laf dostaje karę za czas kiedy z Minnesota miał tyle wspólnego co January z honorem to jest dobra beka. Laf samodzielnie prowadzi zespół, chyba nikt tu zdrowo myślący nie pomyślałby ze oddałbym pick i cash za przesunięcie się z 25 na 24 miejsce w drafcie. Mysle, ze to obrazuje skale wielkości moich panowan, szkoda ze Laf musi przez to cierpieć bo to dobry chłopak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1628 Napisano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Sporo dziś czytałem o kulturze organizacji Lakers. @january Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Pablo81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4121 Napisano 17 Sierpnia 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Sporo dziś czytałem o kulturze organizacji Lakers. @january za tydzień będziesz czytał o wadliwym systemie finansowym begm xd ze trzeba korekty wprowadzić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1628 Napisano 17 Sierpnia 2022 6 minut temu, Qcin_69 napisał: za tydzień będziesz czytał o wadliwym systemie finansowym begm xd ze trzeba korekty wprowadzić! Albo o zniżkach, bo gra z Currym i Butlerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach