matek 5064 Napisano 22 Czerwca 2017 Temat do komentowania draftu na żywo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 22 Czerwca 2017 Ok. W końcu emocje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4490 Napisano 22 Czerwca 2017 Taktyczny wpis.Byłem tu podczas mam nadzieje najlepszego draftu w historii NBA pod względem wymian.Jak się nie wyśpię i do tego nic się nie będzie działo, to wale focha na NBA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukeMorrison 64 Napisano 22 Czerwca 2017 Nie lepiej wsadzić tego tematu do działu "NBA" żeby każdy odrazu widział? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10379 Napisano 22 Czerwca 2017 Temat do komentowania draftu na żywo. Oj Matek, Matek, 20 minut do draftu, a Ty zamykasz temat Draft 2017 Mam nadzieję, że będziesz siedział do 60 picku, żeby go potem otworzyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nawciarz 144 Napisano 22 Czerwca 2017 piwko odpalone niech już zaczynają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 22 Czerwca 2017 Oj Matek, Matek, 20 minut do draftu, a Ty zamykasz temat Draft 2017 Mam nadzieję, że będziesz siedział do 60 picku, żeby go potem otworzyć Myślę, że otworzę najpóźniej w okolicach końca pierwszej rundy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10379 Napisano 22 Czerwca 2017 Nie było w tym roku wyjątkowo żadnego runo na 4 tygodnie przed draftem żadnego gościa, który nagle wbił się do loterii, nawet chyba nie było nikogo, kto się niespodziewanie wbił w mockach do 1 rundy. Mam nadzieję, że któraś drużyna zaskoczy, może znowu Bucks? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) wywiad z Ballem, ale przy mikrofonie ojciec. Ja rozumiem ze dziennikarze szukają kontrowersyjnych wypowiedzi, ale Lonzo wyglądał na sierotke marysie co czeka niewiadomo na co Edytowane 22 Czerwca 2017 przez iglo13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8192 Napisano 22 Czerwca 2017 Proszę tylko piszcie ze szczegółami. Pije w Barcelonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
havlicek 588 Napisano 22 Czerwca 2017 Nie było w tym roku wyjątkowo żadnego runo na 4 tygodnie przed draftem żadnego gościa, który nagle wbił się do loterii, nawet chyba nie było nikogo, kto się niespodziewanie wbił w mockach do 1 rundy. Mam nadzieję, że któraś drużyna zaskoczy, może znowu Bucks? Ja myślę, że ktoś zostanie wepchnięty przez agenta do lottery / top10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukeMorrison 64 Napisano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Przy mikrofonie był Lavar, bo to jego ludzie chcą słuchać Stylówka Lonzo na propsie Edytowane 22 Czerwca 2017 przez LukeMorrison Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TuPalnik 1759 Napisano 22 Czerwca 2017 Michael Scotto: Chicago Bulls and Phoenix Suns have discussed a trade featuring the No. 16 pick and Eric Bledsoe league sources told Basketball Insiders. Dzieje się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 22 Czerwca 2017 Jak Bucks kogoś wybiorą, to znaczy, że tego kolesia trzeba będzie bardzo mocno obserwować, bo ma w sobie to coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10379 Napisano 22 Czerwca 2017 Patrzyłem na ujęcia przed draftem i ten Josh Jackson wygląda mi na wyjątkowo nieprofesjonalnie, De'Arron Fox chyba coś wziął przed draftem, on już wie, że trafi do Kings Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6483 Napisano 22 Czerwca 2017 Dajcie dobrego streama, koledzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halfoat 521 Napisano 22 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Bvgr-a79hCQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadowy86 273 Napisano 22 Czerwca 2017 Patrzyłem na ujęcia przed draftem i ten Josh Jackson wygląda mi na wyjątkowo nieprofesjonalnie, De'Arron Fox chyba coś wziął przed draftem, on już wie, że trafi do Kings Jakbym wiedział, ze mam iść do Kings to też bym się znieczulił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
obi 41 Napisano 22 Czerwca 2017 Panowie rzucicie dobrym linkiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheRocket 24 Napisano 22 Czerwca 2017 Dajcie dobrego streama, koledzy https://www.youtube.com/watch?v=Bvgr-a79hCQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach