matek 5060 Napisano 13 Czerwca 2017 Nie no jak już AI wbija za 3... ale Cavs ładnie walczą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 13 Czerwca 2017 Green uratował Klaya Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 1375 Napisano 13 Czerwca 2017 wrócili w sumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 13 Czerwca 2017 Ofensywnie ten mecz stoi momentami na jakimś chorym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 13 Czerwca 2017 Ofensywnie ten mecz stoi momentami na jakimś chorym poziomie.Dwie najlepsze ofensywy ever? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5060 Napisano 13 Czerwca 2017 Deron do gazu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 13 Czerwca 2017 zatrzymywanie Kury w kontrze faulem, gdy się jest powyżej limitu = który ja raz w serii to widzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 13 Czerwca 2017 Nie wiem kiedy ostatnio w finałach widzielismy tak słabą ławkę jak ta Cavs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek9248 1853 Napisano 13 Czerwca 2017 Curry przy tych trapach za każdym j razem się zatrzymuje i odwraca tyłem dając czas obrońcom na odcięcie mu podania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 13 Czerwca 2017 Nie wiem kiedy ostatnio w finałach widzielismy tak słabą ławkę jak ta Cavs Farmar-Vujacic-Walton-Turiaf LAL AD 2008. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 13 Czerwca 2017 Dawać jeszcze jedno spotkanie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 13 Czerwca 2017 Farmar-Vujacic-Walton-Turiaf LAL AD 2008. Statystycznie byli w ofensywie lepsi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek9248 1853 Napisano 13 Czerwca 2017 Dawać jeszcze jedno spotkanie! Przynajmniej jedno. Poprawiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5060 Napisano 13 Czerwca 2017 Cavs już nerwowo, a KD dobija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 370 Napisano 13 Czerwca 2017 Durant MVP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9036 Napisano 13 Czerwca 2017 Co LJ robi w ataku to potem zawala w obronie, poważnie gra w D w tych finałach słabiutko, a dzisiejszy mecz i przede wszystkim ostatnie minuty to już sabotaż w D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12195 Napisano 13 Czerwca 2017 krycie KD to chyba najc***owsza rzecz jaką gracz NBA może robić :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirwir 2086 Napisano 13 Czerwca 2017 Curry to ma przechlapane 31 punktów 10 asyst, a w dzisiejszym spotkaniu to 3 zawodnik Warriors, po Durancie i Iggim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BigManFan 1373 Napisano 13 Czerwca 2017 Co LJ robi w ataku to potem zawala w obronie, poważnie gra w D w tych finałach słabiutko, a dzisiejszy mecz i przede wszystkim ostatnie minuty to już sabotaż w D.Daj spokój, do g5 Cavs byli lepsi od GSW z LeBronem na parkiecie, świetne finały LBJ, nawet jeśli nie idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4759 Napisano 13 Czerwca 2017 Golden State bedzie mistrzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach