RonnieArtestics 2921 Napisano 9 Maja W zeszłym roku w I poscie rada wpisywała tez rozpiskę kto mial jakie pewne kontuzje i w których poszczególnie meczach. Robicie to tez w tym roku, bo chyba ma duże znaczenie w mojej serii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 657 Napisano 9 Maja 10 minut temu, RonnieArtestics napisał: W zeszłym roku w I poscie rada wpisywała tez rozpiskę kto mial jakie pewne kontuzje i w których poszczególnie meczach. Robicie to tez w tym roku, bo chyba ma duże znaczenie w mojej serii A co z sytuacjami problematycznym ? Typu zawodnik może grać, ale nie gra bo jego zespół miał 4 mecze a u nas było by ich więcej . Jak do tego podejść ? albo zawodnik wraca wcześniej niż w realu bo kontuzja nie jest na tyle groźna a w realu nie był aż tak potrzebny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8547 Napisano 9 Maja 2 minuty temu, LAF napisał: Jakim cudem mam tylko 1 pick skoro w arkuszu są trzy ? Podatek od odpadnięcia w 1R A poważniej, poprawione;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 657 Napisano 9 Maja 1 minutę temu, january napisał: Podatek od odpadnięcia w 1R To się jeszcze okaże ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1177 Napisano 9 Maja 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał: W zeszłym roku w I poscie rada wpisywała tez rozpiskę kto mial jakie pewne kontuzje i w których poszczególnie meczach. Robicie to tez w tym roku, bo chyba ma duże znaczenie w mojej serii Robiłem tematy na szybko więc tego nie sprawdzałem, ale będzie dodane myślę jeszcze dziś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8815 Napisano 12 Maja jakby co to Jasiek pierwszy mi gratulował jak @tangiers dopłacił pickiem za pół roku Bobiego Pi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2921 Napisano 12 Maja A ja dziękuje januaremu za Tyusa Jonesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 5633 Napisano 12 Maja (edytowane) 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: A ja dziękuje januaremu za Tyusa Jonesa Smołę i pierze szykuje dla @january!!! Edytowane 12 Maja przez MarcusCamby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3086 Napisano 12 Maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8547 Napisano 12 Maja 36 minut temu, MarcusCamby napisał: Smołę i pierze szykuje dla @january!!! Rzucając maxy w 2023 posiadając już top tegorocznego prospecta inaczej będziesz myślał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 657 Napisano 12 Maja 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: jakby co to Jasiek pierwszy mi gratulował jak @tangiers dopłacił pickiem za pół roku Bobiego Pi Robert Williams by nie dopuścił do tej zbiórki ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7086 Napisano 12 Maja 35 minut temu, LAF napisał: Robert Williams by nie dopuścił do tej zbiórki ; ] Gdyby grał to oczywiście. Tu widać jaki masz kłopot. Większy niż rlBOS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONGER01 1275 Napisano 12 Maja Nie wiem czy już był poruszany temat ale w arkuszu dwa razy powtarza się 2nd rd pick Hornets 22. Jest w Knicks i Pistons Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2921 Napisano 12 Maja @LONGER01 albo ktoś. Btw masz jakieś info co tam było z vanvleetem, bo był przed każdym meczem niby game time decision, ale pewnie była to zasłona dymna. Masz jakieś insiderskie info jak groźny ten uraz był? Jest szansa na powrot u mnie w ewentualnej II rundzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9294 Napisano 12 Maja 15 minut temu, RonnieArtestics napisał: @LONGER01 albo ktoś. Btw masz jakieś info co tam było z vanvleetem, bo był przed każdym meczem niby game time decision, ale pewnie była to zasłona dymna. Masz jakieś insiderskie info jak groźny ten uraz był? Jest szansa na powrot u mnie w ewentualnej II rundzie? According to the Summit Medical Group, a hip flexor strain is the stretching or tearing of a muscle in the hip. Hip flexor muscles are used when one flexes or lifts the knee or bends at the waist. They go on to say that a minor flexor strain has an average recovery time of a couple of weeks, a more severe strain can have a recovery time in excess of six weeks tutaj raczej był minor flexor strain więc w po pewnie 2 max 3 tygodnie out od kontuzji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2921 Napisano 12 Maja Czyli na mecze u siebie z Alonzo może mógłbym go już wstawiać, fajnie, bo jakbym wszedł do II to ten Tyus Jones robi mi pewne nadzieje na walkę o ECF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9294 Napisano 12 Maja Teraz, RonnieArtestics napisał: Czyli na mecze u siebie z Alonzo może mógłbym go już wstawiać, fajnie, bo jakbym wszedł do II to ten Tyus Jones robi mi pewne nadzieje na walkę o ECF. 7-14 maja chyba mniej więcej wychodzi te 2-3 tygodnie od kontuzji. Czyli w trakcie serii by pewnie wracał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 3781 Napisano 12 Maja 2 godziny temu, ozzy110 napisał: Opisy przedłużamy do niedzieli 15.05 Głosowanie przenosimy na 16-20.05 Komunikat 69: WSTĘPNY TERMINARZ PLAYOFFS 2 RUNDA I FINAŁY KONFERENCJI 2 RUNDA 23.05 do 29.05 godz. 23.59 opisy 30.05 do 03.06 godz. 23.59 głosowanie FINAŁY KONFERENCJI 04.06 do 10.06 godz. 23.59 opisy 11.06 do 15.06 godz. 23.59 głosowanie W przyszłym roku chyba warto skrócić czas play-in, bo i tak tam tylko wiatrem wiało, przez co jest mniej czasu na Playoffs. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 603 Napisano 12 Maja 31 minut temu, karpik napisał: W przyszłym roku chyba warto skrócić czas play-in, bo i tak tam tylko wiatrem wiało, przez co jest mniej czasu na Playoffs. czy ja wiem? play-in po tygodniu wyszły i tak całkiem szybko playoffs wychodzą po 7 dni na opisy i potem głosowanie sezon u nas skończy się ok 1, max 2 tygodnie po sezonie RL więc całkiem zgrabnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 3781 Napisano 12 Maja 13 minut temu, Szulim napisał: czy ja wiem? play-in po tygodniu wyszły i tak całkiem szybko Play-in u nas się skończyły 8 maja, a w realu 16 kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach