Tłok 129 Napisano 18 Marca 2017 boogie chyba nie gra, czas w takim razie na Mlota, niestety Bulls nie wygladaja na druzyne ktora chcialaby o cos zawalczyc w DC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valus 71 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) W jak czarnej dupie są LAL to najlepiej obrazowała sytuacja z dzisiejszej przepychanki Monroe i Younga. Śpiki z LAL ucieszone od ucha do ucha, bo jeden drugiego przepchnął, radocha większa niż z wygranego meczu, natomiast w Bucks totalna powaga i koncentracja. Mentalne dno - LAKERS 2017 Edytowane 18 Marca 2017 przez Valus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 18 Marca 2017 Lubię mecze o tej porze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2602 Napisano 18 Marca 2017 (edytowane) Ja też Nie za późno, nie za wcześnie - idealnie. I do tego dziś NCAA i Michał wygrał - czego chcieć więcej Edytowane 18 Marca 2017 przez Tecu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10207 Napisano 19 Marca 2017 to co właśnie odjebali sędziowie gwiżdżąc czwarty faul Jokiciowi to nawet nie jest żenada, Anderson pierdolony floper, nie wiedziałem nawet, że to taka cipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
double. 162 Napisano 19 Marca 2017 Dobrze się zapowiada to Miami - ptb Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
double. 162 Napisano 19 Marca 2017 Lillard gra bezbłędnie Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 21 Marca 2017 oby Wizz wrócili do tego meczu jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 21 Marca 2017 lepsze Rox-Nuggs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) to co właśnie odjebali sędziowie gwiżdżąc czwarty faul Jokiciowi to nawet nie jest żenada, Anderson pierdolony floper, nie wiedziałem nawet, że to taka cipa to co właśnie odjebali sędziowie gwiżdżąc faul Hardenowi to nawet nie jest żenada. Jokic pierdolny floper, nie wiedziałem nawet, że to taka cipa z przymrużeniem oka of course Edytowane 21 Marca 2017 przez Hoolifan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1655 Napisano 21 Marca 2017 popisowa kwarta Farieda, co dotkniecie pilki to strata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 21 Marca 2017 nie było kroków u Bartona przy tym 2+1 co go faulowali? spieprzyliu strasznie końcówkę, wiadomo było że będzie biegł od razu, gdzie był powrót? poza tym z dupy rzut trzeba było grać na Jokicia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 21 Marca 2017 ten dwumecz się zemści opór :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10207 Napisano 21 Marca 2017 nie było kroków u Bartona przy tym 2+1 co go faulowali? spieprzyliu strasznie końcówkę, wiadomo było że będzie biegł od razu, gdzie był powrót? poza tym z dupy rzut trzeba było grać na Jokicia Trzeba było czas brać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) ktoś siedzi na Bucks - Blazers? Edytowane 22 Marca 2017 przez Dnc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 23 Marca 2017 mnoże dzisiaj ktoś Boston - Indiana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 23 Marca 2017 heh - pasiaki już od początku ustawiają mecz dla Cavs... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10207 Napisano 23 Marca 2017 Jamal Curry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 24 Marca 2017 Nikolaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 25 Marca 2017 Mój plan pt. wywalmy Pacers z PO póki co dalej się sprawdza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach