danp 262 Napisano 24 Maja 2016 Dobra nie ma co przeciagac, biore nr 6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 24 Maja 2016 Czas na Kucia, numery 1-6 zajęte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 25 Maja 2016 Cisza! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 25 Maja 2016 Do kiedy mam czas? bo może jednak przemyślę mój wybór Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 25 Maja 2016 Każdy ma tydzień na decyzję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 25 Maja 2016 To jest powazna decyzja brac 11 czy 12 panie kolego Dobra nie ma co przeciagac, biore nr 6. Nie mam pytań xd Było brać 12 xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 25 Maja 2016 To byl tak zwany gamesmanship Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 26 Maja 2016 To co rozumiem, że gramy na graczy z def i mamy trade deadline. Dalej -> wiemy ilu zawodników mamy w składzie? ilu gra? i ilu jest na ławce graczy off i deff? i czy będą bidy? QB, WR, WR, WR, RB, RB, TE, W/R/T, W/R/T, K, DB, DL, LB, BN, BN, BN, BN, BN; trade deadline 26 listopada; nie wiadomo (na tę chwilę nie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wowo 333 Napisano 31 Maja 2016 Co z bidami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 31 Maja 2016 Wnioskuje o glosowanie w sprawie bidow panowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 1 Czerwca 2016 Po robocie dziś dam znać, który numerek. Co do bidów też jestem za. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 1 Czerwca 2016 Numer 9. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 1 Czerwca 2016 Gdzie jest nasz leniuszek komish sie pytam?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cisza 1028 Napisano 2 Czerwca 2016 Mogę zmienić na numer 10? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Spoko, nie będziemy przecież stosować tutaj przesadnego formalizmu. W takim razie teraz Slawo wybiera pick. Do wyboru 8, 9, 11 i 12 (reszta jest zajęta). Standardowo tydzień czasu na wybór. Sorki, że ostatnio mało aktywny jestem, ale mam urwanie głowy. Za jakiś czas odniosę się do tych bidów, bo zdaje się już 4 osoby się o to pytają. Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Kily Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 3 Czerwca 2016 Niech juz ten sezon nadejdzie, bo mnie lep boli od robienia tych glupich mockow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw441 51 Napisano 3 Czerwca 2016 W takim razie wybieram pick nr 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekS1 1069 Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Dobra skończmy tą szopę jak najszybciej. "Wybieram" 9. Edytowane 4 Czerwca 2016 przez SkoczekS1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kily 702 Napisano 4 Czerwca 2016 @Tego, 11 czy 12? Który dla Ciebie, a który dla mnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danp 262 Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Kilas 11 czy 12 nie jest taka zla, mozesz sobie Rodgersa chapnac albo Lucka Albo Gronka... Edytowane 4 Czerwca 2016 przez danp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach